NYA MEN INTE SÅ FINA.


Skolan var mysig idag, förutom PMS attacker av lärnarna var alla glada & somriga/snoriga. Åt hos mormor&morfar, lånade kameran så nu har jag äntligen nya bilder. Har just kommit hem från Kosmos där vi ja, inte gjorde mycket chilla dubbelhaka. Nu ska jag ängna min uppmärksamhet på CSI innan jag fixar fika.

NORRMAN.


SJUK

tjabba-
Är sjuk idag,., har typ ingen ork alls.. Hoppas att jag orkar imorron, för vi håller ju på med ant tidningen och det ska vara klart på onsdag!

har inget att berätta och jag orkar inte sitta...

-Hultdinar´N-


M O R S D A G .


Morsdag idag då, mamma fick ett halsband med våra namn på. Melvin var lite besviken över att det inte var en glödlampa men shit happens. Målade en vända till i hallen innan jag la mig ute i solen tills regnet kom & fotbollen började. Det gick ju som det gick. Hursomhelst har jag hunnit med en fika hos mormor&morfar och städat hos mamma. Nu ska jag se om jag orkar äta middag innan jag rullar till Johan & får veta vilka jävla miffon alla var på fotbollen. TREVLIG SÖNDAG/MORSDAG!

L Ö R D A G S M Y S .


Har kommit hem, cyklat min väg & kommit hem igen. Eftersom jag halvt tvingade iväg William med ett vad om en cola/trocadero hade vi mys med luftpistolerna. Eftersom jag hade 4/5 inom svarta på första försöket tycker jag att jag förtjänar 33cl utblandat socker. Men Han tycker han ska ha den eftersom han fuskade sig till 5/5. Vi diskuterar fortf. Sen har jag rullat/trampat röven av mig ner till frendo för att testa ungsbakadechips som Ida snackat om i en veckastid, träffade pojkar som lagga fast på HEJ så vi Hejade & nu sitter jag här med spotify min man. Inga konstigheter alltså.
Inatt precis kl 2 ska jag måla på i hallen, det kallas liv & sen vila till mig lite tills morsdag och fotboll. Låter FinFint! StanleyCupFinal oxå vi ser väl om lillebror lyckas tills dess.

skellefteå imorgon. - IGEN

shooläään :D

Min dag dög, åkte till malå med pappa och Clara och fixade pressent till mamma (morsdag) ! Hittade ganska mycket ;)

Imorgon ska jag och mina andra familjemedlemmar åka till skellefte för att hitta det sista som behövs till skolavslutningen!
Efter stan och de, ska vi fara till våra kusiner och äta middag! Trevligheter :D

Ikväll har jag sett baksmällan, den var jättebra :P hahah! ni måste se den!


-HULTDINAR´n-


HÄRMED FÖRKLARAR JAG ER.,


Nu är jag och Lukas kära, trots släktskapet, det är ju faktiskt möjligt & alldeles lagligt för 3meningar att gifta sig. Men jag vet inte riktigt om åldersskillnaden kommer hålla riktigt. 14 år är ändå 14 år. Kärleken ska väl inte ha några gränser men jag börjar tveka. De flesta småpojkar verkar förälska sig för att sedan bara dumpa mig för B..Rudarna i deras egna åldrar. Såå jag tror jag håller mig till min alldeles egen pojke i fin fin ålder.

Nu ska jag kolla om han fortfarande lever, äta lite mat & kolla om William är trogen sitt löfte om pistol ikväll. Ätit & målat mest hela dagen.Mat är gott & fint blir det allt.
NORRMAN


SAMMA LÅT HELA LISTAN.

Kanske är jag bara konstig eller så har alla en spotifylista som bara innehåller samma låt 10 gånger efter varandra. Mig spelar det iallafall ingen roll. Väntar fortfarande på att mitt hår ska torka, vilket inte kommer vara en vacker syn eftersom jag ligger ner och gnuggar skallen mot kuddarna. Pissväder idag, så jag tror jag joinar sängen ett tag till. Superlunch blir det oxå när Ola, Jeab & Lukaaas kommer. Gosegos!

N O M O R E .


