känns som igår.


Denna dag har bestått av målarfärg på väggarna i mitt rum. Det har i sin tur lett till att väggarna är klara och färgen är slut med stort S. Klev just upp efter att ha gjort hela 50 situps. inte illa pinkat.. Nu ska jag fortsätta att vara duktig och läsa lite sedan SOn jag missade i torsdags och sedan läsa min Tom Sawyer som ska skrivas recension på i veckan, och som jag inte förstår så mycket av.. Längtar till lovet!


På gränsen att vi hade tillräckligt med pärlsocker.



Det är söndag idag, det var fint i fjällen. hann äta tonvis med mat & köra lite skoter. Somnade i soffan till världens långtråkigaste film tills jag började snarka & Johan väckte mig. Har blivit betald för att sitta på möte en timme. Känns helt okej. Hade precis tillräckligt pärlsocker till chokladbollarna. Hunnit träffa Isabelle & nu ska jag se om thaimaten fortfarade är öppet innan jag far & gymmar med mina b.oys. Måste städa & plugga spanska oxå. Beso! Se så generöst av mig, på en söndag till och med.




SOM NÄR MAN GUNGAR HÖGRE ÄN MAN EGENTLIGEN VÅGAR BARA FÖR ATT KÄNNA ATT MAN LEVER.


Och tycka det är jättecool att simma under vatten.


Superväder
idag! Men inte har jag kört skoter för det.. Nej,
Jag har istället sett på takdropp, ätit fet mat på sibylla. Lämnat syster i malå. Fotat fyra bilder, (usch.. måste tagga till nu till våren!) och sedan har jag målat en vägg så nu är det Bara en kvar. Pappa och jag vek ut elementet i eftermiddag.. Det.. läkte bara lite vatten :P hehe


varför blir jag arg.

denna vecka har gått snabbt. Åkte hem innan lunch igår för attjag kände mej inte okej. Men sen när jag kom hem så la jag mej och sov. Sedan blev det bättre, så jag drog till skolan idag! Meeeen, nu är det helg =)


THEN WE GO BROWN


Egentligen pluggar jag teknik. Har varit väldigt lite dator senast, har mest tränat & ätit kakor känns det som. Och imorgon hälsar jag på hos tandläkaren, åker till fjällen typ det. Om kylan släpper blir det nog rätt mysigt, spela lite kort. Kommer hem lördag & hoppas på att se skymten av min kusinvitamin. Ska avsluta plaggandet nu så jag hinner pyssla lite med ett fotoalbum & färga mitt hår till mörkt. Ses med resultat av det ena eller det andra..

Typ ja

Skrev halv so provet idag och efter skolan plockade jag lite i mitt rum. Hoppas Cassandra tar reda på hur man svarar på sms snart.... Å


In i krigets värld.


För att
inte denna blogg ska gå under helt så måste jag nog uppdatera lite innan jag börjar med mitt plugg. Imorgon har vi krig på 1:a världskriget, och nu ska jag förbereda mej inför det så att imorgon när jag kommer till SO lektionen så kommer allting att gå frid och fröjd. Nåja, man ska alltid tänka posetivt... hehe.


Sommar längtan.


Det finns ingen som kan fatta hur mycket jag vill ha värme, bad och sommar. Ingen. Och bara för att plåga mig själv lite till så kollade jag in på Gina och H&M och pusslade ihop en sommar outfit som jag tycker blev söt. Såå, nu kan min födelsedag komma och sedan sommaren ;)


SKULLE LÄTT KUNNA SKUTTA RUNT I EN ALLDELES FUCK'T UP KANINDRÄKT


Hade lätt nappat på att vara störd. Fast med tanke på kylan & att det är ont om roligt folk med ledig tid så lyssnar jag på melissa horn, äter chilinötter & ser senare film med min mor. Brothers, hörde den skulle vara fin. Det passar mitt finhumör i mjukisar.

Du har inte lärt dig nånting.


Få det ur tankarna.
Du kommer inte må bra av det.
Inte en bra  idé.
FEL..

Jag är påväg åt fel håll.


KAKBURKEN HAR FRYST IHOP..

Tanken var nog inte att jag skulle äta kakor idag, vilket kan ses som otroligt pissigt eller lämpligt. Med tanke på att jag lever på värktabletter för tilfället hade en brownie suttit fint två & tre oxå för den delen. Har istället tagit plats i Johans tröja & spelar spotify alldeles för högt. Ska titta lite på weheartit & sedan inta vetevärmar position framför one tree hill. Ska bara lyssna om hur svinig folk kan tycka kärlek är först. återkommer med en glad min


som ett siliconinlägg i brösten. typ

PERSONLIGT

1. Vad heter du? Ida Carolina Hultdin
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? pippi långstrumpa
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? mamma och pappa hade inget annat namn. jag såg ut som en Ida;)
4. Vilket stjärntecken är du? Fisk
5. Vart bor du? Rentjärn.
6. Bott utomlands? Onej.
7. Flyttat antal gånger? noll
8. Vart skulle du vilja bo? göteborg♥

UTSEENDE


1. Hur lång är du? 175 ynka cm.
2. Hur mycket väger du? Man frågar aldrig en kvinna vad hon väger.
3. Hårfärg? Brunt med röda skiftningar
4. Ögonfärg? Grön
5. Mest nöjd med? Hmm.. ögonen kanske?
6. Minst nöjd med? mage och höfter-.-
7. Glasögon? skulle nog behövas.
8. Har du några piercingar/tatueringar?  tre hål i ett öra, ett i de andra och ett i nosen.

