S U M M E R W O U L D B E N I C E .


BikBok

Malå förlorade & jag har fått presenter i förskott. Det är trevligt, det sista alltså.


S Ö N D A G .

Söndagar gillas inte direkt. Och vad har hänt med blogg.se egentligen? 

Jag hoppas iaf att imorgon blir snäppet bättre även om måndgar inte heller är min favoritdag, Ida stannar & fikar så det blir nog bra till slut ändå.

Sen ska jag på hockey med Emma, det blir väl några påsar varmachips & så hoppas vi att Malå vinner.

*
N O RR M A N 



S C A R E D T O D E A T H .



Såg film igår, Idag bakar jag till Måndag då jag fyller år & blir Fjåårtis. Äckligt. Men det blir nog bra. Annars borde jag nog städa mitt rum. Det ser ut att vara en bra men otroligt jobbig idé. Vi får väl se antar jag.

Spotify får bli min kompis, jag är för trött för att tänka.

N o r r m a n .


Blogg.se har LAGG!

Hej!
Sorry för dålig upptdatering, men har inte haft nån lust alls de senaste dagarna.!
MEn nu är jag tillbaka, för idag iaf ;)

I morgon blir det att se hockey med Danielle och Linnéa! :D
Toppen!
Jag vet inte vem malå spela mot men Erik ska i alla fall stå :)!
Hoppas "vi" eller malå då, vinner!

Nu så ska jag gå och tvätta bort sminket.

//hultdinar´N!




Pallaitnemera,jagälskardej..


N E V E R M E A N T T O . .

ANT dag (Alkohol, Narkotika, Tobak) med föreläsning och filmer. Visst all respekt för föreläsarna som står där och faktiskt berättar om viktiga grejer. Men en gång hade vi en som faktiskt hade knarkat själv och slutat och nu jobbade som föreläsare, det känns mer äkta då. Som om dom verkligen vet vad dom snackar om. Nu hade Han vi hade idag växt upp i en familj med missbrukare och han var inte alls dålig.

Nu hinner ja inte mer ,ska äta.
NORRMAN


DROP DEAD GORGEOUS !


Det kallas Megan Fox. .


Annars så skulle jag vilja se paranormal activity
NORRMAN


P L U M S A I S N Ö & 2 0 1 2 .


Det är ju lagomt mysigt när det snöar utan uppehåll och blåser som vargen i De 3 Små Grisarna typ. Skolgården består ungefär av 2 decci snö som man får plumsa runt i, ungefär som resten av Malå alltså. Vi slutade 12.00 idag så efter vi sörplat i oss lite soppa gick/Plumsade jag till massagen som jag halvsov mig igenom. Det var myspys! Annars har jag hunnit med 3 koppar varmchoklad hos mamma och prismärk.

Sen måste ni bara se 2012 ! Och har ni redan gjort det får ni väl se den igen. SuperUltraGrymtBra! Det gick kvällen ut på igår.

Nu ska jag tycka synd om min hand som jag mosade mellan väggen & dörren igår på badet. Fick en extra knoge på köpet. Ont gör det i alla fall & matteboken ligger på bordet och väntar, men det kändes inte funny.

Vi ser väl. N O R R M A N


En timma kvar...!

Hallå!

Nu har vi slutat skolan och Cassandra har dragit nånstans för att hon skulle få massage. Och nu sitter jag här ensam och väntar på bussen.. Bara en timma kvar..

När jag kommer hem så ska jag repitera till matte provet nästa vecka. INTE PEPP!

//Hultdinar´N

M I L E S A W A Y .

Rihanna – A Million Miles Away 

Egentligen är det något med låten som inte riktigt passar ihop med mina trumhinnor, ändå kan jag inte låta bli att lyssna om och om igen. Hatkärlek typ.

Inget nytt idag, måndagar suger fortfarande precis som förut. Glosförhör på 3 sidor spanska, det gick faktiskt bättre än vad det borde eller jag trodde och sen fick jag en kexchoklad.

Nu ska jag dammsuga enligt mamma som är på föräldramöte där lärarna kritiserar oss änglabarn. Tralallala!