Nu har vi fikat alla möjliga tårtor & kladddigheter. Trevligt, trevligt. Nu myser jag med spotify & Flipsyde och senare blir det nog heartbreak kid på femman med mor.
Nu har jag "äntligen"(om du frågar Isabelle) laddat ner firefox och fortfarande är vi inte riktigt överrens MEN det får ett pluspoäng för alla finfina teman. HEJS


F Ö D E L S E D A G .

Mamma fyller år idag, och vi har gjort allt och ingenting på skolan idag. Visade mina skills i kubb & vann 2 gånger. Och nu blir det Thaimat. MUMS!

JAG VILL HA EN SÅNDÄR!


Need a second to breath

Hola que tal! kan inte spanska, vette tusan hur det stavas!

Idag har vi ju som jag sa igår, varit på boda borg. Allt gick finfint med min krossade stortå till slut! ;) haha, ojoj!
Efter vi hade varit på boda borg for vi till stan och jag blev 400 kronor fattigare.. MEN, jag blev ett linne/tunika, en ring och ett par turkosa finfina shorts RIKARE! :D Ringen och jag ska gifta oss! :* puss på den :$
Inte gick det ladda upp en bild på den heller... menmen, det är iaf en sån där dödskalle som alla har :p
Kvart över tre. var vi tvugna att vara tillbaka vid bussen.. Vi gick vilse... MEN HITTADE TILLSLUT! :D Vägen hem var rolig! William fick sin lilla sockerkick och jag roade Bianca litte ;P
nu känner jag att det blev stopp där, men kortfattat om dagen: KUL VAR DET!

Nu får ni hade så bra!
puss

-Hultdinar´N-




S K E L L E F T E Å .


BodaBorg gick finfint ingen dog och vad jag vet var det bara Patrik som kraschade sina pappadrömmar och Idas tå som blev klämd. Jag hittade skorna, Även dom är bruna i verkligeheten, & och tunikan på gina reklamen. Så jag är nöjder & nu ska jag barnvakta och fortsätta trycka i mig godiset som är kvar.
NORRMAN


en bild, i efterhand :P



min syster ROCKAR! :D

 


Give it 2 me bejbii ♥

Hola!
Tänkte berätta lite om min dag och dagen som kommer imorgon!

IDAG: Var jag på skolan, och som Cassandra redan skrivit hade vi kortkort dag idag! SKÖNT! När vi hade slutat, ätit kyckling sallad och snacka på lite osv, for jag, mamma och Clara på kiosken och hämta ut ett HM paket som ag har väntat på fett länge! Det var skorna som jag hade planerat att ha på skolavslutningen. MEEEN ni tror det gick? ONEJ, hata mina fötter. Så det betyder att jag, som trodde att jag redan hade klar outfiten till skolavslutningen hade fel(!) och måste därför IMORGON stressa runt på stan för att hinna köpa allt jag behöver och (vill ha).. Hoppas jag hitta skor fort, för jag vill som sagt hinna annat också, annars är jag tvungen att göra det på söndag ist..
Nu hann jag ju avslöja lite om morgon dagen.. men ändå!

IMORGON:
ta skolbussen till malå, vänta på busstationen tills alla andra kommer och till den andra bussen kommer. Hoppa på den andra bussen, åka förbi mitt hus igen, till skellefteå. Fara på boda borg och vara där och hålla på i två timmar. Klockan nånting ska vi in i bussen igen och bege oss in till stan för att SHOPPA. I stan får vi vara i ungefär tvåochenhalv timme. Halv fyra ungefär, går bussen hem igen. Alla utom jag, åker till ma, medans jag hoppar av här för jag är b...haha! sämst rimm, det rimma inte ens lite xD

Menmen, nu har jag skrivit GODE mycket! Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha kroppen så jag slipper det åt´moraaan ;P

Puss på alla som läser ♥

-Hultdinar´N-


R E S E R V .


Det är mina reservskor till skolavslutningen, ifall jag inte hittar några imorgon. Fina tycker jag. Inte allt för nöjd med BodaBorggrupperna men vi ser väl. Hade peddomiddag så jag och Ida lunchade i mammas fikarum med kycklingsallad innan jag & William rullade hem till han och nördade xbox i några timmar. Finheter. Nu ska jag hålla tummarna för att det inte regnar & cykla iväg till Johan. Om en låt iaf.
NORRMAN


DET ENDA VI GÖR .

