S N A R K

Har cyklat hem i mörkret, tillräckligt mörkt för att gatlyserna ska göra av sig i alla fall. Härligheter. Vi har malt igenom 3 filmer & flännat till en. Saltvattnet stod jag för alldeles själv och johan stod för fjantförklaringen. Nu ska jag försöka komma ihåg slutet på Driver så jag kan tjäna in en timmes sömn på fjärde. Frågar man huvudvärken är det vettigt. Ett glas vatten & pesodent på tandborsten, natten.

RULLAR MED TVÅ HJUL


Min fantasi har försvunnit & min mage är mättare än förut även om jag trodde det var omöjligt. Internet vill inte samarbeta & nu tänker jag släppa alla dom världsliga problemen & rulla med två hjul till Johan fast jag tänkte gå. Hoppas Ida får toppen väder nu i Götet & delar med sig av solen till mig. HEJS

Hamburgare med rostadlök eld i pannan shampo i duschen Melissa Horn i örat


Är hemma i regninga Malå ikväll, hemma hos Johan möjligen. Efter jag gosat klart i min underbara säng, ätit hamburgare med rostad lök, lärt mig göra eld i pannan, duschat i varmt vatten så att shampot skummar, borstat tänderna för 3dje gången idag  & lyssnat tills jag inte orkar med mer Melissa Horn. Har legat vaken till åskan & regnet inatt, petat på Johan & ätit mackor med gravad lax. regnet dånade & åskan lyste(nästan) upp hela husvagnen. Det var ändå rätt mysigt. Imorgon åker jag igen. jag har saknat att stänga in mig på mitt rum med spotify & mitt vrickade huvud bara jag och bara få vara ensam. Jag tror faktiskt inte det är tänkt att vi människor ska gå i flock, att vi är flockdjur överhuvudtaget. Vi gömmer oss bara ihopp om att aldrig bli sårad, ihopp om att någon annan kommer täcka vår rygg. För att vi är fega, förutom några få som vågar bygga upp en egen ryggrad. En som håller och dämpar fallet. En som kan resa sig efter en kniv i ryggen, för hur många man än har runt om sig kommer man ju inte komma undan. Det är skönt med människor runt om sig, att gömma sig bakom. Men jag sitta inne på mitt rum ibland, bara Jag, utan någon att gömma mig bakom. Kanske är jag helt störd, eller så är alla andra. Det beror bara på om man tittar från höger eller från vänster. Nu ska jag lämna tillbak Ninas laddare som hon glömt lite här och var, duscha länge och väl i elden jag gjorde själv. Tack och godnatt.

Sista inlägget.

-Hej.
Nu är alla saker klara, väntar bara på att det ska bli senare så att jag kan lägga mej å sova i MIN säng! Klockan 04.15 ringer klockan, då är det bara att he sej upp..!
längtar sjukt mycket vill jag bara säga, kommer bli Underbart. Göteborg är typ mitt favorit ställe i sverige. mina kusiner bor på ett sjukt fint ställe. dialaakten är underbar, det är bara perfekt alltihop!! ÄLSKAR DET. 

Detta blir sista inlägget innan jag sätter mej i bilen och åker iväg. Sen får vi se, pappa tar med sej datorn, sen vet jag inte om jag kommer skriva, men annars får ni ha en UNDERBAR vecka hemma, så kommer jag tillbaka med förmodligen bilder, roliga saker att berätta osv. Kommer nog mest troligt hem fredag kväll, om en vecka alltså (a)

puss!
-hultdinar´N-

Jag kommer sakna Cassandra, och alla andra mina underbara vänner! Ses när jag kommer hem ♥


who owns my heart- miley cyrus


Heej!
Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik, har packat ner alla kläder nu.. Kan säga att om jag shoppar mycket där nere kommer jag måsta hyra rum i någons väska på vägen hem ;) Den är ganska full..
NU är jag övertaggad, vill åka  NU. Inte vänta till klockan fem, vem tar sej upp då? Jag tänker lägga mej två och vakna fyra, då kan jag sova i bilen =) Eller kanske ska sova liiiite längre.. Har ju filmer att se också ;);)

Nemen.. vet inte om jag skriver mer innan vi åker.. Jo jag ska försöka slänga in ett inlägg innan jag somnar ikväll:)

Puss på er!
-hultdinar´N-


bara bild...







hade bara lite tråkigt... vill få tiden att gåååååååååååååååå.


Klart!