NORRMAN 


DEDICATED TO TSHIRTS .


D e t   h a d e   v a r i t   f i n t .


Before the storm.


Söndag idag, soooet ELLER?
Nej
jag tror inte det.

I alla fall, jag vaknade av ett fuffing SMS av TELIA halv nio i morse, inte snällt..!
Men men, sen har jag inte gjort mycke, TRÅÅÅKA!

Å jag ha inget att skriva heller, jag vill fylla år nu. Jag vill operara mina fötter nu, jag vill har en bebis nu!

Jag vill gå nu!

PUSS.
//Hultdinar´N


B L O W M Y S P E A K E R S U P !


Det enda jag kan komma på att jag vill ha. Nagellack Paula, Mineralpuder & flätade armband. Ni får slåss.
Idag händer det inte mycket för mig. Plockat undan lite kläder från stolar,golvet, sängen, bord osv. Skrivit ut lite kort och ätit uppvärmd pizza. Precis som det ska vara. Sen har jag sett klar filmen jag somnade till igår också. Söndagar suger, det händer ingenting man går bara och väntar på måndagen som är ännu värre. Usch å fy och blä. Sommar hade varit passande. Eller en helst två semesterveckor i Thailand.

Nu ska jag fortsätta att fixa med sånt jag aldrig kommer göra annars.
Vises!

NORRMAN


S T I C K A I M I T T F I N G E R .


Lillebror har inte riktigt tillräckligt med pengar än men snart kan han köpa bilen åt mig. Fast han tycker inte riktigt den är tillräckligt cool. Pappas är tydligen coolare jag vet inte riktigt om jag håller med där.

Efter vi sett tummelisa igår somnade vi lagomt trötta och vaknade sedan efter ett antal timmar. Drag me to hell var väl helt ok förutom att slutet var lite avhugget enligt mig. Barnvakt ikväll så jag ska nog lyckas titta igenom några filmer då också, Baksmällan först ut. Jag vet att jag är efter med att se den men det gör inget min lillebror tycker iaf om mig. Finemang.

Musse piggs klubbhus, kom häng med så ska vi se...
Trallalalalaa.

NORRMAN


Happy birthday! Next monday... :)

Halllå!
Ida som skriver, sitter hos Cassandra. Jag stannade här igår efter att jag, Cassandra, William, Johan och Patrik hade sett film. What happen in Vegas. Och nu ska jag och Cassandra äta nudlar och se på Drag me to HELL! :)

Skriver när jag har kommit hem!

puss!

//hultdinar´N


D E T R O M E R S K A R I K E T . PUNKT


Finingarna är slut, gråter gör vi när vi får tid.

Nu ska jag vara snabb för egentligen borde jag inte sitta här, jag borde läsa om patricier, plebejer, Julius Caesar, Krig hit & krig dit. Sen borde jag göra klart den där spellistan som förtfarande ligger halvfärdig. 5 spänn till mig tack!
Imorgon är det fredag och jag längtar som aldrig förr! Den här veckan har inte varit myspysig på något vis om man tänker på skolan.

Nu är det här inlägget halvfärdigt oxå. Det är något med mig och att göra allt halvt klart. Nu lämna vi det så.

Norrman


Where are U now, when I need you much.

Ida här.
Har inte gjort annat än skolarbete idag känns det som, men nu börjar i alla fall SO:n sitta i skallen,. Men då har jag ju pianot också.. Jag orkar inte med de, det blir för mycket. Om jag ska plugga till alla prov, och vara lite social med mina vänner, och träna på en låt samtidigt,. Funderar på att sluta med piano och börja sjunga i stället, för det gör jag ändå jämt så då kan jag sjunga samtidigt som jag gör annat. Jag kan ju lixom inte spela piano och skriva SO samtidigt? haha, kan inte människan få fler armar? typ åtta, som en blöckfisk!
snacka om Praktiskt!

Menmen, nu harjag inte så mycka mer att berätta. Får väl gå ner och klinga på dedärpiano tills jag nickar därnere i kylan....


//hlutdinar´N!


C U P C A K E !