Kommit hem från Bianca, äntligen har vi bakat det där jag snackade om förra veckan. Morotskaka blev det & enligt hennes söta mamma & syster var det mumsigt. Det tog några timmar däremot men då hann vi ju med att käka nudlar & dricka några glas multivitamin & äta smet. Gottigrisar. Äta är det enda vi gör. Men nu ska jag springa och se lite cougar town.


TOLV MINST ÅTTA, A-F, GY ELVA, SPECIALIDROTT.,BLA BLA!


Våran SYO pratade med oss idag, om gymnsium & val hit & dit. Vi går i sjuan kom igen? Egentligen har jag ju 2 minst 1 år på mig att bestämma mig vad jag vill bli/gå. Men nu stressar dom upp mig som jag måste bestämma mig nu precis på minuten! Dom är bara läskiga när dom står där framme & pratar om minst 8 G, om A-F betyg, nya gymnasium, specialidrotter om 2500 p osv. min hjärna stängde av och grötade sig. Jag vill inte bli vuxen. Jag vill flyga med PeterPan & Tingeling till landet ingenstans och stanna där ett tag. Annars eftersom dom stressat mig det senaste 2 veckorna tror jag att jag vet vad jag vill. Jag TROR jag vill gå inredning&design med innebandy som specialidrott. Och jag TROR jag vill bli inredare,PUNKT


I can´t be tamed

Holaaa,
jag har inte mycket att skriva.
jag vill tänka,., PUSS

-Hultdinar´N-


H U M Ö R .


Gosegos i humörtröjan. Har just ätit en skål med kolasåspopcorn för att bevisa för resten av familjen att det inte smakar förjävligt. Hunnit vara nere och välja ut färgen på slingorna som ska bli. Jag är rädd! Och nu ska jag dränka mig själv i postsecret & senare ikväll ska jag se 90210 & CSI undertiden som jag ska springa. För min egen kroppsskull. Det är härligt, man kan inte tänka på något annat än att andas. Sen tycker jag det är roligt att se hur långt jag kan pressa mig själv. Men det är bara för att jag är störd. Nu har jag bestämt det så nu går det inte banga. N 


E N B O M B I D I T T H U V U D .


Vi gjorde värsta goda grejen på HKn idag. Det låter bara äckligt men det är allt annat än äckligt!Vi Kokade kolasås, poppade popcorn blandade ihop lite vackert & åt glass till det. AWESOME! Annars har det varit som det har varit. Upp&ner&Ner&upp.
Nu ligger jag och väntar på spöregnet & åskan som SKA komma så jag slipper huvudvärken & lite hoppas jag bara för att jag hatar att ha fel. Tills åskan kommer tänker jag ligga nergosad i mitt täcket och låtsas att det inte känns som en bomb som sprängs inne i huvudet. När jag tar över världen ska jag utrota alla måndagar!  


I´m woring it out.



Adam Lambert och Miley cyrus
dunkas
i mina högtalare. Är FETT taggad på sommar och sommarlov nu! fatta CHILL!
I slutet av juli ska jag och min familj dra ner med bilen till mitt
älskade GÖTEBORG! Hälsa på mina kusiner och allmänt steeeeka på! Blir staan, liseberg och ULLAREEEED ;D hahah, hoppas bara jag slipper vara med i TV ;P

som sagt, är taggad till TUUUSEN för denna sommar!

Nu ska jag fortsätta att dunka BRA musik!

PUSS !!

-Hultdinar´N-


M Y L O V E .


Fika hos Bianca, fotboll, mer fika & allmänt stek. pizza och nu ska jag städa. På tal om nyckelpigor jag tycker om mina zebraskor. NORRMAN


I G Å R / I D A G

Igår, kladdkaka till frukost innan jag & Isabelle rullade genom Malå 30 ggr om. Hälsade på mormor&morfar och konstaterade att Sverige inte håller! Sen blev det grillat & vi visade våra skills när vi gav de andra spö i kubb två gånger om. Idag, samma nyttiga och helt underbara frukost i form av världens kladdigaste kladdkaka. Och nu ska jag gå ut och lägga mig igen, Jag ska rädda världen från chocken av likvitaben! Fotboll senare skulle jag tro.

GOD MORGON!


sommar och kubb!


Ikväll
har jag och min övriga familj varit ute å spelat kubb med grannarna :) Mke trevligt.
Vem som vann behöver vi ju däremot inte ta upp..!

