I don't want to fall and say I lost it all!

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
här råder stilla frid Och jag glömmer både rum å tid.
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas.
att älskas utav dig är det vackraste för mig.
Så sagolikt det är att se morgondimman lätta.....

Kom igen! helt ärligt seriöst och ytterst allvarligt så är det en fjoll  låt, ursäkta mig till alla som tycker låten är fin, vacker, sagolik eller heelt underbar. tyvärr jag fattar den inte. Det finns INGET sagolikt med morgondimma den luktar till&med illa märkte jag idag! Så det är väl bra att den lättar men... Så för att sudda ut minnerna av den för kvällen skruvar man upp volymen allt vad som går och lyssnar på The pretender jag är typ den enda själ i denna universum som gillar den känns det som men den innehåller inte massa fjollord, Tacka cheesecaken för det! Och på tal om cheesecake så ska jag baka baka kaka eller cake whatever. igen jag har redan gjort en diarre smet till mumsiga brownies  mums!!! Men först ska jag tok lyssna på Angel som jag råka driva små  pojkar ,,,dom kanske va större än jag med  pruttar i rumpan till vansinne med, men det är sånt dom kommer tacka mig för sen. nu kan dom den utan till  det är göttit. jorden går under precis som i, som i.. jag kommer inte på en film där jorden går under men So So What I'm Still A Rockstaaar!







I borjan tänkte jag skriva ett seriöst inlägg, men gav upp med det ganska snabbt å lät fingrarna leta åt tangenterna all by them self. det blir lixom enklare för mig så och ni får veta allt som ni egentligen inte alls är intresserade av. Lucky you.   DAMN WHATA SEXY FISH som Akon säger ;)


älska MER!

//C



Rubrik



okej, kanske lite opassande bild men... jag tänkte bara lite på att vintern snart är här! IGEN!
bortmeddighemskatanke!!

Ja, då hade vi klarat av onsdagen då.. Inte så hemsk dag, även denna dag fick jag skratta lite så alla tittade på mej, men vadå, jag har humor?
okej,kanskeinte...
men care???

Det var iaf på engelska (språkvalet) som jag råkade skratta lite, mycke.... :) men ett gott skratt förlänger livet. :D ahahahahmen oj så jag babbla på här.

vad har ni gjort idag då? :D








Pussochkram <3




SUGPÅDENDU" ;) hahah, va ba tvungen ;]


Gaah! Miss Happyface.



Jag är hemligt lycklig. Tack mamma! Naaw i balli baaa!
jag kan inte sluta le, jag kan inte sluta le!

Okej det här va ju inte speciellt snällt av mig eftersom ingen kommer få veta förrän jag vet säkert men jag kunde inte hålla mig. feelååt.  jag har i alla fall sett en film idag det gick super, tills datorn slocknade & jag inte fattade varför. Mitt i filmen! så jag slog sönder tangentbordet utan att orsaka en enda lite skroma å inte började den funka igen inte. innan jag kom på att jag senast igår kväll just innan jag la huvudet på kudden å somna, drog ut strömkabeln till datorn för att sätta in mobilladdaren. smaaaart. så jag kopplade in datorn och helt magiskt så började den fungera och mitt filmmys fortsatte. tills det kom upp en ruta som det stog VARNING!
10% kvar datorn slocknar om 7 minuter! koppla in strömkabeln för att kunna fortsätta. då blev jag arg. så då gatt jag flytta den till ett annat uttag sen just när jag lagt mig bekvämt å startat igen ropa mamma MAAAAAAAAT CASSANDRA!!!!! lätt att se film här då?  tillslut fick jag i alla fall se eftertexterna rulla. Filmen var helt annars än boken men det dög att se. den var bara snäppet från riktigt bra.

Nu ska jag dunka dunka musik & vänta till atron noll noll då jag å superman ska på kåååsmåås :)

älska MER!

Bläckhjärta heter filmen & boken för den delen.