Oh Holy Makaronie!
Jag ljug inte om jag säg att det där är det godaste jag & Ida åstakommit på 7 fuffing fantasktisco år! Köket såg ut som sate men vad gör det när det blir sådär gott?
Mamma fölät mig. Kan hända att jag brände min mer eller mindre uppsvällda mage på kokhett vatten men den återhämtar sig.

Nu ska jag fixa lite pengar på min mobil även om jag fyllde på hundra kronor i fredags & beställde gratis sms men inte i makaronieland har jag några bajs sms! Moget vi vet. Sen ska jag för jag måste verkligen Plugga nu. Det är najs sådär dagen innan. punkt punkt punkt. Mitt rum börjar även förfalla.
Sen får jag tid över gör jag klart skivan till hockeyn som ska vara klar på fredag. Vem tror den kommer bli klar torsdagkväll just innan jag ska sova. JAG!
Spanska, Idrott, Historia. Hur kul låter det egentligen. Lyssna igenom 40 låtar för att sendan välja ut hälften låter faktiskt grymt mycket roligare. Skarpen. Springa ska jag oxå försöka hinna med. Det här skiter sig. Varför går jag bara inte & gör det jag ska? IDIOT!

Norrman


CAUSE YOU ARE MY HEAVEN !


Det är Ida Hultdin det.

Egentligen borde jag plugga, men jag har städat iaf.
Nu ska jag duka på bordet och koka lite nudlar. Korv & makaroner går lixom inte ihop med Cassandra Norrman.

Kosmos sen. I Think
Norrman


IDA ÄR KÄR!

http://www.youtube.com/watch?v=i1zuN17t51A


Bajskorv.

Halllååå!
Inte skrivit på flera dagar, VEET.
MEnmen..

Igår va vi hos MAttettheus och åt middag, tre rätters, de va mumsing!
Sen va vi typ å kolla på youtube på roliga månniskor! hahah!
http://www.youtube.com/watch?v=AYViaAq_aDI HAAH!

MEr hade jag typ inte att säga!
Hultdinar´N


MORMOR & MORFAR


Hemma eller hos mormor & morfar då men hemma i Malå, Jag ska nog typ höra om någon orka följa mig på innebandyn. Jag ska sluta prata fjortis hade jag tänkt.
Jag gillar hotellfrukost det är najs.

Nu har jag nördat systemkamera klart och jag tycker morfar ska testa sin skoter snart så jag få följa.
Det är min fin fina idé det. Den står ju bara där så fin.
Fast jag bestämde vilken pappa ska köpa så jag kan få den sen igår. Finemang. Det här har inget sammanhang så jag ger mig.

Kolla filmen på youtube förresten. Malå ligger tydligen i skeå nuförtin.
Humorfullt!
http://www.youtube.com/watch?v=1KFKdX2ebkE

Norrman.


L Ö Ö R D A G S A J A G .


God Kväll.
Den som vet när innebandyn börjar imorgon kan ju typ säga det till mig nu helst. Jag är fuffing kär i min nya tröjalöjja. Förlåt för ordvalet Ida men du överlever för du använder det till och med nu för tiden.

Arne Weise sa till min ena lillebror att han hade en riktigt söt lillasyster, Det var ju snällt problemet är bara att våran söta lillasyster är en lillebror. Sen när han fattat att det var en kille sa han men ursäkta snygg mössa hade du i alla fall men lilla lillebror morrade bara gurgelljud till svar. Han borde vara van nu. Inte första gången. Han kanske borde överväga en killfrisyr.

Facebook en sista gång nu innan jag slö tittar på Rocky eller startar Notthing Hill. Min dator går varm!

N O R R M A N


S C A N D I C .

Hej Hopp. 3 tshirtar & 1 linne rikare. Några hundra fattigare men det löser sig nog. En delad kebabpizza rulle med mamma till lunch & nu sitter jag bara och väntar på att vi ska åka på IcaMaxi. Sen blir det väl middag när hockeyn är slut. Sen vet man aldrig CSI ikväll va skulle jag tro. Todeledoo!

Norrman 


Y O U .