Jag har varit dålig på att skriva, men nu när vädret varit så fint så har jag inte suttit vid datorn en enda liten stund!

Just nu fick jag väldig lust med att fara till malå och skratta arslet av mej,. tänk om ja bodde där? :P

-Hultdinar´N-


Räcker det om jag älskar dig?


Tips!:
Hoppa studsmatta, dela en kladdkaka med någon fin. Sök på Gavin Degraw på spotify, lyssna hela listan igenom & sola arslet av dig. Sen blir allt bra igen. Annars kan du alltid låna Räcker det om jag älskar dig? & gråta en skvätt.
Satt upp studsmattan med Johan, William, Patrik & Ida & allmänt stekt.Finemang! Fotboll & morotskaka ikväll!
NORRMAN


MAKE ME WANNA SPRED MY WINGS AND FLY .


Gavin DeGraw
gjorde min kväll tillsammans med alla finafina.
Sommarkänsla på riktigt, tror jag ska dricka upp O'boyen nu & njuta sista minuterna av hans texter innan jag nattar. Har varit sjukt trött hela veckan!


16:32 - SHITSHUTUP!


Hej, jag tänker förmycket för att kunna fantiseria ihop någon sanning om idag men vi gör ett försök.
Jag var glad och lycklig på alla möjliga vis & jag och Ida lunchade i gröntgräs & sol. Solen var tummen upp! AAAS GOD mat också kan jag lova!Thai In Maj Hart! Sen fotbollade vi/dom sönder samma fönster två ggr idag. Lyckat.
 ChillaPillaNavelLudd hela dagen, klar med allt & inte ett skit i rester. Det låter trevligare än det är.
Jag och Biancar dejtar ikväll på kosmos så det bli gosegos. SvammelDrammel. Nu fortsätter jag med att påminna mig själv om varför spotify är min favvo.

GodNatt Barn 


N A T T I

Det bor små troll i min hals, dom gnuggar med sandpapper för att få det slätt. 

Nu  lägger jag mig.


JAG TROR PÅ DET HÄR .

You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.,


K A N E L B U L L A R .



Mormor hjälpte oss att baka våra superkanonbullar! Dom blev mumsiga så nu hoppas vi att Lotta kommer ihåg vad hon lovade. Spelade fotboll idag på idrotten & ritade en billack på bilden. ZeebraaVolvo stek.
Ikväll ska jag och Ida dejta på vårkonserten, ska bara leta fram några kläder som inte luktar bullar & har mjöl överallt. Har lixom inget att berätta.,


T H E H I L L S .

Vi dansade i regnet idag, älska de. Jag & Johan delade på en chokladask av Nina & det var gott! Så tack du.
Hemma gjorde jag fruktsallad på två frukter & roade mig med postsecret på facebook. vackert.
Nu ska jag koncentrera mig på TheHills. Dramaa..

 


A W E S O M E N E S S !


Fin engelska jag vet, tänkte sola men just när bikinin åkt på gick solen i moln. Och det var inget litet moln kan jag lova! Först var lärarna emot mig & inget gick riktigt som jag ville & nu kan inte ens solen lysa på mina korta ben? Kom igen världen! Stekt på skolan idag också bokstavligen, imorgon blir det inte jeans kan jag lova. Men jag klagar inte NEJNEJ. Nu ska jag fortsätta göra ingenting eftersom jag inte riktigt hann klart sist jag gjorde det.

SES DÅ! NORRMAN


Om . .


OM det regnar imorgon ska jag sola solarium, annars tar jag superlånga & supersnabba steg hemmåt direkt efter skolan och steker ute på altanen. Hoppas på sol då, det skulle göra min måndag tusen gånger värdare. 
Nu ska jag nog se lite hockey med min lillabroder som knappt kan röra sig med stygnen & handleden han skaffade sig tidigare idag. Inte bra. Mat, Städ & film sen hos min fina pojke skulle jag tro. 

NORRMAN. 


Babydoll.