Har fixat klart lite saker.. Bla annat laddat ner spotify och dammsugat i bilen. Duktigt gjort av mej!
Nu sitter jag vid teven och bara chillar ;) Imorgon ska jag packa och allt,, så kommer nog bli en lång dag..!

Nu ska jag hitta på nått ;)

puss hej (L)
-Hultdinar´N-


hemma..

.. för att packa om till älskade göteborg!

Igår åkte jag till linnéa och åt mat, såg film med ett par andra, fick högläsning av linnéa när vi skulle sova ;)
Haha, jag har nog inte skrattat så mycket på länge! haha, milda matilda.. men om nån som såg vad linnéa lyckades med så skulle den eller de skratta! HAHAHA

thahha, nog om det. På fredag om TVÅ dagar, åker jag. kan knappt hålla mej längre.. haha, TVÅ dagar.. det är en evighet just nu ;)

jaja, nu ska jag fixa internet till min dator och sen ladda ner spotify och packa till det då ;)

-hultdinar´N-


MÖSSDAG I MALÅ . också


Hemma en snabbis för en dusch & ett
ICAbesök åker snart tillbak till älven igen. Samma pissväder & mössdag där som här idag. Nina hälsade på igår. Det var trevligt värre trots pisset. Johan kommer på torsdag & jag åker till Skeå på lördag, hem på måndag & tillbak på torsdag. Tattarong. Nu ska jag mjöla på pinnbrödet & njuta av spotify.


;Jag läntar till affären för då får jag dra på mig mössan, det var länge sedan.

NORRMAN, VI SES!

photoshop CS3


Foto: Jag Modell: MAtheus
Mamma och pappa är i kriberg för att hämta en garderob som mamma hittade på imala.se igår. Den var billig! Endast 250 spänn för en garderob?
Själv sitter jag i stugan och tittar på regnet som ÖSER ner. Men sen när mamma kommer tillbaka så åker vi hem, över dagen. Här finns inget att göra när det regnar. Matheus är hos sandra, så jag har ingen att vara med heller. Hemma finns i alla fall en tv, dator med internet som går snabbare än en snigel i öknen, TOA och DUSCH! Det finns ju toa här med, men den är ju två mil bort typ.. hahha duschen med, plus att den har lika mycket tryck som en pisstråle. man får stå hundra år för att få ur lite schampoo ur håret..

Nu på morgonen har jag suttit i photoshop och lärt mej hur man gör bilderna i svartvitt (a) Haha, har alltid velat ha photoshop i datorn, och nu när den nya har kommit så FANNS det i ? Ja bah yeeey, lär mej? ;) Så nu har jag i alla fall lyckats med att lära mej göra bilden svartvit! ducktigt av mej. kommer nog ta med datorn hem nu också så att jag kan nörda ps och kanske skaffa ett snabbare internet och testa då ;) haha, finns mycket som jag inte gjort på denna dator :)

OJ VAD JAG BABBLAR!
nu ska jag gåå, hejhejhehdåå! :D
-Hultdinar´N-

MEnemen.. nu börjar datorn sega.. kanske skriver mer


Evrey rose has its thorn.

Som alltid så kommer jag inte på någon bra rubrik så det blir alltid nått från nån av mina favvo låtar :P

Idag har jag sovit, vaknat, varit i kusfors och fikat väldigt god räkmacka med mamma, clara och mona. Det var mest bara för att det var så dåligt väder och för att vi skulle få tiden att gå. Jag vill verkligen ha fredag NU! Eller kanske inte fredag, bara åka bil hela dagen.. men kanske lördag då ;) GÖTEBORG vill ja ha nu.

Nu sitter jag i alla fall på sängen med den fina nya datorn. Försöker se om jag kan få av touchen på musen men vette tusan hur det går till.. Jag + nya program = dålig idé.. men har faktiskt börjat lära mig windows 7 nu och nu tycker jag att det är det skönaste som finns! wunderbart!

OH shit.. ofta klockan är halv sju snart?! haha vi har inte ens ätit.. menmen, när det är sommarlov finns inga rutiner ;) Lite jobbig ibland, men ja gillare :D

Oj vad jag babblar.. ska släcka ner och tatag i mitt liv.. FÖRRESTEN.. Nu har vi köket i tv rummet för köket är en rivningskåk ;)


puss.!
-Hultdinar´N-


Jag ska sakna dig imorgon .

MELISSA HORN.

Tio minuter kvar till kärlek.