Todeedo. Malå vann & Patrik slösa lite tid på mig. Najs! Nu har jag och Johan en allvarlig disskution om snyggaste kändisarna. That's normal!
Finemang. Imorgon ska jag brumma till skeå och sova där några timmar.
Nu ska jag se hur många samarin per minut man får ta. dricka lite vatten och allmänt dryga tills Rumpan slutar vara social.

TREVLIG KVÄLL!


F R E D A G .

Varit med Ida, Johan & William. Kanske spårade det kanske inte. Film blev det i alla fall.
Nu ska jag äta Kebab och ragga någon till hockeyn.

Seeya
N


M U S I C I N M Y H E A D .


Torsdag. Mig veteligt är kosmos stängt och jag har 100 saker jag inte har en ursäkt för då. Bajskorv. Felåt.
Men jag har redan pluggat och vi hade NO lärare på Svenskan och Träslöjdslärare på Matten. Vi lärde Staffan rita playboykaniner & speedade allmänt runt. Fysikprovet hade vi direkt på morgon vilket var lite tragiskt om man heter Cassandra och aldrig tar hemma läxa när man borde. Men det dög.

G+ sug för jag fattar tydligen enligt lärarna. Nu ska jag plugga spanska, idrott & musik. Hur nu det ska gå. sen är min plan att springa lite, hoppa i duschen och se något värdefullt på tvn. Och imorgon kommer alla få mig att fatta att kosmos var öppet. Men då är det försent. Skola. Skola. 

Nu lever vi vidare.
N O R R M A N  


R O C K S T A R .


Nu vill jag hit.
Jag glömde allt jag skulle ta hem idag också, 800 glosor i spanska, Fysik och Historia. Men det sug lix.
Annars har jag varit i ishallen. Hade ändå inte haft tid att plugga men So what, still a rockstar.
Sen lyckades jag slänga iväg mobilen så den så fint gled/krascha in i betongväggen efter den gått i 3 delar mot stengolvet. Happytimes fast det kan ha kommit vissa ord ur mig som förknippas med ilska men skenet kan bedra.

Jag funderar faktiskt på att testa om mina knän håller för skidor i vinter också. Jag har bara inte hunnit anstränga mig än. Nu ska jag gå från ena tvn till den andra för att få lite motion.

NORRMAN


Läkerol-POMEGRANATE....

....den borde ni prova!

Nog om tips på läkerol, idag har jag varit i skolan. Vill redan tillbaka till ett lov, kan inte alla lov vara lika långa som sommarlovet?
Iallafall... Efter skolan, när jag kom hem pluggade jag lite i SO-provet som vi har nästa fredag., sen åt vi pannkaka och jag, pappa och Clara for ut och åkte skidor. vårat spår här hemma är ju bara 2,5kilometer, men det räcker gott när man har Clara med, för när man har åkt halva så seg åker hon och det tar TUSEN år..
Meeen, iaf så hade jag klätt mig för mke, jag svettades som ett as, så när jag kom hem blev det en halv liter med kallt vatten och en dusch, så nu är jag åter fräsch!

Nu ska jag lägga mej och se TV, sen ska jag läsa "när jag hör din röst" så att jag kan få läsa de andra två böckerna som jag har i bokhyllan!

//Hultdinar´N


9 0 1 2 1 0 B E R V E R L Y H I L L S .


Hej, jag vill inte prata med någon om det så vi skippar det va? Bra.
Super fantastiskt är skolan typ? Eh nä skulle inte tro det. Det suger påriktigt!
Men annars var det rätt fint och det kryllar ju av braiga personer där så jag antar att jag överlever ett litet tag.

Om intresseklubben vill anteckna så stava till m i t t   t a n d k ö t t   h a r   A I D S. snart kommer botemedlet.

Nu ska jag vänta på 901210 & CSI, jag är en nörd men det gör inget. Min mamma tycker typ om mig i alla fall.

NORRMAN


W h e n t h e d r u g s d o n ' t w o r k n o m o r e . .