Tjoo!
Nu tycker jag att det är sommar! Det är typ ingen snö kvar, och varmt är det! Årets första åska har varit, det enda som jag typ inte har gjort är att bada, men jag tror att isen ska få lossna först ;)

Jag har en anledning till dålig uppdatering, och det är för att vädret var KING igår, 26+ och sol! Vi rensade ut "skrottippen" i källaren som ska bli mitt rum till sommaren! Ska bara målas om, läggas golv och fixas lite så att det blir
MYSPYSIGT :D

Min mobil kom i fredags, gillar den jättemycke, enkel meny och helt okej för mig! Det enda dåliga är att den är stor :P men det är väl en vana ;)

Nu så ska jag se till att det slutar regna, och göra nått vettigt!
 PUSS!

-Hultdinar´N-


B E A U T I F U L D A Y .


Igår:, Solade mest hela dagen i min finigt randiga bikini. Åt grillat hos mormor & skedade i mig en såskanna som vanligt dåra. Mumsigt. Åt efterrätt innan jag mötte upp Bianca utan för dörren. Vi träffade pojkar på byn som vi joinade efter en twister. Efter en hel del prat & ett snabbt lån av cykel rullade vi vidare halvvägs i diket & till Sebastians fina farmor på go'fika. Sen blev det skratt & prat innan vi fixade picknick på grusplan. Följde Bianca hem innan jag lämnade tillbak Johans cykel. Hämtade min cykel hos mormor & trampade hemmåt.
VARNING FÖR PAKETHÅLLARE:
Jag vet inte riktigt om det var färden halvvägs i diket eller om det var alla trottoarkanter och Malås välkända extremt håliga väg som gjorde det. Men mina lår & rumpa pryds av väldigt obekväma och inte allt för fagra blåmärken av pakethållaren. Kvällen får iaf 5/5 tummar upp, såå kan jag få låna tre tummar av dig?


S O M E T H I N G T R U E .


Skellefteå hela dagen, hann med att mysa i både regn/åksa & sol. Trevligdag. Det blev en klänning & ett linne.
Här hemma är allt en enda dimma & jag hoppas på solarväder imorgon, bara för att.
Tills dess ska jag mysa vidare med spotify på högsta volym med mina mysigaste strumpbyxor, stooora tshirt & fjortisknut på skall'n. Fredagsmys var det ju!
NORRMAN


R A I N .


Ändå lite mysigt när det regnar. Det smattrar mot plasttaket utanför mitt fönster & Jag vill, jag vill sova i husvagnen nu tänk vad goosigt, så jag är avis på Nina. Annars har jag nyss kommit hem ätit korvbröd och drukit mjölk. Jag var dyngsur innan jag ens hunniit sätta mig på cykeln men det är najs.
Nu ska jag äta en sjörövarmacka som min kära broder döpt de till & gosa ner mig under täcket. 
GoseGos!
NORRMAN 


S P O T I F Y L I S T A N .


Spenderat morgonen i Elliots rum med datorn i knät, sen cyklade vi till grusplanen och dom sparkade lite boll.
Elliot krascha sitt finger så vi minus en cyklade hem & nu sitter de framför NHL10, hur han nu lyckas med det med sin akuta skada. Jag är iaf otroligt rastlös och har startat städarlistan på spotify så nu ska jag rensa rensa rensa till allt ligger ute på golvet och jag tappar lusten.

Tanken som räknas ungefär.


tog ett som anna hade gjort ist................

1. Vad heter du? (Ditt riktiga namn)
Ida Carolina Hultdin.
2. Vad kallas du?
Ida

3. Vad vill du bli kallad?
Typ Ida.

4. Födelsedatum?
16 mars 1996

5. Stjärntecken?
fiskarna

6. Lunar?
Nooodude

7. MSN?
alltid ;D
8. Helgon?
Eeeh? va ede? :]

9. Vart bor du?
I mitt hus.

10. Vart är du född?
på BB.

11. Har du en egen dator?
snart hoppas jag.

12. Vem är din/dina bästisar?
Har många bra vänner. Men Cassandra ligger närmast hjärtat♥

13. Har du något husdjur?
Nee, mamma å pappa e allergisk mot djur. Å mamma säg att hon är allergisk mot fiskar? :S hahah!