 // C


Mohahaha :]

Hej :)
Idag har det varit en gaaaanska jobbig dag på nilaskolan i malå. Nej men jag ska inte vars seriöööös här ;)
Vi lyssnade på två så kallade damer. Och en av dom sa att det kan födas små barn utan födsel, men jag tror hon menade hörsel? HAHa, alla skrattatyp sönder, fast jag och Cassandra kunde alsrig sluta ;9 :] Det var lite buuuuusigt :$ Föressten så hämnades hon på mig, det var ju inte tanken när jag la upp bilden på henne (?) menmen... jag får väl skylla mig själv :)

Imorgon kommer jag säkert med mer pinsam heter att berätta :)

PussochKram<3

//IDA

 hihih, det är jag och Cassandra :) :$<3

Hämnd. mohaha



okej jag såg nyss att min lilla man Ida har skrivit efter hela fyra dagar! skäms,
Jag har egentligen inte tid att skriva nu men morfar kan vänta. haha jag har skrattat mig till magkramp idag men det är gött. tanten/damen whatever från hörsel teamet sa att hon jobbade med barn som föddes utan födsel! det är ju oxå ett sätt. ;) jag å Ida skratta så vi dog. vi driver humorklubben.

men nu ropar dom,!

älska
MER!

IDA BILDEN KALLAS HÄÄÄMND! :*

Men nu får det vara nog!

Nu blir jag ledsen på mej sjäv, alltså jag då(a)
Jag har ju inte uppdaterat på 4 hela dagar! SKÄRP DIG IDA!!!!!!

Hm... Ja, jag kanske inte borde överlåta allt jobb till min bästavän, jag kanske ska vara lite delaktig i det också ;)
Idag har jag kämpat mej egenom en hel lång vanlig skol dag! 08,30-15,25 (tänk på att det står 25) För att när vi skulle få sluta 15,20 så var Åsa tvungen att klämma ur sig några ord(SOM VANLIGT!) och jag var nära på att miss bussen totalt! Men på tal om bussen, jag hann iaf med, och när jag åkte efter den lilla smala grus vägen så kändes det som chaffören(stavfel?) körde i typ 20000 km i timmen :O jag trodde min sista stund var kommen, men jag överlevde den snabba turen! :) och sen när jag kom hem så sjöng jag en truddelutt så blommorna vissnade och min hals blev hes....... (sången jag sjöng innehöll väääääldigt höööga toner ;) )

Och sen så ringde pappa och sa att han skulle bli lite sen för att han skulle köra till kristine berg och leta efter hans nycklar, helt onödigt för han fann dom inte.. så jag satt hemma och hungrade tills medans han och Clara flängde runt efter han nycklar som dom inte ens hittade? ;) menmen, nu har jag iaf fått min mat, det var inte gott men men.... :) 


Gud vad jag hademycke att säga idag då... Men det var roligt att skriva idag :) 

sen så kan jag ju berätta litte om vad jag har tänkt göa efter detta låååååånga inlägg. jag har tänkt vara duktig och faraut å gå, det ska jag göra lite framöver här, och sen så ska jag springa, fast det kommer mina fötter att dö av... men jag vill bli SMAL!! fast jag vill ju ha kvar mina fötter.... kanske kan bli smal på annat vis :) 

Snart så har jag brist på mera skriv..... imorgon lovar jag att jag har nått nytt att berätta :) 

 hihi :] bli inte sur, du e ju söööt" ;* <3<3


Pussochkram<3

still smiling!

gaah, jag är rädd. för spöket under min säng. fast Alexander säger att det är han som bor där men äh. nä, nä,! okej jag tror faktiskt på spöken säg vad ni vill. jag tror inte på spöken så typ som vita lakan som svävar om kring å låter bhuuuu. nä inte alls men jag tror verkligen att om man har något ogjort när man dör så fastnar man lixom i mitten av livet och vad-som-nu-händer-sen tills man ordnat det så man kan vila i frid. ja jag är allvarlig jag tror det verkligen.
får man skriva sånt eller räknas det som relgion påhopp eller något? hoppas inte.

jag väntar på ringklockan ska ringa å berätta att lasangen är klar så min lillahbrodeer å han 2 vänner kan sluta sitta å nörda nitendo 64 lägg märke till sextiofyra! dom har lixom dragit dissen på playstation 36 å såna nyigheter. nu riinger det. mums bums. sen får jag både mjukglass & räkmacka. för att jag måste följa med på fotboll. och för att min morfar blir gammal GRATTIS!
Haha! min lillebror på 9 år är i målbrotte, låter det som ialla fall. det är creepy.

min fjolldag gick super förresten, jag hann rita en hel fågel å ramla ner för trappen stående. Klå den du!

nu måste jag räsa till köket innan dom käkar upp lasangen för mig, dom äter som en hel arme i IRAK!!