Jag ska köpa, lägga på hyllan och bara titta. Skoterglasögonen måste ju bytas ut sommartid. 70 spännHM är det värt om du frågar mig.
Nu har jag hunnit testa morfars systemkamera. Den är lixom NajsSurprisePåBurger... ja ni vet?
Nu luktar mitt hår en läskig blandning av hamburgaros & varmachips. Det är tyvärr inte positivt.

Men livet går vidare.
Skola imorgon, Lycka Till med det!

N O R R M A N !


Facelook

Halllo!

Ikväll skajag och Cassandra se Newmoon på bio!
HAPPY! :*

Men jag har inget att skriva så vi får dagens facelook, men observera att mitt hår inte är sådär grå/vitt på riktigt ;)

Seriös :D hahahah inteeee!

//HULTDINAR´N


L Ö R D A G .


Okej det var länge sen en seriös uppdat. från min sida. så ja försöker.
Dagen har spenderats framför datorn och Coldplays Fix You. Hämtade Lillebror i ishallen där jag oxå träffade Patrik. Sen hemma åt vi pizza ur kartongen och snackade kolsyra. Lillalillebror vill nämligen inte ha dricka utan rödkolsyra. Sen slingade mamma mitt hår vilket jag redan skrivit. Sen dess har jag varit med Bianca, Vi såg dumpa honom och kom fram till att en sån kill kompis vill vi ha! medans vi tröst åt chips, glass & drack dricka. Just like a rockstar.!

Sen har jag hunnit prata lite snabbt med pojken, druckit multivitamin & imorgon står jag i kiosken och visar huvudräknings skills alldeles gratis. Bio med Ida oxå. Det låter ju Najs!

God Natt Nu.
N o r r m a n


FIX YOU

Nu är jag befriad från en deccis utväxt. Happyface.
 Nu ska jag klä mig och börja vandringen mot Bianca.

Vi ses!

Norrman


massor med jobb, så nu äre ba ni läs!

2009
Hur har året 2009 varit för dig? Jåda.
Bättre än förra året? Kanske
Har du träffat några nya vänner? jo
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? Hemsk olycka.
Har du flyttat under år 2009? Nope
Har du hittat en ny låt som du älskar? flera, !
Har du kysst en främling? Nejdåå

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2009? Intee den bästa..!
Har du varit kär? jopp
Har du sagt jag älskar dig till någon? jopp
Har någon sagt jag älskar dig till dig? jaa
Har du haft ett hemligt förhållande? haha nej det har jag inte

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? Nooope
Har någon i din släkt avlidit? Äh,., mej inte veta--
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nä!

Har du varit i slagsmål? noo

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? jaoja
Har du skämt ut dig? JÄMT
Har du ljugit för en vän? Mejbii
Har du varit ute en hel natt? Det beror på
Har du blivit tagen av polisen?
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? haha förmodligen ..
Har du sovit i samma säng som någon med motsatt kön?: Aoop-


SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? Nilaskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? jopp
Hatar du någon i din skola? Det skulle man väl kunna säga ja
Har du haft alla rätt på ett prov? Ja faktiskt :D
Har du förlorat en vän? ..
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? he gör man ba int,
Har du ljugit för en bästavän? NEJ!
Har du många killkompisar? Jag vill ha fler :]

FEM SKULLE:
Skulle du vilja vara längre? ONEEEJ!
Skulle du vilja väga mer? NEJ ONEJ!!
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Det beror på hur han gör slut.
Skulle du vilja ha sex med en kändis? HAHAAAAAAAAAAA
Skulle du vilja dricka dig full nu? Intedee

TIO KAN:
Kan du röra på öronen? Nästaaan (A)
Kan du slicka dig på näsan? nästan(a)
Kan du kolla i kors med ögonen? Om jag kaan! OJA
Kan dina föräldrar lita på dig? kan dom väl
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? när jag sov
Kan du vara på fest utan att dricka? haha jaa, det är inte svårt
Kan dina vänner lita på dig? jaaoooja
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? jo, jag är OTROLIGT snål ;]

FEMTON HAR:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? en liten vit lögn
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? aa
Har du ett syskon? Aoo
Har du varit full den här månaden? haha näe
Har dina föräldrar ljugit för dig? hur ska jag veta? säkert
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Mnjaa, har typ inge vettigare å göra så.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? hahah neej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? nope
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? hah nej onej 
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
nejnej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? ja, men jag kommer aldrig görare
Har du ljugit på någon fråga än då? haha nae:)

