Jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket.


Finns risk för extrem träningvärk i mina lår tomorrow & även att hela dagen slutar i kaos. Klassen ska nämligen disskutera misshandel i förhållanden & för det mesta tycker ingen likadant & har svårt att släppa taget om vad som sägs. Funderar nästan på att mejla iväg en bön till The Big Man up There. Har annars varit på gymmet, konfan & volleybollen, ska nu ta en kopp te och suga in lukten av fotsvett i lillnäsan.

MÄNNISKOR KAN INTE BÖJA FÖTTERNA EFTER EN PINNE SOM FÅGLAR KAN


Hittade mig en klo & mycket annat jag fann underbart fint. Delat en kladdkaka med typ världensbästa johan, skrattat tills jag inte orkade skratta mer, halkat på isen som omfamnat Malå, snarkat i soffan & vunnit i nhl. Lägg märke till det sista! Visar annat fin då jag känner för det. Ska pyssla om mitt knä nu & låstas att jag glömt att det är måndag imorgon.

Så kan det gå.

Har bett om ledighet på fredag. (v13) Lämnade in papperet för två veckor sedan, och har ändå inte fått det beviljat.. OCH NU står det på schoolsoft att jag är ledig IDAG?!

-okej


HON VET INTE VAD HON KÄNNER FÖR


Lite hippie kanske hade varit något.


JAG HADE EN BLOGG VISST. SÅ TREVLIGT


Hade en blogg kom jag på, så jag passar på i pausen. Hockeyn är somvanligt lite kaosartad. Sista dagen på praoen imorgon så jag bakade en kladdkaka, har haft trevligare än förväntat faktiskt så det är kul! Spenderar nog största delen av helgen med pojken min. Ska tömma plånboken i staden en dag & sen njuter jag av livet. Gör detsamma vetja.

drömmer mej bort


Trasig mage och andra besvär.


Hehe, bilden beskriver typ hur jag känner mig just nu. Vimsig och yr i bollen, samtidigt som jag är som en fri fågel :) fint.

Lekte bara lite med olika bilder i Picasa, (fördriver tiden medan jag är sjuk..)

I alla fall så har vi ju prao denna vecka, men jag har bara varit på min praoplats en dag (måndag) för sedan angreps jag av feber som sedan övergick till trasig mage. Inte okej. Menmen, blir hemma imorgon också, och kanske fredag.

HEJDA


LÄMNAD ALLDELES ENSAM

Hej. Jag har lunch en halvtimme till, alldeles ensam. Vad gör man då? Jag vet inte. Hej då

Jag var först och nu svider det i mitt hjärta att du är mycket bättre.


Suttit i en skoterpulka hela dagen. Rentjärrn-Nåda-Ytterberg-Släppträsk(Där hade vi tänkt stanna, men det hade blivit mulet och ingen var där så..) släppen- malå /tog en hamburgare/- ytterberg-nåda-rentjärn-tallberget (hade inga mugga med oss) -köra hem- Åmliden/fikade/ OCH när vi farit från åmliden och ÄNTLIGEN kom hem igen.. Så for pappa och Clara tillbaka till åmliden för att hämta en fjantig MUGG(??????)

En annan sak också, när vi skulle hem skulle pappa (som alltid) trotsa gränserna och köra en annan väg. TROR NI INTE att den vägen som han nu skulle köra på var sönderkörd av en skogstraktor?!?!?!?!? GAAAAH. så där körde vi fast. JA, för pappa lyssnar inte när man säger:
-Kör den valiga vägen, så kommer vi hem IDAG.
pappa kör då tvärt om..


SKA KLIPPA NINA


Barvaktade, lagade mat, tryckte kladdkaka & såg film med vänner. Fin lördag. Söndag blev det oxå, ska klippa Nina & se vad som händer med skellefteå. Ses

DO IT LIKE A DUDE


Torsdag betyder bara fredag sen helg,följt av en veckas prao. Great! Gymmar med grabbsen efter middagen & sen håller jag mig nog sysselsatt med spanskaglosor & OTH. Lämnar för tvspel med lillebror.

TAPPADE BORT MIG I PRESENTSNÖREN IDAG


Det är måndag. sen har jag inga mer kommentarer om det. Tappade bort mig i presentsnören tidigare idag och längtar fruktansvärt tills jag får se om Hon blir glad. Pojkarna for för en stund sedan, just efter segervrålet. Och nu går jag. till basketregler & sexualkunskapen på ettan.  


"stora" problem.

