Face down, eyes up.

          
 Kvalité


Eller något annat som likna gina tricot. Men saften och kakan har kvalité gånger mycket. Dom hade biptest på skolan idag, ingen dog så jag tror det gick bra. idag är det happybirthday på min lillabroder påriktigt. Han blev typ sur när han fick paket. normalt?  Jag ska iallafall kanske möjligtvis vara med Emma. Vi får se. Jodå. eh Min hjärna åkte just på semester så jag tror inte jag kan skriva mer. Hjääälp det står still påriktigt! Men jag kan ju ialla fall berätta att jag blev sadface för helt plötsligt fick jag väldigt god lust att springa det där bajsteste men jag fick inte ens. men det var nog vettigt iallafall. finurligt. Jag vill inte ha två dagar kvar. inte för att det har ringt någopn och sagt att jag har två dagar kvar att leva. utan jag menar skoldagar. Akutpaaniiik! undra varför?

nu ska jag roa mig med att ladda ner lite virus till min fina dator & spotify. tack & godnatt

 

//Cassandra N.


Mormorssaaaaft o j d å..


Ego Ego You, du är fuul ^


Men jag gillar mormorsaft, så det dricker vi i Nasse glaas. Power to the tv! Nä men idag va ju jag också på skolan ovanligheternas gud talar. för nä. jag är alltid på skolan för den är så fantastisk & helt helt undeeerbaar. det kan ju vara det. inte för det har hänt under min livstid men ändå gulleplutt. Imorgon ska Johan åka flax flax flygplan så jag gatt säga godnatt & missa Nyhamn. Men han hade inte arnebajskorvsögablicken. Happytime.

Bara för att alla andra ska ha bip test så skiter jag i det och spyr i klassrummet istället. Nä men jag är ful så jag får inte vara med. jag ska yoga sönder fönstret istället. puss bääbiiiis!


// Cassandra var mitt naaaaamn ;*


O F A L L T H E L O N L E Y M Ä N N I S K O R I W A N N A B E L O V E D B Y Y O U < 3

Samma rubrik två ggr^^ Dålig fantasi?
svar:JA

Hej :)
Idag har jag (som alla andra dar förutom lörda, sönda vanligt vis) varit på skolan!
vi hade
-Matte
- Idrott
- Språkval
-NO
LUNCH
-elevens val
-Svenska

åsså lite raster här och där :)
Ganska rolig dag idag också! :) Det är ju lite bra iaf :) annars hade mitt liv varit ihop torkat, och då hade jag varit ihop torkad och då skulle jag inte finnas. Tack och god natt. Eller så inte.

Nu så ska jag oroa mig för beep-testet imorgon, jag kommer aldrig mer kunna gå. Tack farmor, <3
jag mena inte min farmor för det är inte hennes fel ♥

Jodåå.. Jag äger på vollyboll, enligt mig iaf, jag sköt bara lite snett :) men det var roligt iallafall:]

 

 

godnattGÖRAN

//kladdkaka möjligtvis


på skolan.

hejsan:)
Nu sitter vi på skolan, snart ska vi ha bild. HEHEHE

HEjdå :D
Ingen HElena idag.. sadfaces
Thihi det är ovanligt , du vet? Med bild asså

Hej Då alla Glada.

April, April din dumma sill... eller September?


Bild: google


 Bara för att Ida fick sluta tidigare och hela hennes svengelsktalande klass. så fick jag plågas på spanskan. Nu hade jag och Linda ganska roligt ialla fall men shutit! Jag är speeed. ingen behöv veta why dily di dudee. inge fatta min ord eller meningar eller vad man nu kalla skiten. Måndagar suger rumpa egentligen tekniskt sett men jag ser på vääärlden med posetiva ögon idag. Jag ska bli lärare eller poet. jag är så bra på att UTRYCKAA! mina kÄÄnslOOr. just idag ialla fall. Take your life, take your life with cocain. nä men det snöa idag. Happyfaces i  min pytte (panna) klass. Snö gillas.

Kooosmooos ikväll med Bianca, nog för vi bor&lever i sporthallen senare men det börja ju töööööp sju. eller?
Jag har smutsigt hår. intresseklubben anteckna, du vet?

jag ska nog inte läsa det här senare, jag lär fatta lika mycket som vilken annan person med hörselproblem. så men nu har jag lura er att läsa. VA? VA? Veam? VEAM?.... NOOOOOO! Klick samtalet bröts.  HAHAH!

// LOVERS TO FRIENDS *

Cassandra. N


Morfars kexchuoklad och jag är kär.

hej :)
Jag har just varit ganska snäll och stött (?) stödit (?) vad säger man? :]
I alla fall så har jag köpt morfars kexchoklad av en person i åttaA. Jag rotade lite i skåpen och kunda kraffsa ihop 50 kronor! Hihi:] Schh... det är heeeemmmligt :)

Det var ganska roligt på skolan idag. Sista passet var lite eckligt. jag var ensam tjej med typ tio killar :O:O:O:O:O Fast Joel var snell så jag fick sluta tidigare :D jhahaaha, han trodde nog inte på att jag hade två mammor så han lät mig gå (A)
Svammelsvammelsvammel.