14. Vad ska du göra i sommar?
Jag ska leva livet!
Och FARA TILL GÖTEBORG!!!!!!!!! :D
15. Favoritfärg?
Typ svart :]

16. Turnummer?
Ingeeet alls.

17. Vad älskar du mest?
Mycket.

18. Intressen?
Kompiiisaaaar.

19. Favoritband?
I don´t knooooooow..

20. Favoritlåt med ditt favoritband?
men kolla frågan innan,
21. Namnsdag?
14 september.

22. Vad skulle du vilja heta? (Förnamn - Andranamn - Efternamn)
Plurre Kladdkaka Hultdinar´N!

23. Vad heter du på din msn just nu?
-Hultdinar´N- Trorjag? orka inte logga in å kolla :$

24. Hur många online?
inte en aning efter som att jag inte är innee..

25. Vem är 10:nde online?
ingen tror jag, men ingen vet.

26. Vem har du blockat?
Han, han och hon teep :]

27. Hur många olika grupper har du?
MEN JA VETINTE!

28. Har du några olästa mejl på hotmail?
Jaaa

29. Har du några nya kommentarer i din bilddagbok?
I don´t use BDB.

30. Isåfall - hur många?
men INGA

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut?
Utseendet spelar inte den största rollen.

32. Beskriv ditt hår?
Slingblond, med en brun slinga, plus typ brun/koppar/fult underhår! Kort äre också...........

33. Har du några piercingar/tatueringar?
My noseee

34. Vart skulle du bo om du fick välja?
Typ schtaaaan

35. Bor du i lägenhet eller villa?
villa

36. Vilken färg är snyggast på kläder?
alla!

37. Vad har du på dig?
Adidas byxor och en rosa tischhhhhhha

38. Har du något i håret just nu?
en hårsnodd och hårspraay.

39. Vad har du gjort idag?
sovit och skjutit sönder garagerutan med en fotboll! (andra rutan för mej daa....)

40. Vad ska du göra imorgon?
Vänta på att min pappa ska komma hem med min nya mobil! Å kanske fara på källan med mormor! :D

41. Hur mår du just nu?
Utmärkt!

42. Hur brukar du annars må?
beror ju på?

43. Är du sjuk?
inte tyyp feber eller så.

44. Har du ont nånstans?
i fötterna.

45. Har du gått till tandläkaren detta året?
NOPE :D hoppas jag slipper....

46. Vad heter din pappa?
Fredrik
47. Har du några syskon?
Jopp
48. Vilket är ditt favoritdjur?
Hund trorja

49. Äter du ofta godis?
en gång för mke.

50. Vilket är ditt favoritgodis?
Peacemärken, sånna som är svart å röda :$:$

51. Vad är det finaste som finns?
finns mycke som ä fint.

52. Vilken är din favoritdryck?
multivitamin, OFC!

53. Vilket är ditt favorit tv-program?
Andra Avenyn typ, men nu har de ju sluta :(:(

54. Vilken är din favorit veckodag?
lätt fredag!

55. Vem är din förebild?
No one, jag vill bara vara mig själv!

56. Vad är bäst med dig?
Nothing,

57. Har du några komplex?
vetnte

58. Hatar du någon just nu?
Hmm,, tror inte de :)

59. Saknar du någon just nu?
japp

60. Har du kysst en apa?
noo i haven´t :( ;)

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha?
hund

62.Är du allergisk mot något?
Teep laktos kanskeee, men har inte kolla.


63. Har du ngt nytt gästboksinlägg i din bilddagbok?
MEN NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

64. Hur många bilder har du lagt ut?
men vad äre som är svårt....,?

65. Vad har du valt för bild här ovan?
Tänker do tvinGa mig?"

66. Vilket band är det sämsta som finns?
Mitt band, det finns inte lixom...

67. Är du kär?
Jepp...

68. Isåfall i vem?
Ehh, arne.

69. Vad är din civilstatus?
det stavas S I N G E L och S Ö K A N D E

70. Vad har du för sexuell läggning?
straight :)

71. Är du homofob?
alltid ;)

72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken?
Man kan inte fråga om nån har bilddagboken och sen förvänta sig svartet ja, och ställa 1502646876514687 frågor om bilddagboken! JUAG HAR INTE BILDDAGBOKEN!