Har varit med Johan. Lycka med andra ord. Det är kallt ute & det är runt 10 minuter kvar till Sex and The City. Ska äta en macka, pausa spotify, se SATC & försöka sova lika godis som jag gjorde inatt. ♥

flottetur på spegel

hejsan hoppsan!
Har precis kommit i land efter en mysig flotte tur på en spegelblank sjö.GREAT!

nu sitter jag på bron med ett glas hallonsoda och en nedgående sol,, inte fult kan jag lova!!

Imorgon hoppas jag på sol och en varm dag så vi kan ta flotten till storholmen för att sola och bada där:) håller verkligen tummarna! Som jag sa tidigare idag så blåste det ju som tusan! gick knappt att vara ute.. men nu är det andra bullar vill ja lova! inte en enda liten vindpust! :* klagar inte !!!

pussåkram
-hultdinar´N-

jag kan inte ladda upp bilder på bloggen för att internet går i snigelfart....


happy day


jag är glad ida idag ;) pappas andra laptop har kommit och nu sitter jag och utforskar den lite :)

jag har inte skrive nått på ungefär en vecka.. för att internet här är så hiiiiimla segt! men nu när det är en ny data så kan jag
faktiskt vänta :P

om åtta dagar åker vi till göteborg.. längtar som TUSAN! det kommer bli sååå kul! har tjatat om det typ sen i julas ;) hahah

menmen.. nu ska jag ladda ner msn tror jag.. eller nått.

pusshejs!
-hultdinar´N-


HOME SWEET HOME .


Hemma från stockholm där jag mest stekt i värmen med Nina, tagit fel tunnelbana & roat mig på GrönaLund. Det har varit toppen alltihop. Ska nog lyckas lägga ut några bilder senare oxå. Just nu packar jag om & fixar för vindelälven en vecka. Det blir mysigt, hoppas bara att det lyckas bli lite varmare än dom ynka 14 grader som nu. Jag saknar stockholms 34+ men det är skönt att vara hemma. Sovit underbart gott inatt. HEJS

ångrar lite att jag slutade spela..

http://www.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM

-hultdinar´N-


stan på måndag, hoppas jag.

Jag sitter nu på olika sidor och kikar på  kläder. Hittade ett jättefint linne på bikbok som jag verkligen vill ha!

sen har jag typ inga snygga shorts, har klippt av typ alla byxor jag har xD haha, plus ett av pappas :P men jag vill ha ett par ljusa jeans shorts..  de skulle vara fint tillsammans med dedär linnet :]

sen vet jag typ inte vad jag ska köpa utom ett vitt oversize linne från gina.. sen vill jag spara alla pengar till göteborg ;) 



"ETT NYTT INLÄGG"
Nog om det
. I eftermiddag åker ju vi till stugan. jag troor på att datorn kommer vara med eftersom att vi nu kommer bo där i ungefär två veckor frammåt. Nu kommer jag därför vara mer offline på bloggen än vanligt eftersom att när vi kommer hem från stugan är vi hemma i endast två dagar för att packa inför göteborg. lördag vecka 30 kommer vi att åka ner, så vi får allt se hur mycket jag kommer att skriva nu.. om det kommer en ny laptop till oss, så kanske det blir lite mer uppdate here, men vi får se, jag känner för att typ ta en "bloggpaus" fast ändå blogga, fast kanske typ en eller två gånger i veckan. jag ska i alla fall försöka skriva så ofta jag kan!

Så, trevlig helg allesammans!
puss.

-hultdinar´N-


En minut senare,,,

jag hade lust att liva upp bloggen lite, så har gjort två nya kategorier.. Vet inte om ni ser men det är iaf en för bilder, och en -hultdinar´N- tycker till.

haha, få se om jag kommer ihåg att använda dom :P

-hultdinar´N-


Planer


I helgen kommer jag att bo i stugan igen. Denna gången vet jag inte när jag kommer hem. Mamma har semester från och med måndag! ♥
menmen, tanken är då att vi åker till stugan fredag kväll, stannar till på söndag. Måndag, åker vi kanske till stan.. Och sen packar vi om och flyttar ut till stugan för att bo där till typ onsdag vecka.. 30.. tror jag det blir om jag tänker rätt. För om det blir som vi har tänkt kommer vi att åka ner till kusinerna i göteborg lördag vecka 30! LÄNGTAR!

Så.. nu sitter jag och tittar runt på internet efter kläder osv.. det är ju världens REA! :D

«ja saknar alla mina vänner.. ♥»

-hultdinar´N-

 


IDAG ÄR DET MIN (FUCKING) DAG

Blogg.se har segat ihop & vägrar visa inlägg, Jippekajej! Min dag idag!