Rädda papporna!

För att jag inte hitta nån. MEn de är ju jag i skolan :]


//Kladdkaka

Butterfly fly away <3

Hej (:
jag har just sett klart HannahMontanah the movie. Den var ganska rätt så bra faktiskt :) Miley är en av mina idoler :) hennes röst är underbar ;) <3

Imorse väckte mamma mej klockan tio. då åt vi frukost sen for vi å skjutsa pappa till malåvännes :)
Nu ska jag typ göra svenska läxa och skaffa mej ett liv.

Puss :) <3



Istider&Regnstormer

Just precis.
 


Det tar aslång tid att ladda upp bilder idag & jag kommer bli tokig. Tåålamod! Ni får inte så många. det var nästan omöjligt också för det blåste så det nästan var omöjligt att stå upp. Och på nätterna vaknade jag flera gånger av att husvagnen skaka.  så jag var inte så seriös fotograf. ikväll ska trycka i mig tårta & kakor och kalasa för min lillebrooor. Han blir värsta bigboy på 3 år. inte idag men vi låtsas. baka baka kakor. Trevligt!

Haha.. gulligt

// Cassandra


mera kommentar.

hej :) nu sitter jag hemma hos Linnéa :D fast just nu så är hon i duschen och skyndar sig. för sen när hon är klar ska vi typ fara ner på samhället och möta upp Marie :) blir säkert kul :):)
innan jag kom hit så var jag hemma hos mammas arbetskompis och åt kräftor. :)  det vr gott :]
men iaf.. så fick vi en kommentar till. det var lite gulligare än den andra :)
men we don´t care aboute the comments.

Rädda tårtorna :)
//kladdkaka

vad gulligt med kommentarer :)

anonym:
Sorry, men den här bloggen suger ...


Vad gulligt att du tycker det :) hihi vi älskar kommentarer :D


Pusspådeeej!



//kladdkaka

Rädda tårtorna.

 


O F A L L T H E L O N L E Y M Ä N N I S K O R I W A N N A B E L O V E D B Y Y O U < 3

♥Hej :)
Jag sitter här och lyssnar på musik och tänker på en människa som jag saknar.. Aja. kul å veta.
Imorron ska vi på kräftskiva, fast jag ska bara äta där och sen ska jag och Clara fara till Linnéa :D då blire säkert å hitta på nå roligt! sällan jag och Linnéa inte gasaaaa ^^ ;)

Jaja.. men ikv ska jag typ fortsätta på min novell och göra min svenska läxa tror jag:) åsså skaja se idol! :):) å äta godiiis :] haaaha ochblitjockareee

Idag så vare roligt på skolan:] fast det var ju bara för att jagoch Cassandra har bäääästaste humorn EVER! :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D fast det är egentligen Williams fel att vi skratta på lektionerne ;)

Men men nu ska jag vänta på atyt mamma och pappa och syster kommer hom så att det blir middag (pizza:D)

LOCKILOCKI:):) jag sägeer lokiloki men det är låcki låcki (?) vad snacka jag om?!

Men en sak till, Cassandra är i fjällen i helgen, så jag vet inte om hon kommer uppdatera så mke, mest troligt inte. men jag kommer försöka att skriva lite :)

 

Gemigkillenjagvillha. ♥

aja, ni få nån bild (:
men det funkade inte.... SOM VANLIIIGT DAMP.

 

 

Kyssstenenellerstick.


haaappppy new yeear, or nooooot :)

Hej på er allesammans :)
nu så har jag varit duktig och skrivit en novell till en tävling så min skola kan få vinna finfina björnborg kläder :):) det skulle inte vara så pjååkigt. mamma trode att vi skulle få kalsonger?..... uppdaterad mamma jag har? :] men hon är ändå världens bästa mamma♥

idag har jag inte gjort så mycket, varit på skolan och skrattat lite ooch varit glad för att jag och Cassandra sitter bredvid varandra?!! :o:o:o:oo:o: :d:d:d:dd:D:D::D:D:D:D:D helt sjukt ändå, vi är typ inte tysta en sekund då vi är med varandra,,, :$
Stackars pontus blev ensam, fäll en tår.

nu så ska jag fortsätta och vaarA duuuuktig , genom att städa mitt rum så att min mamma blir glad :(:):):):):):):):):):)):):):):

kysstallbenetsomintefinns.

//kladdkakatyp.

kolla räääääserrrrrr, länge sedan<3
då jag var me bästaste bianca <3
puss

. . . .a s h a m e d a n d p r o u d o f . . .?

 

Happyfaces! Idag är en bra dag. matte-Musik-film-skolfoto-film-läsaläsabok-enelska. Nu var det ju inte det som var bra då. Matten hade vi vikarie, filmen va skabb. det va apvåldtäkt. Och läraren tyckte det va bra att vi hade sett och varit ¨observanta¨ på vad som hänt. vi fick mardrömmar. Iallafall så sitter jag bredvid världensbästa Ida nu!!  Jippieyeey! Det är najssurprisepåburgerking på hööög nivå! Och engelskan gick ut på att skratta ihjäl sig. så går det när två som driver humorklubben sitter bredvid varandra! Smile sadfaceses !!