74. Vilket är det fulaste tjejnamnet?
ja vet inte, men teep Berta.

75. Vilket är det fulaste killnamnet?
Kom int på... :]

76. Har du varit hos frisören det här året?
jåååda

77. Använder du nagellack?
alldays
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
persienn & gardin

79. Har du eget rum?
Ja

80. Har du en dubbelsäng?
Noo, men skulle inte gråta om jag hade.

81. Har du en egen platt tv?
nej onej :$!

82. När flyttade du senast?
har aldrig flytta.

83. Vilken stil har du?
My own.

84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
Min mamma :$

85. Vilken kändistjej har snyggast kropp?
I don´t Knoooow.

86. Vilken kändiskille har snyggast kropp?
taylor lautner!!!

87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
Mon ONEJ!

88. Har du hoppat studsmatta det här året?
Yees i have.

89. Vilken är den godaste frukten?
Päron teep. eller vindruvor!

90. Äter du grönsaker varje dag?
typ, eller oftast!

91. Dricker du så mycket vatten som man ska?
verkligen inte,!

92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
normal, enligt internet, men de vill jag inte tro på!

93. Hur lång är du?
jag vet inte exakt, men kanske 1,74 cirkus

94. Är du nöjd med dig själv?
Noo

95. Vad är du bra på?
jaaadu :

96. Har du en egen hemsida?
om bloggen med Cassandra räknas?

97. Är du medlem på den engelska bilddagboken?
Ne?

98. Hur gammal önskar du att du var?
1 månad :]haha!

99. Vad är klockan just nu?
11,53

100. Är det jobbigt att svara på frågor?
det börjar bli.. å nu har jaag hälften kvar.....................

101. Hur ser din dataskärm ut?
platt, like a rektangel.,

102. Har du städat idag?
no, men jag ska

103. Har du varit ute idag?
ja

104. Vem ringde du senast?
Daddy

105. Vad var du senast arg på?
Clara, hon väckte mej imorse

106. Vad har du för status på msn just nu?
OFFLINE

107. Vad har du ätit idag?
en macka

108. Önskar du att du var tjockare?
O N E J !

109. Hur många hus har du bott i?
1

110. Är du medlem på last.fm?


111. Lyssnar du på webradio?
nope

112. Bäddar du sängen?
naae, typ aldrig

113. Har du lätt för att somna?
jes

114. Snarkar du?
vetint

115. Vad har du för startsida?
mala.se

116. Har du ett sladdlöst tangentbord?
nopppe

117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?
ibland

118. Vad lyssnar du på just nu?
nothing.

119. Vad har du för ögonfärg?
GRÖN, och lite gul teep

120. Vill du tatuera dig?
yees

121. Vad har du för visningsbild på msn?
på mej själv.

122. Vilka sidor/program är du inne på nu?
blogg.se å spotify men jag lyssnar inte :]

123. Laddar du olagligt ner musik?
Nope, hah

124. Har du en egen iPod?
nee

125. Är du fet?
nemen tjock

126. Vad önskar du dig i julklapp?
PENGAAAAR (L)(L)(L)

127. Ska du köpa Prada-mobilen?
ne, har just köpt en........

128. Har du sett filmen Linas kvällsbok?
ne, vi skulle, men de blev itne [:

129. Är du emo?
no dude

130. Vad stör du dig på?
att mitt tangdent bort LAGGA.

131. Vad är emo enligt dig?
typ musikstil

132. Brukar du lyssna på hög musik?
Jopp

133. Vad gör du om dagarna?
skolaan

134. Tycker du om popcorn?
haha jaa

135. Vilken är din favoritläsk?
FESTIS (L)

136. Vad är din favoriträtt?
typ grillat

137. Vad tycker du om raggare?
jag har FEL raggare på mej!

138. Vad tycker du om punkare?
folk får vara som dom vill.

139. Har du skurit dig själv någon gång?
inte med mening

140. Är du död?
JA DE ÄR JAG, dessa frågor dödar mej.

141. Är du osynlig?
kanske

142. Filar du naglarna?
jepp

143. Har du fräknar?
ne, jag har KAKA

144. Har du posters på dina väggar?
ne, bara en tiger som jag har ritat sjeelv :]


145. Vem är snyggast i My Chemical Romance?
vad?

146. Vem känner du som har haft mest mobiler?
typ den killen :]

147. Vilket är ditt favoritämne?
Bild, men enannanlärare.

148. Vilket ämne hatar du?
SO

149. Vilket ämne har du bäst betyg i?
Alla är typ samma, de duger gott å väl!

150. Vilket ämne har du sämst betyg i?
spanska (A)
Kan inte ett ord, eller HOLA

151. Favoritstad?
GÖTEBORG :]

152. Favorit Loka?
Päron krusbär eller vad det nu är :]

153. Cola eller Cola Light?
COLA

154. Älskar du din dator?
den finfin

155. Är din dator bög?
är du bög?