TRE PAR SKOR .


Sjukligt stressigt idag är det, springer mellan datorerna & leker hemlig agent med lillebror på samma gång. Ska klippa klorna på kaninen och välja ut tre par skor att ta med. Har än inte packat resten av vad jag ska ha med & klockan 15.00 ska vi iväg till farmor för grillningen där. Tror vi åker tidigt imorgonbiitti. Nu måste jag kolla GPS:en med den irriterande rösten & underhålla Melvin. HEJS

HOS MORMOR & MORFAR

Har varit hos mormor och morfar, åt grillat & spelade kubb. Det var trevligt & kanske lyckades det med några bilder. Den som lever får se. Mest troligt blir det grillat imorgon med faster osv. innan vi åker. Har inte full koll där på datum och sånt imorgon eller torsdag tror jag & jag känner mig inte nerpackad alls. På gott & ont, kläderna vet jag ligger i min hylla i husvagnen & det märks i garderoben även om jag tycker jag var duktig och lämnade allt för mycket hemma. Sen har jag inte riktigt bestämt vad jag ska ha med. Hur många väskor & skor ungefär. Ett problem är att kameraladdaren verkar ha försvunnit & skivan inte fungerar, två problem egenligen. Ipoden får rädda mig & ett telia mobilt breband från Malåkiosken. Jag längtar, ska tvinga upp Nina i allt som går innan jag själv fegar. Sömn nu skulle funka för mig.  NATTEN!

SLOOOOOW . . .


Ingen sol här inte, och om man ska tro på Yr.no borde jag inte ens fråga hur många grader & hur stor sol de har i det fina fjollträsket denna dag. Så därför har jag kämpat i en kvart för att få upp nagellacket (vi kan låtsas att det var värt) för att sedan målat naglarna länge och väl och nu sitter jag här och dunkar spotify. Med min seghet skulle jag lätt kunna sova några timmar bara för tidensskull. Härliga tider, bara solen som fattas. HEJS

Some people want diamond rings

Dålig på att uppdatera.. Men jag har steeekt i solen. Men idag kan jag inte se en enda liten skymt av solen.. :(

Vet inte vad jag ska skriva, jag skulle klippa gräs idag, men det är ju jätteblött!
Nu ska jag se om syster klarar av att göra en fruktsallad :P

-hultdinar´´N-


V Ä D R E T !


Å vad vädret gillas! Har hört med Johan & deras väder pratar vi inte om här. Trots deras 350 grader celcius är jag hel nöjd med vårt fina Malåväder & jag har ätit våfflor med Mamma,mormor, bror & Bianca innan vi stektes vidare med en glass. Sett OneTreeHill, ätit hos mormor & solat oss på altanen. Nu ska jag se om Kaninen är kvar i buren & fortsätta med ingenting. Och dagen får 2 av 2 tummar upp! HEJS

EMINEM MY LOVE .


Trots bilden är jag fullkomligt serriös för tillf'llet. Spanien tog guldet & tummarna gillar det. Datorn bränner på låren och jag har inte riktigt bestämt mig än om det gör ont eller bara är lite lagomt skönt. Det kan bero på att jag har Eminem i öronen & har svårt att koncentrera mig. Det är också därför det kan uppkomma vissa stavfel. Jag tycker om Recovery, man kan bara lyssna & tappa bort sig för ett tag & det ska jag fortsätta med tills det är säng dags. HEJS

IKEA PÅ SPOTIFY, leave me alone .


Har varit i solviken nästan hela dagen, badade med lillebror, solade & fikade lite melon & kakor. Mysigt. Har oxå lyckats med att bli sparkad i käften av en kanin som oxå cuttade handleden, dagen fortsatte med ett enormt bett  i tungan, en uppskrapad fot & avslutades med att jag brände bort 75% av mina smaklökar. Trots det smakade maten underbart & jag mår great! Nu sitter jag och njuter av Recovery när IKEA avbryter. IKEA har redan ALLT! Hela svergie & små bitar av resten av världen, kan dom inte låta mitt spotify vara?! TREVLIG SOLNEDGÅNG, HEJS!

Ä N T L I G E N .