Thihi...jag ska till fjällen ihelgen och nörda fler kort som det där uppe. inte för att det är snö där nu men you get it?



Bianca & hockey ikväll. kolasås med glass. Ida kanske tillåme kommer till jag & Bianca. göm era dockor!

live,laugh and die.

//C.N


Listeeen, to the song here in my heaaart...

Tjabaa :)

Här sitter jag i min ensamhet och typ ser på rolige saker på youtube. Det är typ mitt liv :) Jag har nyss varit ute och tagit lite höst bilder! MEn efter som att jag har världens sämsta kamera så blev bilderna skitfula. MEnmen...

Idag har det varit en ganske chill dag, vi hade
-bild
-idrott
-bild
sen fick vi sluta :)

Då for jag och Cassandra till klipptill och fääärgade mitt hår :):) så nu ar jag snygg iaf i håret- och det är bra för att vi ha skolfoto imorrn, bra att man ser ut som nått på nått ställe iaf.

Nu ska jag bara vänta på att pappa kommer hem så jag kan sno hans kamera och ta bilder med den ist :):):):)!

Meeen nu ska jag hitta på nått värdare att göra .

 

 

Rädda världen:*

//Kladdkaka

 

 jag vill ha dej nu...


Only by the night.

Bild: från google.


 Det är egentligen ganska konstigt med drömmar. jag drömmer nästan aldrig, det är ganska skönt men ibland blir det lite tråkigt det också när man får höra om vad alla andra har drömt typ att dom badat i sockervadd. Det låter ganska härligt, faktiskt bara få drömma om såna udda saker som man vet aldrig kommer hända. Men ibland när jag väl drömmer drömmer jag bara mardrömmar, det är så hemskt.  jag drömmer bara om personer jag tycker om också vilket gör det ännu hemskare. det krälar ut insekter ur ögonen och munnen och folk dör kors och tvärs. Och när man vaknar är man helt akutpanik innan man inser att det bara var en dröm. Och vissa gånger vet man bara att det var så hemskt men man minns inte varför eller vad som hände överhuvudtaget. Men när man drömmer samma dröm flera gånger under samma natt. Blir det läskigt...

Men drömmarna kan inte försöka berätta något för en, något viktigt... eller?


Ida och Cassandra :)

Hejsaaan :)

Nu sitter vi på skolan. Vi har just haft idrott,det var orientering och vi ääägde! Så ni ska vara tysta :)
Snart ska vi ha bild, det är ganska roligt :) :) hihihih.

Nu ska vi sluta babbla,


kyssgrankotten.

Felix ost&skinkpaj



Tänkte bara snabb skriva något fast det är ganska tomt i mitt huvud nu. Men jag har iallafall skrattat 190 ggr åt den här! Måste ses. Ida for just hem, hon blev kvar lite längre än det var det var tänkt för hennes mamma glömde att ta med henne hem xD Men nu tar idol upp vääääldigt mycket av min uppmärksamhet så Adjösss till sjöss.

//Cassandra N.


Never say Never.

God Morgon. Ida har ju äntligen! börjat skriva igen. najssurprisepåburgerking. Jag är typ helt borta med dagarna, mamma sa nyss att hon skulle på jobbet alldeles strax & jag tyckte det var helt wierdo att jobba på typ lördagar. Nu ska jag skynda på banken innan Ida& Emma kommer!

// cassandra


When you have to lie a little, i let it be true.

HEj :)

Jag har lite å skriva om.
MEn jag ska va duktig å uppdatera ;)
Idag så ska jag vara med Emma och Cassandra :) Jag vet inte vad vi ska göra, kanske skratta? Mest troligt är svaret ja :]
Jag har lust att göra parodier också :9 på typ www.Amandavardet.blogg.se MM ;) hahahahahahahahahahahaha kuuuuuljuuul! :D
Meeen vi kommer säkert på nå roligt å göra :)

Vad ska ni göra idag då? :)


Kyssmyass :D

//Kladdkaka




jag älskar dej <3

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer andra!

Halloj!
Nu har jag varit sådar kass igen... Dålig upptadering! :( Men i helgen har det varit fullt upp, har faktiskt dragit in lite pengar till Rentjärns stackars ungdomar ;) Nej nu ska vi inte grina här.

Jag kom nyss in. Det är svinkallt ute! Så jag valde att lämna mina små barn som jag sköter om idag ;) snart lär dom väl komma och säga att jag ska komma och vara med dom.Ni kan ju typ gissa vilka det är. ;) ;)
Haha, va tråkig jag är.