NITTON VEM:
Vem är din bäste vän? Cassandra Norrman!
Vem älskar du? vänner & familj
Vem vill du bli full med? alla roliga människor:]
Vem är den bästa artisten? jag vet inte
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
Vem har du en liten crush i? hah tänk ja int säga
Vem är snyggast i världen? Hihihihihihihih
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Dom som inte har nånstans att bo..
Vem är snällast i världen? finns massor
Vem vill du prata med? Nån som vill snacka med moi
Vem sov du med senast? Clara
Vem såg du full senast? hahahah det kan jag inte säga här :]]
Vem vet allt om dig? Jag
Vem kysste du senast?...................................
Vem kramade du senast? Mamma
Vem kan berätta allt för dig? den som vill
Vem kan du berätta allt för? Cassandra

ANNAT:
Vad blir ditt namn baklänges? adi
Har du gjort en snöängel i år? ja
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? på BB, inte vetjaa
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Tycker du att sengångare är söta? Min älskade mamma ZIIID!:D JAA
Har du någon gång testat karate? nån sorts sån jaa.
Första sporten du gick på? innebandy
Minimorötter eller pommes frites? pommmees
Vad längtar du mest till just nu? nästa helg
Hur gammal har du tänkt bli? gammal
Har du haft vattkoppor? jose
Vad drömde du inatt? hahaha jaadu
Vilken tv-serie är bäst? andra avven
Vad åt du senast? Karraaa
Vad är du mest rädd för i hela världen? att bli lämnad
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? ibland
Vad har du för färg på ditt påslakan? rosaaa
Bikini eller baddräkt? platt mage först takk!
Snyggaste läraren? HEHEHE :)) DEDUU,
Är du mörkrädd? typ
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? Nej?
Riktig gran eller plastgran? sprolla
Tänt eller släckt när du ska sova? helst kolsvart
Godaste drickan till frukosten? multivitamin
Har du spelat tjej i en teater? haha jaa? ..
Duscha eller bada? båda
Har du gråtit i skolan nån gång? typ en gång .. 2009
Hur tar du dig till jobbet? har inget
Sjunger du på toa? överallt :]
Vilken färg har din jacka? vit
Använder du långkallingar? nästan
Är du höjdrädd? njaa
Vilket land vill du åka till? THAI
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
BIGGO
Vad ska du göra NU? svara på frågorna?
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Nej jag gör inte de
Har du sett din bästa vän gråta? jaa, usch
Vilka vitaminer åt du när du va liten? inte vet jag?(a)
Har du fått någon komplimang idag? inte idag
Har du varit med i en rättegång? nope
Är du polare med grannarna? jodå
Vilka språk talar din mamma? svenska, och dålig engelska :]
Vilka länder har du bott i? sverige endast
Senaste piercingen? näsan
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? ii tisdags tror jagh
Gay? alltid :)
Har du däckat/spytt för att du druckit? nae
Har du täckt någons hus med toalettpapper? hahah nä
Suger det här? vadå?
Har du varit på stranden? jöö
Har du haft en stalker? HM, jaaaa!
Minns du din/dina musiklärares namn? hahha jaa?
Hur bra är din syn? dålig
Har du varit på ett party? joppp
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? nej  det skulle jag inte
Har du varit utomlands? japp
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? Har typ bara varit på två,, typ anneli å davids kanske
Var är dina syskon just nu? här
Vad var den senaste drömmen du minns? haha jadu
Vilken tid gick du upp i morse? kvart över ett
Vad ska du göra i helgen? vända tillbaka dygnet för sen äre äckel skola
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "vänta
När var du riktigt sjuk senast? för typ 7 år sen, alllvar.
Vem är den senaste kändisen du tog på? aldrig rört nån
Vad finns i din bakficka? har ingen
Har du färglinser? nej,
Vad gjorde du kl 2 inatt? sov
Vad är det första du gör på morgonen? öppnar ögonen
Vad ska du göra efter det här? nå annat




//Hultdinar´n!