Idag har jag varit i Släppen med Ida. Det var galet länge sedan jag var där om man tänker efter. Det var trevligt värre & bilden kommer där i från. Fint fint. Ikväll har jag fikat tårta av ingen anledning alls och min kära dator hade  bestämt sig för att samarbeta med mig oxå så jag lyckades med runt 20 låtar innan den började lagga så det får duga. Toppen! Nu håller vi bara alla tummar & tår på att skivan vill funka i bilen. Annars sliter jag mitt hår & sparkar foten i väggen. Friskt. HEJS

godnatt..


jaao, nu sitter jag här, trött och sliten och har tråkigt. Det blev så att jennifeer komme igår och stannade till klockan åtta imorse. trevligheter. Vi satt typ i gummibåten, i vanliga båten, bastade, badade, fotade, såg film med jonas =) (Han var med på typ alla saker vi gjorde utom båtarna :P) 

menmen, kan berätta mer sen, kaaaanske. 
Idag kommer min cassandra hit, hon skulle bara stanna över dagen, men de ska nog bli bra i alla fall ska vi se. Jag vet inte vad vi ska hitta på, båt igen tror jag, om solen vill komma fram.. men de såg faktiskt ganska lovande ut ! =D 

Nu har jag typ ingenting mer att berätta.. JO jenniifer.webblogg.se glömde sin kamera här. jag som trodde att det var omöjligt.. haha och hon ska fota bröllop idag :$ men de ska nog lösa sig demed. Hoppas vi
 
Nu ska jag starta en film och vila, för jag ligger minu på sova nu. Thihi... det tar vi igen lätt seeeeeeen :D 

-hultdinar´N-  

(hmm.. ja cassandra, det är dom enda bilderna som finns på mej. jag ser ut sån :) )


INTE ALLT FÖR .


Överlevde knorten i min inte allt för långvariga fotbollskarriär. Såg film med Johan & nu har jag gjort ett inte allt för lyckat försök till att fixa en vettig skiva till semestern. Lär väl bli några mil & det skulle underlätta med lite örongodis. Varje låt tog runt 3 minuter tills internet & datorn vägrade samarbeta helt efter 21 minuters irritation & endast 7 låtar. Seven to go. Minst. Ska göra ett nytt försök nu innan jag spenderar lite kvalitetstid med min kudde. NATTEN

ÄLSKA SOMMAR

Har stekt i Björksele hela dagen. Nu sitter jag ute på bron & solen håller på att gå ner. Johan & Elliot spelar fotboll så jag ska roa Melvin ett tag med en boll & spotify. Vi får väl se om vi överlever myggen/konrten det känns inte allt för hemskt just nu ändå. HEJS

I can´t tell you what it really is, can only tell you what it feels like

dagen har spenderats i arvidsjaur med, pappa, clara och ludde (till en början). Innan klockan slagit tio imorse åkte vi in till malå för att byta bil och hämta upp ludde. Vi lånade ubbes stora familje buss för att vi skulle rymmas allihopa.

I bilen påväg, fick vi höra sång. O´boy, vilket vackert väder.. fast ludvig sjöng O´girl ;) tahah
Framme i arvidsjaur for vi på dollar, där hittade jag en ring mer blommor på för endast 20 kronor, får se hur länge den håller :P hih, eftersom att det sedan är en mil ut till flyget där vi skulle hämta vickan och oskar fick vi börja köra. Planet skulle komma 12,10, men det kom redan klOcka 12.00 :) Viktoria och Oskar kom och vi satt oss i bilen och åkte till sibylla och åt lunch, mumma !
efter lunch pausen tog vi bilen tillbaka till malå och sedan vidare hit igen, sedan dess har jag chillA i gummibåten ;)

nu ska jag se om vi inte ska äta snart ;) sen ikväll kommer nästan alla hit till stugan, tror det kommer bli kul. å imorron kommer min cassandra hit till mej

-Hultdinar´N-


TOTAL


Sitter med totalångest över imorgon. Nina lockar med kladdkaka & Ida med revbensspjäll.Jag blir galen på universum som tvingar mig till det här & är livrädd för att göra någon arg/sur/ledsen. Johan säger att det löser sig så jag hoppas på det.

Nu bombas min mailbox så jag ska radera hundratals "BlaBlaBla har kommenterat din status" mail & logga in och se vad mer världen vill mig.

morgon dagen som den ser ut just nu.