Menmen.. Imorn ska jag inte göra så mke tror jag, typ chilla och tänka på vilken färg jag ska göra mitt stackars korta hår som jag vill att det ska bli låååååååångt! som Cassandras typ nästan.Jag kan ju också då passa på att berätta att den fina tjejen gör mig hel♥


Asså jag måste typ ha nå fel. Varje gång jag ska klippa mig eller färga håret, så drömmer jag om det typ nåra dar innan. Och inatt så drömde jag att jag skulle färga håret, som jag ska göra på onsdag då. Fast när jag kom till frisören så klippte hon bort allt mitt hår! Det var typ en centimeter där bak, asså så det stog rakt ut, typ som igelkotte ;) Åsså sen vare min vanliga längd där fram, Det var typ snyggt, men som sagt så vill jag ha tillbaka mitt långa hår igen. Och sen så när frisören frågade om jag va nöjd sa jag ju JA, skit snyggt, åsså sen vakna jag, och då va ja tvungen å känna så jag hade kvar mitt hår :] Åsså vart jag trött igen och somna ;D


Kul?




Bakaenkaka.

//Kladdkaka

 

 


teknisk.se



jag tänker inte ens berätta vad jag har gjort nu. så smart är det. men jag kommer ialla fall ihåg mitt eget lösenord nu. det är bra!

Ida lovade faktiskt att hon skulle skriva idag så jag hoppas hon gör det, innan jag tråkat ut alla med mitt pladder. Nu ska jag prata ihjäl Emma istället. tacka cheesecaken för det alla som blir kvar. jag gillar inte spotify idag. Happyfaces

// Cassandra


H a h !



våfflor, glass & hjortonsylt
  är den nya hälsningsfrasen i mitt liv. Men jag tänkte bara lägga ut en bild som jag hittade här på morfars dator när jag kollade igenom alla. det var inte en vacker syn ibland. Jag gillar den bilden den är fin tycker jag speciellt om man kollar på himlen! Resten är väl inte så jätte fint. Kan vara för att jag råkar gilla färgen på molnen men ändå.


 
rosamoln så de så Johan!


Even if saving you sends me to heaven.?

//Cassandra Norrman


Stjärnorna faller för dig.




Brandy&Herr Morris. på disney chanel precis nu. för den som ville veta alltså. Idag säljer Ida kakor till folket för sitt Rentjärn. applåder till henne nu. hoppas hon spritat händerna ordentligt annars måste dom säga: köp en kaka och få svininfluensa på köpet. Jag skulle inte köpa så många då. Men det var ju jag. Jag tycker alla ska fara dit & bli tjocka. hon sa att det fanns kladdkaka! och jag skulle fara dit om det inte regnade varannan kvart. det är just därför jag ligger här och är onödig oxå. Men nu ska jag typ dra ur USB-kabeln till mobilen som är deprimerad så jag kan ta emot sms & typ göra något av den här dagen för engång skull.


Free fall into nothing...

// Cassandra N. se

 


That's not the way I want the story to end!



Varje kung har en gång varit ett hjälplöst litet barn,
varje ek en gång ett ekollon, verje mäktigt hav en gång en rännil.
och varje imponerande byggnad en ritning på ett papper.
det viktiga är inte vars du befinner dig idag, utan var du är på väg.!



*J
ust don't let me down now
!*

// C.N


When it feels like you dying, just keep breathing.






Jimmy Choo for H&M


Ja tack! Den 14 november kommer skorna och resten av kollektionen ut. Och jag vill ha dom! Fast dom är inte värd att trängas för med 100 andra personer som vill ha precis samma sak så jag ska bara fortsätta att drömma lite. eller egentligen så är dom värd det. Dom är rätt perfekta om man frågar mig. fast jag kommer få panik å bli sur när dom ändå tar slut innan jag hann plocka ett par. Men fina är dom.. jag känner mig lite negativ här men ändå. Jag gillar skor. 


Ikväll ska jag knarka godis & CSI my love. för mamma ska på "kalasfest" med glitter&glamour tema. Nu ska jag vänta på pizzorna och sluta nörda dator vilket jag gjort typ sen jag vaknade idag. det var inte tänkt men så blev det. potatisdeg.



Drick Mjölk!



//Cassandra N.


Cause you make me smile.!



Ida är min kladdkaka & alla blir glad av kladdkaka! :) det blir typ som när jag hittade maskrosen på bilden vid lasarettets cementvägg i lycksele. jag var helt överlycklig över "första" maskrosen på våren och plocka den direkt. Men pappa tyckte det var onödigt att ta hem ogräset. Sen fick han blomman & jag tror faktiskt han blev glad i smyg. inte för att något av det sista har något med Ida att göra men hon lyser upp min dag!


ikväll har jag varit med Bianca som alltid får mig att le.♥ vi prata om allt möjligt skit medans vi såg på bandyn. det ser så kul ut & jag är inte bara lite avundsjuk! å jag fick en hel del värdigt att tänka vidare på. tack! Nu ska jag lägga mig och läsa Så länge vi båda andas. det känns hemskt, jag läser så långsamt jag bara kan för jag vill inte att det ska ta slut. men samtidigt är den så jädra bra att man bara måste läsa mer å mer. sisita boken snart utläst det kommer inget mer sen. nu har jag bara alla filmer att se fram emot. Och jag är inte bara lite avundsjuk på Isabelle som ska se sverige premiären på New Moon! skit på dej :*





   <- ♥

// Cassandra




I d o l 2 0 0 9 b y Frasses!