TYST. TYST. TYST. TYST. TYST. TYST.

Jag vill inte prata. Jag vill inte det här alls.
Tystnad. Skola snart.


Whatcha say?

HElloHEllo!
Idag har jag vaknat för tidigt, vaknade halv sju? INGEN aning och why.. Men det KAN ha å göra med att syrran min ta upp HELA MIN säng, för att hon inte kan/vill/vågar sova i sin :s
Men men, jag gick i allafall å la mig i soffan och kolla på Bert, åsså somna jag om, klockan nio vaknade jag igen, och då tänkte jag "toppen, nu har jag chansen att vrida till baka dygnet!" så jag väckte Clara och sen somna jag igen :] :]]

Sen så har jag suttit vid datorn och varit ute ocg fotat och så :D

Nu ska jag mangla BIGGO i courong :):):):):):) (stavning?)

//HULTDINAR´N


T A K E M E A W A Y .


Minus 35 grader. Thailand hade passat fint!
N


G R Ö N K L O C K A .

Min alldeles egna.
 Helt allvarligt borde jag sova nu så jag är helt fantastiskt utvilad imorgon hos sjukgymnasten klockan 09.00. Jag är inte glad! Men sen blir det frunch/brunch, beroende på svergiespråk eller englandspråk, på Statiol innan jag ska till Ida. Det var ett tag sen kan jag lova. Det bli funny bunny.
Ikväll har jag annars varit med Bianca och druckit choklaaadeGöde och snacka bajs. Finheter.
Däremot har min klocka fått fina till sig med lite nagellack efter som jag tydligen helt utan anledning får utsalg av den annars. Det syns i alla fall inte så mig gör det inget att handleden slutat klia som myror i brallan och se ut som en nyvaxad röv. Alltså alldeles röd.

Tv.Tv.Tv
Sova. Sova. Sova
Jag väljer Tv

N o r r m a n . 


I C E A G E 3 !

Hallo!
Har precis sett klart Ica age tre. Min idol Ziid är king som mamma! Eller ska man säga Prinsessa?

I
morgon kommer Cassandra!♥
I like!
Men jag vet inte vad vi ska göra, ge mig en systemkamera, då hade vi kunna fara ut och ta finfina bilder!

Snart fyller jag fjorton, jag hoppas på en ny mobil, LG cookie ROSA och en skoterhjälm :)
Kanske lite pengar också :] :]

Meeen, nu ska jag checka facebook och apa :)

PUSS!
//HULTDINAR´N!


F a n t a s i f u l l t .


Faktiskt saknar jag sommarn. Då är alla ute och man kan vara varm utan att se ut som en uppstoppad michelingubbe när man går ut. Fast jag längtar ändå bajsigt mycket till skoter VM.
Men.
Igår konstaterade vi i alla fall att jag är i värdsklass på tvspel speciellt xBox. Men det är ju typ avancerat.. eller nått. Todedoo. Nu ska jag fortsätta youtube nörda tills jag ska baka något.

Norrman.


S P O T I F Y , N Y A S K O T E R B Y X O R , K U S I N B A R N !


hello!
Idag när jag vaknade fick jag veta att min kusin fått en liten pojke! Grattis!
:)

S
en efter brunchen for jag och pappa till malå, dår träffade jag Matheus och Nina :)
Sen for vi på statoil och köpte nya scott byxor till mig :):):):):):):):):)
Åsen när vi kom hem så skaffade pappa SPOTIFY, :D Det är typ dagens händelse, förutom dedär med bebisen då :D hahahahah!
Aja, nu ska jag fortsätta NÖRDA spotify!

// HULTDIN!


T A C K F Ö R K A F F E T .


Ge mig Ida, cheescake & en bra film. Sen lite sommar så är jag nöjd. Inget mer, just nu.

Min dator har blivit adopterad av mina familjemedlemmar verkar det som. Så nu är jag tillbak till min gamla nästan bästa vän, Mammas. Så jag gör ett nytt försök här med voddler. Mina bilder har tagit upp lite bara lite förmycket utrymme för att kunna installera, vilket jag blev lite smått förbannad över. 
Tack gode människa som grundade spotify & voddler.
I mitt överlevnadkit finns spoddler lätt med. Finaste ordet för min egenkomponerade blandning.

