skype dejt

ligger i sängen å vänta på att min älskling ska starta sin dator och logga in på skype så att vi kan prataa. sen ska jag sova, för imorgon kliver jag på bussen 6.45 och åker till skolan.. stannade hemma en extra kväll för att hinna träffa mamma och pappa som varit i fjällen hela helgen. Godnatt. 

cause i never seen such pair of eyes

kort tisdag, skön tisdag, bra tisdag. 


you can come home tonight

ännu en dag har passerat, jag glömde lämna in min ledighetsansökan och posta ett litet brev. Måste komma ihåg det imorgon!!! 
Annars har dagen rullat på, gick 5 km på idrotten, cyklade till nina efter skolan, sen till stan och sen till Ica, sen tillbaka till Nina igen och efter det hem till mig. Dock skulle nina skriva sms och cykla samtidigt så det tog ett tag, och sen tappade hon vanten, men vi kom i alla fall hem till mig tillslut, tryckte in ett glasspaket i min minimala frys och åt middag. Sen kom Lina, Frida och Sanna hit och såg x-factor och åt glass&fruktsallad. Nu har alla lämnat mitt lilla slott och jag ligger ensam kvar här. Tror att jag ska slå en liten plingeling till min lilla pöjk å säga några fagra ord. OCH SEN SKA JAG SOVA, för i morgon är det tisdag och jag går skola till 12.50, oh, goooooood day! YAYYYYY 

Nä, nu ska jag sluta mumla på om ingenting, hejrååå 

bjuder på mitt fagra jag. se och njut!


åter igen sitter jag i min lägenhet. känns bättre nu efter en helg hemma och laddade batterier. Nu kör vi! 
Imorgon har vi en lång dag- 8.30 till 15.50, men det brukar sällan (har aldrig blivit) så att vi slutar 15.50. Men det är i alla fall så det ska vara enligt schemat. 

Nuu ska jag se klart x-factor och hoppas på att min pojke har grävt fram en kod så vi kan prata lite på skypee. INTRESSEKLUBBEN antecnar ida, jaja. godnatt! 

THIS WORLD IS OURS

Ni vet känslan av att ha en absolut bästa vän i hela världen. Den personen som kan dig utan och innan. Den som vet exakt vilket humör du är på när du kommer in i ett rum och kan läsa alla dina rörelser, varenda en, som om de vore en öppen bok. Som vet vad som är rätt sak att göra när du är ledsen och som ofta är anledningen till att du är glad. Den som ger dig anledningar att skratta och som får dig att känna dig busig, bubblig, glittrig. Den vars blick du möter på andra sidan ett middagsbord och inte kan låta bli att falla ut i skratt exakt samtidigt efter värdinnans extremt humoristiska välkomsttal. Den du ringer till när du är obeskrivligt ledsen och den som aldrig dömer dina val i livet, bra som dåliga, rätt som fel. Den som låter dig lära sig av dina misstag, stöttar dina beslut och finns där genom snedsteg och rätt steg. Den sortens vän. - Michaela Forni

MEDAN SOLEN SKINER OCH FÅGLARNA KVITTRAR


Sitter med Sveriges statsskick och vrider och vänder medan andra promenerar i höstsolen och ler åt livet. Ska försöka avsluta pågående fråga innan fotbollen börjar. Beso.

whatever they do

imorgon är det finally friday! 
Denna vecka har varit segaste på länge, men nu hoppas jag att den kan börja rulla på bättre och att jag kan må bättre. Känns faktiskt bättre bara av att det är fredag och jag åker HEM imorgon. Ååh, happy görl. Men först har jag en fredag med mina galna tjejer i klassen att se fram emot. Haha, man får skratta många gånger om dagen i VO1 ifall man går på Tannbergsskolan, sådeså. 3vlig helg allihopa! 