 

Haha- sitter eller snarare ligger och ser på idol nu. Lite komiskt var det. jag dog typ när jag kände igen en kille där från Lycksele haha. Han brukar ju laga mat åt mig varannan vecka minst, mina älskade pomfrites meny med 2 smältost! jag va ju där inne på frasses i Lycksele när idol var där och filma han. då höll jag typ på att spricka av nyfikenhet. men nu lixom fatta jag efter några månader sådär. coolit :) han va ju rätt duktig oxå. härligt. det är inte sånt som man tror när dom står därbakom disken i frityros och frågar vad man vill ha.  Jag är speed inte mitt fel..


Nu ska jag lyssna klart på alla duktiga och peta i mitt nya korta hår känns det som.#



drick fanta från frasses! 

Cassandra.


Då visst vi.

Hej alla läsare!
omnånläser...

Idag så har jag inte gjort så mycke,, jag ser framemot en låååång helg! ska bli riktigt skönt! Våran nya bildlärare... Njaaaaa, vetinte, inte kul typ. hejdå.

Sen så ska jag väl dra mig till mitt lilla ungdomsmöte, jodå,, det finns grupper för ungdommar i lilla rentjärn också! Idag ska vi lära oss hur man spritar händerna ;) haha, så vi inte smittar ner halva jorden med svininfluesan när vi ska peta i folkets kakor på söndag.

Jag är som vanligt sämst på att blogga! Tummen NER!

Nån som har en idé på vilken färg jag ska färga mitt underhår på onsdag? jag är lite tom på ideer.


PussochKram/Idaaaaa

bara för att de va den första bilden.








Loveismydrugismymedicin.<3


Det går bra nu! eller?



Ja idag blev vi friade från den såkallade skolan. jätte gulligt. nä! skolan är fattig och har inte råd att köpa tillräckligt många kanoter eller nått. så hälften gatt typ gå. jag tillhörde den hälften. dessutom var vi tvungen att gå hundra mil extra i skogen för dom tro vi e efterblivna. snällt apbaarn. sen kom lärarna i bilarna ba: kuckelikuuu vilkeeen hääärlig daaag suuupeeeeeeeeerkuuul kom nu så går vi en härliig preomenad uppför nilastupe! med läskigt mycke entusiasm!, som bara lärare kan ha. å alla barn va uttröttade av den dödslånga skogsvägen av lera så man vricka fötterna 30 ggr i minuten. så ingen orka gå upp till nilastupe å ramla ner. fuck you. Alvedon & Apelsinjuice...



 Rädda regnskogen!

 

Cassandra N.


Why so seriös?

Hej:)!
hur är det med er nu för tiden då? det känns som att det var ett tag sedan jag wrote här..
men iallafall så ska jag verkligen försöka bättra mig, (känns som att jag har sagt det förr?)

Idag har jag  inte gjort så mycker, sovit, vaknat, ätit, ruttna, ätit igen, oh sen så sitter jag här.. snart så måste jag väl sita mig till mitt städade? rum..
ser ut som att nån har släppt ner en bomb där inne, och det är trots allt bara en vecka sedan jag städade där inne.. OVANLIGT ATT DET BLIR SÅÅå?????? 
men kul för er och veta? :) skulleintetrode.

Pappa drog till malå utan att bjuda med mig? :O Så jag missade värsta chansen att fara till malå ch va med typ nån liten söt sak som jag kanske tycker om? eller som jag defenitift tycker om :) ofta an vill vara med nån som man inte gillar? :] haha, nenu ska vi inte vara elaka här (A) Fast jag är ganska bra på de ;O

I helgen så har jag ju vart i stugan, ganska naaajs, fast nu kommer det dröjja till påsk innan vi far dit igen :( :( ledsenmin.
jag gillar mitt släppträsk<3
men iaf... matte skärde typ av min arm igår, med en kniv som han hade slipat ner, så den var inte vass men iaf.. jag blev ju rädd :O hihih :]


Nu tänkte jag leka lite reklam gubbe också!
på söndag, den 20 september. (nu på söndag ) så är det marknad i Rentjärn, och nu tänkte jag tycka att ni skulle dra er hit :)

Sen så var det väl inte så mycke mer jag ville få sagt, hoppas att ni har det bra där borta :)

Ni kan få nåra bilder(A)
eller så kundr ni inte för den här datorn är inte min vän.

Godnatt, felix

For breaking her heart..



idag sovde vi ett tag å gick upp och åt lunch innan melvin försökte impa på Emma och lekte clown med västa stunten. asså hoppa från min säng ner på madrassen ;) Emma blev ju helt till sig asså. det är inte många som vågar sånt! Sen kände vi lukten av tårta & gjorde oss i ordning för att ta oss så snabbt som möjligt ner till deras kök. men Melvin gjorde fortfarande allt för att Emma skulle be honom att dela resten av hans liv med henne så vi var tvugna att titta på lite kullerbyttor på studsmattan. Sen grät han en skvätt ner Emma vände honom ryggen för tårtan men man kan inte tvinga folk till äktenskap... Efter vi klämt i oss första kalasfikat blev vi hämtad av min mamma för att åka till nästa kalas med tårta.Där vi ägde alla på pingis men jag vill inte skryta. sen hittade jag värsta coola skrivmaskinen som jag gatt prova! det va kuuuligt. sen va vi på värsta pysselhumöret så vi gatt fara hem och leka med potatisar å färg. Och nu hoppas jag att ungnen ringer å säger att vi kan ta ut maten för min mage känns lite tom.