regn regn strålande regn...

strålande kanske var att ta i men det strålar ju i en väldigt bred och skvittrig stråle ner från himmlen, molnen eller vars det nu komr från, det är i alla fall så jag ser det :) idag har det intee hänt mycke för min del! jag har ungefär sett film sen jag vaknade, förutom undantaget där jag försökte laga lite mat som början på min hemmafru karriär. hamburgare blev det sen jag misslyckades att värma spagetti& köttfärssås i mikron. vi får väl se hur det går med hemmafru grejen.. Så middagen fick jag hos mormor&morfar. nu låter det som min mamma har satt mig på svält diet å vägrar laga mat så jag måste tigga men så är inte fallet för FBI. inte alls! så hemsk är hon inte hon köper ju faktiskt adidas väskan till mig!HAPPYFACE. jag var bara tvungen att skryta lite över min lycka tillbaks till ämnet nu då. hon övergav mig bara för att åka någonstans med sitt lilla fotbollslag för att spela lite fotboll med fötterna. härligt en sån här regnig dag, javisst. 
imorgon börjar skolan, påriktigt. jag är en liten sjua så vi har bara fjollat runt dom fösta dagarna å låtsas vara jääätte stora så här STORA förutom jag för jag känner mig så här ..... ! det är så små bokstäver att ni inte ser vad det står men det står "liten" jag skojar inte jag känner mig så.



älska
MER



Såjah!

Hejsan alla söta blogg läsare ;)
jag har inte skrivit på ett par dagar nu, men det är bara därför att jag rent utav inte har hadft nått att skriva om ;) Men nu ska det bli ändring på den :)
Idag så har vi gått första dagen i skolan, (förstadagen i högstadiet, och sjuan!) känns lite kul att få ändra om lite, jag börjar känna mig stor :p:]
Men iaf,,, vi fick inte jobba med så mycke typ rita en bild och lekalekar ;) haha, låter som att jag börjar ettan typ :p menmen åsså fick vi två böcker matte, och biologi, åsså fick vi ett skåp med en nyckel (?) :P och denna nyckel som jag har på ett band som jag snurrar hela tiden:p akta er för mig för annars får ni en smocka ;) ;) :]

Ja... det var väl typ allt jag hade att säga :)
PussochKram<3

som vanligt funkare int å ladda upp nån bild....

power too the heros

Superhjältetest resultat:


Du är Batman

Batman
88%
Fantomen
82%
Kattkvinnan
64%
Wolverine
64%
Stålmannen
63%
Robin
56%
Spindelmannen
52%
Hellboy
32%
Hulken
28%
Du är en mörk hjälte som
gillar tekniska prylar och har vigt
ditt liv åt att hjälpa andra.


just det så passa er för mig och Emma vi är superhjältarna som tar över världen med vår onska som är gömd i godhet. Mo ha ha ha

// Batman & Superman ! ;*

älska
MER

vi älskar choklad men vi är ju superhjältar inte wannabes

skitify

                                        

hej då sommarlov...
jag vill inte

jag kommer vara död, det var ju lixom tänkt att jag skulle börja stiga upp tidigare i veckan men det gick ju som det gick. äh det går som det går. nu ska jag knarka vidare på alvedon å
Jordin Sparks- battlefield tills Emma kommer. jag tror jag håller på att bli sjuk om det inte är normalt att någon har dragit sandpapper i halsen på en.

älska
MER!  festis går bra oxå


God Morgon :)

coca cola e äckelipäckeli, å olof drooog till AG :O inte snällt, nu ska vi vara vaken till döden skiljer oss åt, jag äger på CS bara så alla vet. fast fråga inte någon. . Billys paan pizza 20 min i micron å sen tar du en stoor bit å tuggar sönder med dina sylvassatänder å svälj sen kommer den i magen och ut i toaletten igen. jag e inte speedad alls! våga inte tro något annat. grädde&socker med kaffe inte tvärt om här inte :) I can see the light outside. fast medans det va mörkt å jag var på väg tillbak från AG så skrämde Fille ihjäl mig å Olof fast det erkände han inte.