KLÄDER


1. Vad använder du just nu för jacka? svart med lurvig luva.
2. Vad använder du just nu för skor? svarta kängor är min standard.
3. Favoritfärg på kläder? Natur
4. Favoritmaterial på kläder? tyg (hehe)
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? en skön stooor tröja och stoooooora byxor kanskee.
6. Favoritaffärer? Gina, H&M och bikbok teep.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte så mycket.
8. Vad har du för tröjstorlek? 38-40/M (beror på affär...)

BLANDAT

1. Vad heter din morfar? Han hette Signar.
2. Vad har du i din:
a) jackficka just nu? Pengar, busskort, bankkort, bonuskort, tobaksfriduo sak och kvitton.
b) handväska? Bh(?) påse med behövliga saker, tamponger och ett kollegeblock TYP.
Vad är du beroende av? Kalle, mobilen, datorn, bloggen, träning, mat, sömn.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Använder vaselin
6. Vad tror du på? jaadu.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? oldmnjskfmvdvmddism.
8. Vad köpte du senast? det kan ha varit en hockeyburgare.
. Har du nåt husdjur? Nej det har jag inte.
10. Vad bor du i? en bunker... Nej jag bor i ett hus med min familj!

KITTLANDE GRÄSSTRÅN UNDER FÖTTERNA OCH ISKALLT SJÖVATTEN ATT BLI IKNUFFAD I. SÅ GRYMT UNDERBART!


BIRTHDAY BOY


Hittade aldrig något tekniskt innom mig & har knappt varit hemma alls ihelgen. Pojken fyller år idag så jag ska & spela ännu en match mot pojklaget & sedan gratta en lagomt kaxig vinnare antar jag. Fast det kan man ju vara värd på sin födelsedag.


Detta är inte okej ida.

lägg ner det.


Musik, blogg och sedan solsidan.

Denna dag har varit en seeeg dag. Fotat lite i det underbara vädret!

Nu ligger jag och lyssnar på Von Benzo på spotify. Det är Jay Smiths band, som dom spelade med innan idol! Coolt att han redan fanns på spotify då (;
I alla fall så har jag börjat fundera på att ljusa upp håret till sommaren. inte sådär jätteblond som jag var förut, men typ enljus brun som kan bleka sig fint i sommarsolen!

Kanske nått i den stilen? :)


Vår och sommar kan komma nu tack!


Gick just in på weheartit.com och hittade en massa fina bilder som fick mig att tagga nästan liiite för mycket på vår och sommar. Kopplade ihop bilderna med vänner, kärlek, sommar, vår och min fina kamera som kommer att få mata många foton detta år!
Längtar efter att kunna gå omkring i fina linnen, shorts, klänningar, converse och sånt fint! Såå, sommar kooom nu.


TEKNISKT SYSTEM

Ska försöka göra ett lyckat försök i att styra upp vårt internet. Blir tokig snart. Vi hoppas på det bästa med tanke på att jag ska göra en redovisning på ett tekniskt system på onsdag. Hur kvällen spenderas är inte bestämt men jag tror jag stannar hemma faktiskt. Vi ser väl om min uppdat. blir bättre eller sämre antar jag..


besviken


har inte haft världens bästa dag denna dag. Inte fått mycket gjort på lektionerna och sådär.. men jag har äntligen fått träffa min Matheus!



dålig fantasi-.-

 
bilden har inte nått med texten att göre.
Tjene, målat vägg även denna kväll och nu äntligen.
Efter fyra varv är den någorlunda vit!

Ni
kanske är less på att höra om mitt måleri.. Hehe. Menmen, jag har inte så mycket att berätta, skolan är chill nu. Ett hk prov på fredag och nästa vecka ett "test" i teknik. Annars har vi inte haft så mycket!


KÄRLEKEN KOMMER TILLSLUT UTPLÅNA OSS ALLA. FÖR VISSA GÖR VAD SOM HELST FÖR DEN


Jag ska få mammas köttfärsbiffar till middag. Det blir smaskigt. Ska tillfredsställa mina öron med lite spotify, min mage med mat och sedan drar jag mig nog åt Johan och sparkar röv i FIFA eller liknande. Imorgon får jag däremot styk i innebandy av pojklag & fredag, lördag söndag försöker jag väl hitta på någonting med mina kära vänner som ännu inte fyllt 15 & får gå på marknadsdiscot. Ska även skriva några välvalda ord om kärlek imorgon hade jag oxå tänkt.


fett med onajs.



Ont
i munnen. vill typ såga av käken.. Kinden sväller och värktableeter hjäper inte. Trött är jag efter att ha suttit tvp timmar och lyssnat på lärare och vuxna i två timmar. Men jag kan inte sova..

Vad har ni gjort idag? ")


Annars blir jag ledsen.


Ont i munnen. Nyss duschat. Ska fixa till lite och sedan in till malå för att hämta en bil och kanske besöka morssyster ett tag. Blir säkert bra :)

Jag ska bli bättre på att blogga.


HUR MAN KAN LÄNGTA SÅ MYCKET


LET IT CRASH IN. NOW I'M DANCING


FASHIONOLOGY.NL underbart vackert. Hade astrevligt igår också med mat,mat,mat, bastu & snödopp. Man borde få fylla år oftare! Ska sluta dreggla över smycken jag aldrig använder och prova min nya locktång.

FÖR DET VAR MIN FÖDELSEDAG IGÅR

Så var fallet. Magen är fortfarande fylld till max av tårta & go'saker. Fick fin fina presenter & är allmänt nöjder med mitt extra år. Internet är fortfarande lite kinkigt så det blir lite som det blir. Ska försöka träna lite för hälsans skull även om min höft bestämde sig för att kapsejsa. Bjuder på middag på fredag & tills dess rullar det. Ses kanske innan 2012 om vi har tur.

RSS 2.0