Kyss grankotten! ♥

// Cassandra N.



Let me just walk away when I've got nothing more to say..



Nu är det äntligen fredag igen! det händer nog inte så mycket för mig ikväll. Men det är skönt det med, jag måste nog städa lite så Emma inte dör i morgon natt av att ha dragit in för mycket damm i lungorna. det skulle ju inte vara så lyckat. Jag Emma å Ida fick sluta 30 minuter tidigare idag efter vi hade gjort Biologiprovet, så vi gick och tjocka i oss en kladdkaka i mammas fikarum. Och när Emma var tvungen fara lekte vi vidare med volymtången det slutade med att Ida fick supervolym medans vi gatt blöta halva mitt hår för vi tänkte efter vi hade volymat! det var smart! men kul hade vi. Nu ska jag leka superhyper städtant med hästsvans och trötta ögon sucka 10 ggr per tio minuter och städa. första sucken avklarad. sen blir jag nog fast framför Idol 2009 med någon konstigtyp kanskee.



JUST SMILE & KEEP YOUR HEAD HIGH GORGEOUS!




// Cassandra N. ↑♥


Ä l s k a M E R !



Kom just hem från kosmos. där det inte hände mycket! Män som hatar kvinnor visades på tv:n å ingen kunde läsa lappen på dörren. synd. Och malås egna turk gillar att följa efter oss.. och jag får inte gå hem själv även om jag lärde mig å sparkas superhårt på taekwondon idag. det var skitkul! synd bara att Malå är efterblivet. plus att jag redan har träningvärk i röven. jag vill inte tänka på imorgon. jag har redan visat Bianca å Johan hur snyggt jag kommer gå. stackars känsliga skolelever! inte vacker syn på en fredag dom kom å drömma mardrömmar hela helgen. Glöm det och titta på våra fina muffins istället, :)


nu hann ju bianca äta upp halva sin men det dug,


RÖKNING DÖDAR. haha haha haha. stackars tant.


// Cassandra N

Loveismydrugismymedicin.

Tja, imorrn äre sports camp, nån som har ridning 13,00-14,00? <3
Jag är lixom nästan ensam..... :S :( ingen som vill vara med mig, förutom om emelie är snäll och kommer imorgon ;] <3

 

Min mobil är tillbaka!" :D :D :D

jag ha faktiskt sakna den :]

 

Det var roligt idag. Jag är tråkig nu för att jag är rääääser arg på att ingen ska rida med mig imorgon! :O

 

Pussochkram,

 

Jagärkär♥


r o s a p r i n s e s s m u f f i n s

 

haha. jag och Bianca var jätte snälla med Helena idag, våran bildlärare som ska sluta.. hon fick bullar. jag tror hon blev glad :)

Johan får låtsas att han e cool medans jag äter :

haha, jag är alltid cool inte ocool som Cassandra, fast jag vet inte vad jag ska skriva. Jag kan skria att Ida och Cassandra  har JÄTTE JÄTTE dåligt humor! moohahahahah! :) Jag är snäll, nä men nu ska vi inte vara dum så då kan vi säga att melvin är jätte busig och att vi har hockey träning imorgon och då tycker ju alla att hockey är roligt, visst. Nu ska jag inte skriva mer för att jag är så bra på de, hejdå kram och puss :D

melvin tycker johan är oförskämd, han ville inte följa å bajsa! helt otroligt! men nu har han glömt det och berättar i stället om madagaskar två. eller madagakar som han säger. det låter ungefär såhär:


M- såhäl gö dom he upp händelna i luften Boris så blir de mycke kuligale! åsså håller han upp händerna i luften och gapskrattar efteråt.


Det är normalt!

se madagaaka två tycker Melvin ;)

// Cassandra N


Who I am, who I'm not & who I want to be



Överexponering är min style lixom. min snorfyllda hjärna känns faktiskt bättre idag. halva kvar nu bara, dessutom har jag ju levt på maaat & skratt det är bra! jag tror jag ska ringa Bianca som är väldigt söt (bara så alla vet.). och se om vi skulle baka muffins och buuusa. bara lite. fast våran buskompis är med en annan kompis. svikare. idag har jag varit duktig och laddat ner spotify på min dator oxå fast det är inte speciellt vacker för ljudet lixom skär. undra varför...! jag måste fixa högtalare så man hör något. med det här får duga så länge.

haha jag och Ida lyssna på asny musiik idag. dom va jätte bra. Discooo!  från 1800-talet ;*

jag är rädd för våran tv! den har typ ett eget liv. när man har stängt av den. helt på "knappen" som inte är en knapp men det får den leva med. startar den sig själv efter ett tag och sen släcks den nästan direkt. det är bara jag som har märkt det också. jag kanske bara inbillar mig, fast det tror jag inte. det händer typ hela tiden. på nätterna åsså. skuumt. den har nog blivit invarderad av utomjordingar som exprimenterar för att kunna ta över världen.! precis som i mormor&morfars lampa. :)

// Cassandra Norrman

Mögel är en svamp!