..Imorgon blir det att åka till a-jaur och hämta kusin vitamin + en liten oskar, som kommer flygandes från norge. Inann vi hämtar dom kommer vi nog att gå en sväng runt dollarstore. Där ska jag titta om jag hittar mej en ring :)
När vi kommer till malå kanske, (om det blir som typ halvt planerat) kommer vi typ att hämta upp Cassandra och åka tillbaka till stugan med henne med oss =) Hoppas på det ♥ sen får vi se om hon stanna över natten eller om hon åker hem på kvällen.
alltså, imorgon beställer jag SOL och hög värme, så man kan sola å bada osv ! :*

nu ska jag kolla www.klart.se och sedan smyga till köket och ta mej ett revbensspjäll! Thihi, cassandra,, om du kommer får du också smaka imorron ;D :*:* <3

-Hultdinar´N-


"alla har vi varit små"!
-HAHAHA


REGN REGN STRÅLANDE REGN .


Eller något liknande, min plan var att bättra på brännan men det gick ju som det gick när jag vaknade till smattrandet på taket. Så jag somnade helt enkelt om i brist på sol. Sen frukosten kl 12 har dagen tillbringats framför tv:n& datorn och det funkar fint. Förutom huvudvärken är det toppen & vissa minuter syns faktiskt solen. Spotify joinar & jag tror kanske att Johan är social senare. HEJS


Aldrig försent för feberögon&hostattack på en skolavslutning.

Framme i stugan..

..och datorn fick följa med :)
Sitter i stugan och lyssnar på musik. Har bara legat i gummibåten och drevat på vattet, MYYS!

Ikwäll vet jag inte vad som händer, den som lever får väl se antar jag =) Nu ska jag ut igen och lägga mej i gummibåten igen ;) (Bara cassandra vet vad jag vill) hihh

-Hultdinar´N-


ALLT KAN INTE VARA SOM DET BRUKAR

Det brukar vara den här tiden & framåt som jag kan släppa allt runt om och bara skriva något helt ovettigt men något som behöver sluta flyta runt i mitt huvud och fastna någon annanstans. Men just ikväll hindrar min kissnödighet, halvt solbrända kropp & ben som jag egentligen behöver stretcha, mig från det. Och eftersom det mesta inte är som det brukar ikväll funderar jag seriöst på att göra något åt urinblåsan, göra en Cassandrastretch & bota huvudvärken på precis samma sätt som varje kväll. GOD NATT med andra ord.

ONSDAG .


Har just fått veta att det är onsdag idag. Bianca åkte idag, Johan & Nina snart. Ida åker till stugan & jag blir lämnad av mina bästa. Patrik kommer på måndag så jag får väl hoppas på att jag hinner se honom på byn, sen blir det nog en sväng till Släppen oxå. Annars har idag varit kanon! 60-talsveckan hade barndag så jag & Ida satt och stekte i gräset. Sen badade jag, Isabelle & Moa i solviken & solade oss med brämsen innan vi stekte vidare på altanen tills vi åkte till mormor&morfar och åt. Gottigt. Nu har jag (äntligen) städat rummet & fått tummen upp av städfreaket William.Nu ska jag ta lite glass & sätta mig framför Fotbollen. HEJS

S O M M A R V Ä D E R !


...SOMMAR VÄDER är andledningen till att bloggen är död. men just i denna stund kom ett stort dismoln, så jag gick in ett tag.

Dagen har jag spenderat i malå, träffade cassandra och tittade på en "sjörövare" som hade vunnit SM för barntrolleri. HAHA han SÖÖÖÖG och var hur jobbig som hellst! pfft.. menmen, egentligen är han ju inte menad för sånna töntar i min ålder :P

Det blir inte så att vi åker till stugan ikv, istället blir det innan lunch imorron skulle jag nog kunna tro.. vi får se om jag skriver innan dess,, men om inte så får ni ha en fortsatt trevlig dag och en fin helg!

nu kom solen tillbaka så jag ska jobba lite till på att FÖRSÖKA att bli brun :)
WISH ME LUCK!

-Hultdinar´N-


HIMMLEN BRINNER .


Har halvsovit hos Johan halva kvällen så jag är ju lagomt pigg. Ska lyssna låten ut & sedan bota huvudvärk med sömn. Hur som helst skulle jag bara berätta att himmlen är awesome ikväll/natt det ser ut som den brinner. Det är lycka det, cykla hem under rosa eld. Flummigt här då GodNatt.

FASTFOOD

Varit borta mest hela dagen, skellefteå, solade, hårade med Bianca & nu är jag hemma för att kasta i mig något som ska föreställa middag innan jag rullar iväg till Johan. Handlat har jag oxå men det babblar jag om några minuter då jag har tid.Det är ju sommar nu & jag skrapade just upp vaden när cykeln föll i min stress. HEJS!

Wanna be a billionaire so freakin´ bad.