Jag vill egentligen inte kalla mitt problem för att problem. För det finns större problem. Men i alla fall, så måste jag köpa ett nytt batteri till min dator eftersom att det nu har bestämt sig för att aldrig mer ladda. Vilket är synd, men jag överlever! (och återkommer med roliga nyheter när jag har köpt mej ett nytt!)
PUSS


Inte för att du vill veta utan för att du får.

sjöng i duschen tills jag kom på att folk stod utanför & diskade. det är mys.

ASSÅ SHIEET DET ÄR SÖNDAG IMORGON!


Skellefteå är kaos förtillfället, tragiskt. Ska duscha innan vi går äter. Sen antar jag att det bara är att ta vara på de sista dagarna på lovet & äta törkekötte tills man fis på sig. Så gör vi, NJUUT!

GJORDE ALLT JAG SKULLE FÖR EN GÅNGS SKULL. STABILT!


Fredag den 11 mars 2011


Har tagit vara på soltimmarna & spenderat dagen på ett renskinn & med några skivor torkatkött. Ska ta tag i grävmaskins uppgiften nu innan jag tar tag i bilderna för att sedan avnjuta en bastukväll. Ha det gött!

DET ÄR SOLIGT I FJÄLLEN IDAG


Har det gött i solen förtillfället, äter kilovis med mat, lapar sol & kör lite skoter. Ska försöka ta tid att föra över lite bilder från år 11 oxå. Blir en promenad med mamma först.




Sex dagar

Ut i solen nu!


En vecka


Om en vecka fyller jag femton år. Jag minns, när jag fyllde tretton (känns som igår) så ville jag inte fylla femton. Det lät jättegammalt, och bara fem år kvar tills man är vuxen på riktigt. Fem år är inte mycket, det är fem år sedan jag fyllde tio.. (det känns ungefär som att det var en vecka sedan)..
Tiden går fort när man har roligt.

I alla fall, idag ska jag måla klart resterande delar i mitt rum. Vilket inte är mycket alls. För på söndag ska vi kleta upp tapeterna! Det känns mycket bra!! Lillasyster har tänkt sig en tur i backen, så jag blir ensam i huset.

I veckan har jag också börjat göra bra frukostar.. Idag blev det havregrynsgröt. SOM jag hatar. Jag klarar egentligen inte av konsistensen, och det märkte jag också. För halva portionen åkte i soporna och det hela slutade med två husmans och en kopp te ;) hehe.

Detta blev ett långt inlägg om allt och ingenting.. men nu ska jag måla! HEJ.


Det hade varit galet fint.


Om jag ändå hade haft den längden, den färgen och om jag hade haft mod till att klippa lugg.. DÅ hade jag sett ut så i håret!


BLÅSIGT MEN ÄNDÅ KANON

varit ute & lekt med fritidsbarn i kanonvädret hela dagen. allt kul det! plättarna står på bordet nu. hejs


LITE SÄLLSKAP


Haft sällskap hela helgen, manligt & kvinnligt. Fruktansvärt bra! Skulle lätt kunna vräka 10 muffinsar i streck men avstår bara för jag inners inne vet bättre. Vilket är synd på sitt egna lilla vis. Jobbar imorgon & tisdag, åker till fjälls onsdag. Tills söndag ska jag hinna med ännu lite sällskap hade jag tänk, renskriva grävskopans hyraulik, äta en hel del mat & skoter så klart. Ska väl ta ett äpple & se one tree hill då.

lite dött


Inte är jag den bästa bloggerskan i denna värld..

Kom i alla fall hem för nån timma sedan efter lunch och fika i en snödriva. Vaknade upp bredvid Cassandra och så slutet på Tusen gånger starkare. Filmen var bra, men inte som jag trode att den skulle va..

Nu är det ju lov, jag ska försöka att umgås så mycket jag kan med kompisar och sova mycket! hehe,

Puss!


TRE FUCKING SEGRAR I HANDBOLL


Kommit hem från Sorsele & vinterspelen där vi kicka röv! även hunnit med en innebandyträning & middag, häller i mig vatten som en björk och funderar på att hoppa i duschen för typ 2 gången. Borde egentligen brännan in grävskopans hydraulik i ryggmärgen men jag är hemma själv så det får vänta någon minut. Ska sedan lägga mig framför hockeyn och känna träningsvärken komma krypande. Fredag betyder lov, det är vi allt värd!

I WISH YOU WOULD.


huvudet gör ont & jag är spyless på mig själv. ska umgås med lifehouse ett tag innan jag går & sover en stund.. kul brud va?

RSS 2.0