S M Ö R G Å S R Å N!

Jag är väääääldigt sugen på fruktsallad! det vattnas typ i munnen, inte fräscht. äh! mitt huvud är fullt av snor så det kommer typ spricka åsså rinner det ut gröngult snor. åååh fy! så det har jag skyllt på hela dagen det har inte gått snabbt för mig. fast alla verkar vara lika sjuka & på skolan. vilket var absolut förbjudet enligt svininfluensa papperet. Haha!! Geeks! plus att jag fick västa utslagen på spanskan. det klia som nyponknoppar. rövhål. Bra dag jippiekajej...

mat på bordet. kyss kotten 

Cassandra N


Ingen dator i helgen.

Hej :)
Nu har jag en andledning till varför jag inte har bloggat. jag har inte suttit vid datorn, jag var i stan igår och idag så har jag grävt potatis med Linnéa, + att vi kleta jord i ansiktet på varann, Erik tyckte att jag var itne var renast :]
han sa:
-Men asså ida, du är inteeee renast?
Haha, de4t var lite kuuuul :)
Åsså sen så hoppade vi på en planka som man typ flög åt tjotta det var också roligt ::D

Aja,, som sagt, igår var vi i skellefte. jag köpte massa saker:
-T-shirt
-Tre linnen, rött, svart och grått.
-två par jeans ett par lila och ett par svarta
-svart kofta
Det blev lite nytt i garderoben, känns skönt att ha nå par jeans som iaf når längre än knäna..

Men nu ska jag gå och knarka halstabletter för min hals är som en spikmatta idag.

pussochkram!


Jag har iaf inte fått 24 sms av Cassandra än, så så arg kan hom inte vara(A)

 <3

R Ö V D U N K MED K A N E L.?

Bara för att morfar inte hade några värdigare bilder ^

Elliot låtsas att han är stark när han inte är det. det är nog därför han inte kan hålla ögonen öppna. skulle jag tro.
Stackars pojke. Ganska stora fötter för sån liten människa typ 1 strl mindre än jag och jag är typ dubbelt så lång, även när han har skridskor. Jag tror jag snart ska sätta mig på räser cykeln med motor och lustgas. heter det så? I alla fall den går supersnabbt. Nu har jag ju lixom fått lunchen jag kom hit för. jag är en fattig tiggare som inte fick fattiga riddare idag. men köttbullar och potatis med massa såååås. mums. och morötter med massa socker, jag kan inte ens äta morötter utan att vara onyttig. Haha!

Nä jag ska hem och nörda spotify nu. för jag är en nörd. Sen ska jag skicka 42, prick 42 sms till Ida å klaga på att hon fortfarande inte har lämnat in en ledighetsansökan snart har hennes tio dagar tagit slut! precis som i skolan. sen ska jag försöka göra en grej som är hemlig för Ida. för hon har inte fått sin födelsedagspressent än. jag är en bra kompis. det var ju bara sisådär 7 månader sen hon fyllde år. varsegod.!


Använd flytväst när du badar!

älska
MER!♥

// Cassandra





S v e r i g e - T j e c k i e n



Jag saknar sommar. varma soliga dagar utan regn! det regnar ju hela tiden nu. och svininfluensan bankar på dörren och kräver att få komma in. Fast med 2kg kött som badar i 5 liter sås i magen framför en hockeymatch kanske jag måste erkänna att jag längtar lite efter hockeysäsongen. Nu är ju tjeckien i full gång med att spö sverige så det är inget att kolla på ens.

nu ska jag hem. kyss grankotten 

// Cassandra 

Head's up feet's down.

Med B&J i magen som tröst. perfekt frukost al a Cassandra! Ja medans Malås halva befolkning for till skellhell tha town så blev min mama sjuuk, så jag for inte. Istället städar jag huset mitt rum inräknat bakar och är allmänt gullig å snäll så hon blir lite glad nu medans hon kämpar för att överleva svinbakterierna som anfaller med svärd och andra läskiga saker. Nu har hon ju inte svininfluensa hoppas jag. Men dom kommer kanske senare när blodbakterierna har käkat upp hennes imunförsvar. Jag får hoppas dom drunknar i regnet innan dom hinner sparka in dörren.

Igår ösregnade det ju då så jag fjolla ur & hyrde ingen film. fjolla är mitt nya favoritord! men i alla fall så ville jag leka teknisk ett tag så jag gick ut och hämtade den där makapären som gör att man kan se på tv. och kopplade in alla kablar jätte snabbt och duktigt. men det ville som inte fungera. tillslut gav jag upp min tekniskakarriär och gick till tv:n som faktiskt fungerade. men där satt det en lillebror och sa att han absolut skulle måsta se fotbollsmatchen som han ändå tyckte sög. Varför!? ser man något man ändå tycker är dåligt? så jag gick och deppade framför tv:n som bara stod och lyste blått. men då tog mamma sig en titt bakom tv:n och kom fram till att det var två olika scartkablar. alltså en satt i tv:n och en satt i mackapären men dom var inte ihopkopplade. smaaaart! så efter jag skrattat i en kvart åt mig själv. så fick jag se
brokeback mountain den dög fin fint åt mig. sen drabbades jag av akut svininfluensa och ingen brydde sig speciellt mycket men jag fick alvedon och dräggla på kudden medans jag sov. det är sånt svingrisar gör.

