FORTFARANDE PAJ


texten tappades bort igår, summerar.
Gör min första riktiga skolvecka i veckan, det går bra. Lite tyst och ensamt bara. Kallt är det också inte bara där utan överallt. Sorligt för Augusti. Igår kröp jag upp med en enorm kopp te på massagedynan blev inte helare för det. Och idag tog jag tag i mitt liv igen och tog upp kontakten med gymmet. Mår så mycket bättre på det viset. Beso.

FÖR JAG ÄR ALLDELES PAJ


hej bloggen.


tredje dagen i ettan har passerat. tycker faktiskt att detta går väldigt bra! okej det skulle väl inte skada om någon i klassen försökte ta lite kontakt med omvärlden. tror faktiskt att några kan vara rätt trevliga. men i alla fall, idag fick vi massa böcker och lite introduktion i olika kurser. det är lite förvirrande och allting är nytt, nya betygskriterier och ett helt nytt system. Men de blir säkert bra det med. 

Nu sitter jag ensam i lägenheten och lyssnar på musik. Han som bor under mig brukar dunka på rätt hårt i sina högtalare så nu ska han minsann få smaka på sin egna medicin! Jag hoppade som en galning på golvet idag, då sänkte han faktiskt lite. Nu hör jag nått som bankar men jag tycker inte att jag spelar så högt. 

Äh, ja babbla bara en massa strunt nu. Kanske ska ta mina ben till ishallen och titta på lite hockey, David står i målet. Har ju som knappt sett han in action så varför inte!

inflyttad

Nu har familjen åkt hem. Jag är alltså ensam i lägenheten och väntar på David, vet inte riktigt när han kommer men .. I denna stund känns det lite ensamt men det är också lite skönt, behöver kanske tänka lite. Allt är i alla fall klart nu och det är så härligt att man äntligen är klar med allting. Nu är det bara skolan och allt vad det innebär som väntar bakom hörnet. Det är tur att jag har Nina som också kommer att gå i samma klass som mig! :) 

nä nu ska jag väl hitta något att fördriva tiden med. Fick inte igång tv:n, eller bara kanal fyra.. så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. menmen, see u later.

INTE TILLRÄCKLIGT SÖT


Roar mig med att leta tårtor till alla möjliga kalas och tillfällen. Rätt bra tidsfördriv med tanke på att solen vägrar titta fram genom molnen. Kan konstatera att bakemyday har den finaste glasstårtan, vill baka allt nu! Ska svetta mig igenom en cykeltur istället och vänta ut postbilen ihopp om att min nya bok dimper ner i brevlådan. Beso

RSS 2.0