INTE EN DAG HAR GÅTT UTAN ATT JAG TÄNKT PÅ


Känns lite som mitt liv består av sova-äta-plugga-träna-sova just nu och jag har alldeles för lite tid till alla fina människor runt om mig. Men det kommer, återkommer då. Beso

@ skolbibblaaan

hejsan allihopa, nu tänkte jag att detta skulle bli ett icke- emo inlägg. 
Jag sitter nu i skolans bibliotek tillsammans med Nina, Lina, Anna, Alexandra, Beatrice, Linnéa och Sarah. Vi pratar om dittan och dattan, skrattar och väntar på att lektionen ska börja. Vi har medicin resten av dagen, 2 h och 20 minuter. KUUUL 
hejdå 

Dagarna går, fast det känns som att tiden står helt stilla.

Kort dag i skolan idag, slutade 12.50! Efter det tog jag med mig Nina och köpte busskort och mat, sedan balanserade jag matkassen på cykelstyret hela vägen hem. Det gick, tillslut. 
   Nu ska jag städa här, och äta mat. Sen ska jag inte göra mycket mer, bara ingenting. Längtar till fredag och fara hem! Tiden går för sakta när man längtar hem. 

-Jag har inga bilder på denna dator, därför blir det inlägg med bara text- 

sluta klaga

orkar inte med mig själv. Sluta tänk Ida. tänker bara på tiden hela tiden, ingenting blir väl lättare då. ÅH. vill hem till mamma och mitt rum, stanna där och inte komma tillbaka till världen förrän om en månad. uscccchchchchch. 
Förlåt för alla dessa emo inlägg men ja e sånhär. hihi. nu ska jag fortsätta fördriva tid och vänta på telefonsamtal från mitt hjärta. gör ooont. ja det gör det. men de ska minsann gå! 

make this go very fast

jag vill kunna trolla ibland, 
hejdå. visesomhundradagar

lite te till damen

har lite besök ikväll, Nina är här. Vi har bra gjort ingenting. Men nu ville den lilla flickan ha kaffe, hon är som en kaffemaja. och jag ska ta en kopp te :)

leker duktig med tidspress.

skola idag, när jag kom hem hade två tvättar blivit klara, fortsatte med de andra tvättarna, och nu är i alla fall det klart och hänger på tork. Nu tänkte jag städa lägenheten och göra lite skolarbete. Ska hinna med mycket ikväll! 
Känner mig duktig. Mår bra igen, äntligen! 

En annan sak som gör denna dag ännu bättre är ju att Moa Lignell släpper sitt album, Different Path! Längtar tills jag får tag på min förbokade CD ;) 

YOU CAN'T GET A RAINBOW WITHOUT A LITTLE RAIN


Har kokat över mjölken i micron två gånger om, känt för att dukna huvudet genom bordet för att matte inte alltid känns logiskt och upprepat glosor på två olika språk tills de bildade ett eget språk. Ska rycka upp mig nu och avsluta min historiaanalys. Regnbågen kommer förhoppningsvis inom kort. Beso!

ensam, sjuk, tråkigt, drygt-

Fick feber i onsdagskväll, var hemma torsdag och fredag. Var feberfri lördag och halva söndagen, sen låg jag där med 39 grader på termometern. Inte mysigt någonstans! Därför fick jag stanna hemma idag också. Men imorgon ska jag slita min arma kropp till tannbergsskolan för jag har inte tid att ligga hemma mer! Går ändå bara halvdag så jag klarar mig nog. Ifall inte 39an kommer tillbaka, men då öppnar jag fönstet och hoppar ut :) 

Ligger i alla fall i sängen nu efter att ha tagit igen lite av allt skolarbete som jag har missat under dessa dagar. Min tillfälliga sambo David är i Malå på hockeyträning, därför är jag helt ensam. Ska nog göra lite te ock se ifall det är något bra på TV. 
HEJDA

1ST OF SEPTEMBER

Första dagen med sol på väldigt länge och jag spenderar den inomhus med en uppgift som ska vara klar alldeles för snart. Återkommer med ett intressantare liv. Beso

RSS 2.0