//

nu ska jag inte störa er mer.
Älska MER!


The world's going to an end..

Just det, det var det jag ville berätta i förra inlägget som jag skrev innan jag åt middag & fick magsår efter jag åt upp all sås som tillagats i detta hus idag och imorgon. åh jag ska tigga kinamat imorgon. aja det var alldeles göttit å lagom starkt precis som i Göteborg. Men det jag skulle berätta va då att medans jorden faller i sär bit för bit, så kommer alltid min lilla lillebror hålla mig i fingret och fråga varför det rinner ur ögat. även när han är 25 och jag är 35 så kommer vi sitta på gräset hand i hand. puss Lillebror. ( jag gillar min andra lillebror oxå.) bara så ni inte tror att jag typ att jag tycker han e dum å ful och irrriterande. för det det gör jag ibland&oftast men That's life. han kommer förstå en dag.
tugga tugga tuggummi.

Nu ska jag vänta på en rumpa å tvinga han att följa mig å hyra en film. jag tror han gillar den iden, speciellt när det regnar som om änglarna vill att vi ska ha en pool :med poolparty, det hade varit najs men min pappa säger det är onödigt att bygga pool på tomten bredvid med tak för att Malås bortglömda barn ska ha något att göra. Han har inte fattat att man skulle bli rik!  synd nog för han.

Kyss grankotten på tallen till höger om björken med gula löv.

//C 


As she falls to the ground...

Emma drog till Malin istället för att se film med jag å Patrik :o åsså inte för att jag tycker Malin är ovärd å vara med men ni fattar? Malin är ju jätte söt å snäll å rar men jag känner mig lite sårad djupt ner in i hjärtat & själen, det är därför jag var lite dum... Felåt.
Jag har varit med superhjälten Miss Mugnum licker. kyss. å värsta Fuck you!   

Maten kallar jag skriver typ lite mer sen.

älska MER! så länge


:]

FÖRLÅT!
Nu blir jag riktigt ledsen, nu MÅSTE jag skärpa mig! Ifall jag ska ha bloggsemester måste jag söka tillstånd hon viseverkställande blablabla: Cassandra Norrman.
Men det blev en hastig resa till månen, nej där skoja jag lite... :D

men nu vetni, nu är jag tillbaka, som den lilla rackarunge jag är. Idag har jag halvt slitit av mej håret för att jag inte fatta ett piss på skolan!
Så tillslut så gav jag upp och chansade lite mellan frågorna... (?) smartast.se..............NOT


Sen så var jag med Cassandra, vi snackade stripptease och pusspåkinden, kuul :) haha

Just nu står min syster och sprutar multivitamin juice på mig,... Jag kommer ge igen som en gammal getost som aldrig fick bli uppäten. Men nog om det...Clara limmar ju även fast burkar i bänklocket. Men duvet t.o.m birgitta burman skrtattade och se:

-Vi vill inte att du limmar i bänken Clara.

Haha... sen ville hon inte erkänna att hon hade gjort det (a)

 Men nu ska jag gå och ge igen på min stackars lilla syster som vill smaka på andra bullar.... eller, nu var det ju gammal getost.


Fotboll och Rymdresa.



Så var det, vi kanske inte förblir trogna fotbolls supportarar så länge för man måste passa tiden på rymdresan. men vi får se.

Haha våran lärare undrade om vi skulle ha striptease i klassrummet idag. Fast det var ingen som ville strippa med en gammaltant med finskbrytning. soooeeet! 

Min mat är klar nu, kyss grankotten på tallen till höger.  


L e d i g h e t s a n s ö k a n, t a c k!



Ida verkar ha tagit semester utan att lämna in en ledighetsansökan, helt otroligt! jag ska ringa och skälla ut henne, då kan jag ju samtidigt be henne snällt med huvudet på sne att komma till storstaan Malå ikväll. jag erkänner att jag ljög lite här i meningen innan. en dag kommer Malå bli utplånat pga att alla som går ut 9:an flyttar till en stad och aldrig kommer tillbaka. tragist . men jag klandrar dom inte.

  Det luktar mat här, och min mage kurrar mer och mer för varje gång jag andas in det ljuvliga doften av maat. jag gillar mat det är bra säger mamma :) fast skolans mat gillar jag inte, det säger mamma är mindre bra. men jag gillar mackorna på kosmos det tycker jag är bra. så två sånna och en bulle har jag hunnit med idag. åsså hade min snälla mamma bokat massage åt mig. det va mys.



äska MER!
It's still counting... - Volbeat

// C


RSS 2.0