niohundranittiosju

spenderat fem dagar i min stuga med familj och släkt. Trevligt med kanonväder, 20-25 grader och sol tre dagar i sträck är inte illa! Lite bränna och fräknar har jag lyckats skaffa.

Nu ligger jag i min soffa och laddar inför skolan imorgon, den kommer börja med bad. inte precis det jag gillar mest, men inte mycket att göra åt.


VI FÅR SKÄLL AV FJÄLLÄMMLAR OM DAGARNA


Kaxigt, Har annars legat på renskinnet i strålande sol hela dagen& bara mått. Druckit dricka på bron & nu väntar vi bara på att mormor ska bli klar med påskmiddagen. Fred ut!

JAG TROR VÅREN FÖRSÖKER SÄGA HEJ PÅ RIKTIGT NU


Har det fint trots att snön inte riktigt orkat stanna kvar, har soleksem som svider & väntar på grillat. Har även snurrat några varv eltejp runt knäna & sprungit en bit. När jag kommer hem ska jag säga Hej till våren påriktigt men här kan den få vänta till på söndag åtminstånde.

niohundranittiofyra


nu skriver jag det niohundranittiofjärde inlägget på denna blogg. Varit i malå med Fann och Sebbe hela dagen, ska nog till malå imorgon också om jag ta mej dit. Då ska jag träffa Michelleee. Kan ju hoppas på att det kanske går en buss på en lämpig tid då.. JAJA, skulle bara visa att jag lever. Jag ska också försöka att fota dugliga bilder på mitt nya rum. Får se hur det går..


TUMMEN UPP PÅ LIVET


premiär.


inatt har jag sovit för första gången i mitt nya rum, i min nya säng. Det var sött. Hittade en spindel (stor svart jätteäcklig) på golvet igår när jag städade. Den var mindre söt. Nu ligger jag nyduschad i min soffa och väntar på morgondagen ;) nej.. om man skulle göra nått vettigt idag kanske.. i alla fall är det jag som ska laga middagen, vilket kommer bli korvsoppa. HEJDA


FAVORIT


Vaknade upp brevid en favorit & sol i lördags. Senare den dagen satt jag mig i bilen på väg upp till ännu ett favoritställe. Har redan hunnit med att trycka ordentligt med torkekött & lapat sol på ett renskinn. Regnet tog dock kål på min motion men vi håller tummarna för resten av veckan. Fredligt.

Bill skarsgård.

Jag har drömt om dig inatt. hehe jag är jag!

hade SO prov idag, tror att det gick hyfsat. hoppas i alla fall. Ikväll skriver jag MVG uppg i SO och pluggar hemkunskap. Nyss varit ute på hundtoa. hihi C YA!


He kiss her on her forehead when she puts her sadface on.


Lider av grym träningsverk & ska vara med Johanpoan framför skellefteå- färjestad. Fred ut & ha det underbart.

kiss me

Jag suger på att skriva här.

Sitter och skriver om andra världskriget men tog en paus för att komma på någon bra reflektion, suger på sånna.. Provet är på tisdag och jag kan det typ men jag måste ju reflektera.. det är där knuten är eller hur man nu kan säga.

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Hängt lite med Linnéa, varit två svängar till Malå. Cassandra är i fjällen, Nina likaså.

Åter till kriget då...


ALLT ELLER INGET

Tunnt på bloggen senast. Haft mycket trevlig med klasserna ute på isen idag. Roade oss med både rugby & fotboll. Även mat såklart. Hoppas någon duktig själ tog några bilder. Blir kyckling, hockey & Johan senare.


KÄNNA VÄRLDEN SNURRA UNDER ENS FÖTTER & SE STJÄRNOR I DAGSLJUS


Vill snurra runt för fort, känna Gkraften i varje bit av kroppen, få marken att vibrera av musiken, känna gräset under fötterna, kramas så länge att det blir klibbigt av svett mellan & bara leva som jag aldrig hade chansen att gapskratta igen

Landat

hemma igen. Lite skönt faktiskt! Men jag har haft det super! (:

Rött ansikte med en vit rand i pannan. Så går det om man har pannband i fjällen.. hoppas det jämnar ut sig ganska snart ;)

Just nu sitter jag i sängen och lysnar på musik. E.T med katy perry närmare beatämt. Grymt skön låt!

Aja, ska väl slita mej snart för att se på stockholm-Båstad =) hörs!


DET LUKTAR DILL BLAND KUDDARNA I MIN SÄNG


Har spenderat fredag & början av lördag hos fru Björksele i matkoma och dragit upp en röding ur ett pimpelhål, duktigt för någon som blir uttråkad efter 2 min. Sedan jobbade jag i sporthallen & spelade kort halva natten med mamma & Nina innan vi slockanade. Idag är det Åsas dag så jag har även hunnit med en bit smörgåstårta, fälla en tår till dear john och städa. Ida är förmodligen på hemgång med sin vackra fjällsbränna. Beger mig mot mormor & sedan vidare till min pojke skulle jag tro.   

RSS 2.0