- Då skulle jag ju kunna köpa precis allt jag ville ha, och jag skulle inte behöva jobba heller! fantastico! ;) nemen jag har det bra iaf :)



nu sitter jag nere i källaren och tittar på bilder som finns på pappas dator. En sak jag snubblade över var bilderna sedan vi åkte bil ner till göteborg senast, vilket var år 2005! Då var jag cirka 9 år! haha jag var inte big kan jag loooova! Thihi, men albin och clara var mindre, och tuuusentals gånger sötiga!! Håll ut, för det kommer en bild som jag gillar steeenhårt, senare i detta inlägg :)

Annars, idag har jag sovit för länge och sedan klippt gräset. Kändes som att jag nyss gjorde det.. om endast tre dagar har vi haft sommarlov i en månad. det gillas inte att det går såhär snabbt! okeejdå, det är sex veckor kvar men iaf :]

Imorgon kanske det blir att fara till stugan, då vet jag inte om pappa har med sig datorn, så jag vet inte om uppdateringen från min sida kommer vara så jätte vass tills på söndag :) Men då vetni, då kommer det en finfin vän till mig som kallas LAPTOP :D DÅ blir det inlägg på inlägg på inlägg osv osv osv, haha om det inte är toppen väder såklart :)

Nuu, ska jag visa er den ursöta bilden och sen ska jag hoppa in i duschen och duscha läääääääääääääänge, vilket nu är tillåtet, pappa säger att det är omöjlit att duscha upp allt vatten :] bergvärme ♥



kääääärlek ♥

-hultdinar´N-


SEX AND THE CITY .


Satt på bryggan med finfina hela förmiddagen & hade sommar. Vi fortsatte sommaren med kvällsdopp i solviken som i avslutade med grillning. Nu sitter jag framför SATC & önskar. Tänk att få bo där i New York med sina bästa vänner & bara leva. Fika/äta (min livsmening) på olika cafeér & bara titta på folk som är helt uppe i sina egna liv. Innan jag dör ska jag oxå. Tills dess rullar det på. Ska lägga mig i tid så jag hinner med dusch innan skellefteå. Okoncentrerad som få säger jag Hejs. NORRMAN


V Ä L B E H Ö V T .


Okej, jag tänker ignorera den enorma spindeln som just kröp under fotöljen & hålla tummarna för att den lämnar mig ifred resten av natten. Har lagt min energi på att hålla ögonen öppna idag vilket resulterat i att mitt rum fortfarande ser ut som skit. Däremot har jag lyckas med en hel del chipsätning & babbel hos Bianca&Debora i hennes nya husbil.Det var mysigt & behövdes. Nu ska jag se klart & sedan gå och ta min välbehövda sömn. Imorgon hoppas vi på att jag hinner med mitt liv lite bättre. GODNATT


MENÅ NUMMER TVÅ

nu finns de?!

MENÅ

ja hade skrivit, åsså försvanne :(

orka int skriva igen. ska se film..

-hultdinar´N-


home again

Kul helg vare! berätta mer när jag har lust ;)

Nu skulle jag bara skriva ner nåra rader så ni vet att jag lever :) jag orkar inte skriva., ska se på en film! =)

JAG VILL TILL MALÅ IMORRGON! <3

-hultdinar´N-


M O R N I N G .


God Morgon, om det fortfarande får kallas morgon. Klev upp & åt lunch innan jag gick & la mig igen och sedan dess har det inte hänt mycket mer. Har äntligen tvättat av mig sockervadden & nu ska jag faktsikt ta tag i mitt rum. HEJS


DET KÄNNS .

Min lilla lilebror beslutade sig (äntligen) för några minuter sedan att låta käkmusklerna vila från konstant rörelse & somnade sjöblöt i svett på min bortdomnade arm. Härligt! Mina sena nätter & uppvaknandet halv 8 imorse känns kan jag lova. Ögonlocken har stor lust att falla igen till AnimalPlanet men jag får väl lov att hålla Elliot sällskap. En samarin på det. Tummen upp!

U P P S T E K T & K O K T .


Sjukligt varm & fantastisk dag igår! Såg gokart & umgicks. Den trevliga dagen fortsatts med en trvligkväll som slutade med att vi sket ner oss, splittades & åkte till William. Vi fortsatte med skrattattacker och Ninas välgenomtänkta kommentarer. Imorse vaknade jag genomblöt & utprejjad. Fortsatte med en tröttsam frukost innan vi åkte hem tog en dusch & stekte vidare till området med Ida. Sedan dess har jag sett/hört duktigt folk & snurrat sockervadd i solen i två timmar. Det kan vi sammanfatta i att vi först blev stekt innan svetten började koka. Har sockervadd över hela mig & är lämpligt trötter. Middag väntas innan jag är barnvakt till mina bröder.HEJS! NORRMAN

OTUUUUUUUUUUUUUUUR på hög nivå!