Cassandra är bääst! // Johan William å Alex
dom kommer aldrig tvätta armarna igen, de skall alltid vara trogen mitt namn, eller något liknande. Ida saknas :* hare gött

ögonklet & killsvett'

älska 
MER


Nåda



dom skjuter varandra i rumpan å kissar varannan minuut.  :O

dom skriker skallen av mig puss älska MER 

och Alex kom just på att det va en tjej här oxå så jag missa värsta hemligheten ;(

090813

Tja :)
Här sitter jag å lyssnar på dead by april- Losing you <3
Så himla bra!

Sen i eftermiddag så har mamma bett att jag ska fara ut å plocka hallon ;) Får väl göra de då :p
Och sen så kommer troligtvis Linnéa hit efter hon har slutat, hon ska få mig på andra tankar...

Vad ska ni hitta på idag då? :)
Kommentera <3

Puss <333

 Älskar mina vänner <33

..

Tja, kände för att skriva ett litet inlägg.

Idag har jag inte gjort så mke nytta. Typ som vanlig, suttit vid datorn,, eller jag har varit i malå tvärt också.
Just nu vill jag bara att nån ska komma och hålla om mig, för det har hänt en jätte hemsk ssak... men det är ingenting som jag tänker skriva här. Men jag är iaf jätteledsen...





ja... det var väl typ allt jag hade att säga..


Bara, vara, vara vänner.................... <3



Pussåkram <3  Livet är inte alltid en dans på rosor.....
                                                      

Lapplandspojkee

det där va inte dåligt kul! det va typ roligaste teleonsamtalet ever! ingen kom å fatta hur kul det var men ialla fall. jag prata med någon från hockeylägret i Arvidsjaur. jag tror jag råka skratta sönder hans trumhinna men de får han leva med..  men alla där va tydligen homo där med han enligt han själv + mkt annat & jag dog jag dog jag dog, det typ lika roligt som igår när Alex&Wille bestämde sig för att berätta hur jobbigt dom killar hade. men dom blir sura så det skiter vi i:)

äh det här va ganska meningslöst för ingen fatta hur kul det va förutom möjligtsvis Ida,

kyss grankotten

CRAYONS



Sockerkick!
åh okej nu sitter vi här då kissenödig se nanting å matar kolasås med sked. :O

okej det här sög vi går på toa nu !

tackågodnatt

Ska vi bada?





Typ så va de i alla fall nästan när jag städa idag, för dammråttorna hade party på mitt golv det liksom kryllade av dom vilket gjorde Melvin lite rädd så han kom på värsta smarta grejen så han hoppa ner från sängen å dränkte alla dammtussar med vattenhinken supersamaart! om man vill ha en inomhuspool. Sen fick han lite skuldkänslor för att ha tagit så många liv så han gick å smällde igen ytterdörren på fringrarna...

Nu ska jag köpa glass å låtsas att jag inte ska till lycksele imorgon, inte happyface!

// god natt  

Tjaaa!

Hejhopp :) :)

Idag har jag inte hunnit göra så mycke :P tyyp ätit och suttit vid datorrrn, men snart ska jag slita mej från den och gå ut :D
Den där rackarns studsmattan måste mjukas upp lite :) Sen efter det så tänkte jag kanskevara lite duktig och gå en liten promenad:$ Detbehövs!
Haha...

Hoppas att ni läser bloggen ;)

Tre unika besökare, hoppas på fler ;) :) <3

PussochKram//Ida Hultdin

Jag skulle ladda upp en bild...... MEN DET FUNKAR JU ALDRIG! :@

Kul kväll?



prutt ebang bang! jag har inget att skriva om det var bara Ida som tvinga mig. å jag e så snäll eller nått liknande :) Om någon vill veeta så har jag varit duktig & cykla lindernäs idag fast det var inte så lyckat men ändå.  Jag palla inte det här längre nu ska jag irritera pappa medans han sätter ihop min hylla så han blir glaad :)

/ prinsesstårtan herself :*

Hemma igen =)

Japp :) Har varit en helg i stuguuuuun :) Liteee chillit sådääär, fast i fredags så skulle jag ha varit me Cassandra i skellefte,, fast jag fick svinkoppor.....:S
så det blev inte......... :/ :/ :( :( :(

Aja,,, snart ska Cassandra skriva hoppas jag :P :)


PussochKram <3

Ett :)

Tjena tjeeennna :) :)

Nu har jag och Cassandra skapat en gemensam blogg :p (stavfel?)
Aja,,, vi får la se hur ofta vi skriver :p Men kommentera :p :)

PussochKram! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0