Vi ses när jag har skaffat fyrkantiga ögon och hörapparat pga. för hög volym.

Tack & God Natt
Norrman


C A N O N L Y G E T B E T T E R .

Ja, Nu ska jag hjälpa Moa. Vi ser väl någon gång.
Burn Bitch Burn.

Norrman


Make my heart go Boom Boom


Ge mig nu!
Egentligen borde jag nog skriva något på gränsen till intressant. Men som vanligt är mitt huvud ganska väldigt tomt på intressanta ting. Därför tänker jag bara berätta att en spelare i USA igår heter Sucker i efternamn. Han har skills typ?
Nu ska jag läsa tidningen mamma nyss kom med och vänta på bättre tider. När nu den tiden nu kommer.

Norrman*


Nått vettigt antar jag.


En vecka kvar tills skolan börjar.
Tungt.

Måndag idag då, inget vettigt har jag gjort idag,.
å inge vettigt har jag att skriva heller,, Mitt hår är BAD idag. Men det får duga iallafall.
Hål i nyaste tjocksocken, TYYYPIIIST!

Dags att ringa till farmor :)

//H U L T D I N A R ´N


G a m e O v e r .


Nördvarning!
Okej tillslut efter 3,tekniskt 4 dagars nördning av hela min familj är det game over på Bubble Shooter! Jag vann, Jag vann, Jag vann. Det är tragiskt beroende framkallande och helt superduper att spela ut! Nätter är bäst har jag med en enkel uträkning i mitten av hjärnan räknat ut. Alla höga poäng kommer på nätterna.
Annars har jag och Isabelle sett tv hela dagen, spelat lite bubble shooter och varit allmänt sociala. Men sen har vi ju faktiskt hyrt film, ätit godis, spelat kort och lyckats få snygga bilder på blivande fjortis Cassandra med en fin NikonD90. Snygga med ironi kan tilläggas.

Egentligen borde jag gå och väcka upp alla bara för att jag vann. Todelidooo! Men jag antar att det inte är speciellt populärt. Jag får väl hitta på något annat mys. faktsikt bara 1h & 20 min kvar till hockeyn. Sverige- Usa.

!Min fin fina klocka, Tack!

NORRMAN



sHOPPAAAAA.

Shooo bre!
Idag joinade jag med Cassandra till skeå. KUL!
Hon shoppade massa fint, jag däremot hade bara en sak jag skulle köpaa, ADIDAS tröja. Så vi kuta runt å leta sånna, men vi hitta ingen som jag kunde ha inne i stan.. Så då for vi ut på solbacken och köpte en rosa sån till mig där :)
I´m in looooove´!

Imorgon blire skotertur! <3

//HULTDINAR´N


S K E L L E F T E Å .

GinaTricot, VeroModa, TeamSportia, GinaTricot, H&M, Åhlens, Ur&Penn.

Varmt väder där borta. Efter lite spring fram och tillbaka plus en sväng på solbacken hittade vi precis vad vi behövde. Inget på REA för ovanlighetens skull. Men nu är klockorna fixade det är super!
Vi kanske blev liiite för inspererade av StarWars där på lunchen men kul hade vi. Och Ida bar lyckligt hem AdidasTröjan. Det är vad som gör en flicka glad. Kinesiska lärde vi oss oxå på vägen hem. Najs!

Jag har grymt tråkigt just nu, vilket är väldigt hemskt just nu.

Linne, Kofta, Shorts, Strumpbyxor, StickadTröja, Sandpapper, Klockor.

NORRMAN .
 


V O D D L E R .


Det hade också varit väldigt fint.
Voddler laddas inte väldigt snabbt, jag klev upp för några halvtimmar sedan och min gamla fantasi tog slut i precis tid som 2009. Nytt år Nya skratt.
Nu vill jag har mat så nu går jag.

Skellefteå imorgon.
NORRMAN


RSS 2.0