Jag skulle klippa gräset hos Linda, och hon har en sån där läskig röd traktor som jag är totalt värdelös på att hantera.. :P Menmen, då skulle jag ställa in klipp knivsnivå saken, haha och när jag gör det går det aldrig! den dör bara! Pappa gör det hur lätt som hellst, men eftersom att jag då är oskillad på just det och även ensam hemma fick jag ju naturligvis försöka själv.. Då när det NÄSTAN gick, så ser jag att däcket på den dära jäkla gräsklipparn är ju helt åt PIPSVÄNGEN,
PUNKTERING!! OCH då menar jag inte att det är typ lite luft i däcket jag menar att det är SLUT luft i däcket! Jahapp, tänkte jag, lämnade den röda maskinen vid åkervägen och traskade hem för att hämta den som jag klipper med hemma.. En sån som man går med.. Åsså när jag går där och klipper så vill våran fina gröna nya VIKING gräsklippare plötsligt ha mer bensin!

Jaha, tänker ni.. Det är väl bara att tanka?

Jo, visst skulle jag kunna göra de, OM det var så att jag visste vart det fanns! ÅÅÅÅÅH.

Och mitt hår är
inte finfint idag, skitigt och äckligt.. Å vem vågar duscha när de kan komma in två bergvärmegubbar i rummet när som hellst, när man står naken och duschar... INTE JAG!

Blir väl att ta ett dopp när jag kommer till stugan kanske, men kom igen.. Kan jag inte få duscha också ? :]

Hoppas att ni har mer tur än jag idag! :)

-Hultdinar´N-




TRASIGA HÖRLURAR .


Ligger här i mitt fin fina täcke med airplanes i mina trasiga hörlurar. Jag tror jag ska ge upp drömmen om ett lyckat förhållande till just hörlurar. Mina rosa funkade finfint tills dagen jag sprängde dem & de tystnade förr evigt. Mina nuvarande gråa har min kära lillabroder lekt sönder & lika så samsungheadsetet. Alltid lika stor utmaning att hitta åtminstånde en plupp så de sitter fast i örat, & endast en plupp i örat förstör min favoritsysselsättning nattetid. Jag vill stänga in mig själv i mitt eget huvud med mitt älskade spotify som sällskap. Bara en gång till.


Egentligen tänkte jag berätta om min stora upptäckt
& det jag undrat över varje gång jag öppnat toalettdörrar de senaste dagarna. Men det får bli en annan dag. Nu är det Jag,spotify & sömnen. Ingen annan.


Godnatt-.

Nu är det dags att bädda ner sej i sängen för att imorgon ska det klippas gräs!

Ha en trevlig helg!
-hultdinar´N-


I could really use a wish right now



Ne, inte i min byrålåda!
var just inne på gekas.se för att kolla bara.. Hittade då en ny collektion som dom kommer släppa i september. Det kommer då finnas både påslakan, trosor osv, som det står jag♥morgan på! Mamma tycker att jag borde köpa, men nej tack, jag vill inte sova med morgan på mej :P Och jag vill inte heller ha hans namn på min rumpa ! HAHA.

Nog om det. Idag har jag varit världens snällaste och städat hela huset! och imorgon så ska jag klippa gräset hos Linda och Stefan :)

Jag kanske inte har nämt att jag åker till stugan över helgen. Så kommer inte bli några inlägg från min sida! Får se om det kanske blir att vara med Cassandra på lördag! saknar henne ♥
MEnmen, nu ska jag fortsätta sluddrarunt på olika sidor :)
ha en fin kväll!
-Hultdinar´N-

EN TUB SVERIGE I MITT KYLSKÅP

Äntligen en tub sverige i mitt kylskåp. Ida skämdes & jag stekte wokgrönsaker för att bota suget på kaviar. Funkar fint! Cyklat hem i spöregn har också hunnits med. Blev övergiven av värsta söta lillapojken & invarderar Johans spotify som tröst. Bara tills han kommer hem, sen låtsas vi att jag inte gjort något. Mohaha.. Okej nu går jag innan jag spårar totalt. NORRMAN.

RSS 2.0