156. Vad är ditt favoritplagg?
teep mina lackleggings.

157. Vilka affärer handlar du oftast i?
höhöhöh typ ginatricot.

158. Vart handlar du? (Stad)
schtaaan, för att handla kläder.

159. Favorit TV-serie?
den här frågan har typ vare? ANDRA AVENYNY

160. Tycker du top model är roligt?
hahaganska
161. Vilken är din favoritbok?
TWIGHLIGT SERIEN

162. Favoritfilm?
´typ jag vet inte :[

163. Vilken är den bästa musikgenren?
mke

164. Bada eller sola?
båda

165. Katt eller hund?
hund eller katt?

166. Åska eller sol?
SOL, hata åska

167. Vinter eller sommar?
sommar LÄTT

168. Knarkar du?
neeejjjjjjjjj!

169. Röker du?
never

170. Super du?
ne

171. Äter du?
för mke

172. Snusar du?
näe

173. Röker vattenpipa?
näe

174. Är MER gott?
JAA

175. Tycker du om salt?
beror på vad det är till

176. Har du kysst din egna spegelbild?
noo

177. Vad tänker du när du ser din spegelbild?
usch

178. Ät en banan!
tvinga mej, vi har inga

179. Har du runkat någon gång?
MEn ne?

180. Använder du för mycket hårspray?
använder oftast bara såntdär pulver :]

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det?
OFTA? ne de gör ja inte!"

182. Favoritsäng?
min

183. Har du en snopp?
ofc?
nooo

184. Har du sovit i en säng på ett varuhus?
hahaha nae

185. Vill du ha sex just nu?
nej

186. Vem av alla du hånglat med är bäst på det?
jag (A)

187. Favoritmeny på McDonalds?
mcdonalds kan ta sina menyer å stoppa upp nånstans.

188. McDonalds eller Burger King?
nice surpsise på burgerking.

189. Svart eller vitt?
grått

190. Rosa eller grönt?
gult

191. Död eller levande?
Levande?

192. Rädda Joppe?
men ok.

193. Tittar du på tv just nu?
naae

194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm?
ALDRIG I LIVET!

195. Favoritkaraktär i Simpsons?
antar att jag teep är den enda, men jag ser inte de.

196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen?
nää

198. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson?
Nooodude !

199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i Blink 182?
nvad är blingk 182? men i don´t thinkso

200. Städat eller stökigt?
jag vill ha städat, men det är alltid stökigt..

201. Bästa sexplatsen?
venne, har aldrig provat :P

202. Favorithalstablett?
gillar inte halstabletter.

203. Är du ofta sjuk?
ALDRIG sjuk.

204. Gillar du anonyma bevakare?
nääppp

205. Vågar du rapa högt inför andra?
haha bara vissa(A)

206. Skriver du mer än två utropstecken?
naae !!!!

207. Vad är klockan nu då?
12,11


208. Vad är det för datum?
13 maj

209. Vad ska du göra sen?
lyssna på musik

210. Är du inne på MSN nu?
NEJ

211. Hur många har du blockat på din msn?
men tre,

212. Är nallar söta?
jaoja!

213. Är Jonte söt?
jätte

214. Vart handlar du helst mat?
ICA

215. Vilken är din favoritglass?
B&J

216. Hemmakväll eller fest?
berorpå

217. Privat fest eller festa med folk på stan?
beror på

218. Ditt nordiska favoritland?
SCHVERIGE

219. Älva eller vampyr?
vampyrer gillar vi

220. Gud eller djävulen?
du

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha?
vrida huvudet ett helt varv :D

222. Hus eller lägenhet, vad väljer du?
beror på ..

223. Favoritgrönsak?
morot,

224. Har du anorexia?
nodude

225. Vem shoppar du helst med?
den som vill hänga med mej

226. Räcker 100 kronor till mycket när du är inne på H&M?
njaa

227. Hur vill du dö?
smärtfritt & av hööög ålder.

228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör?
nae?

229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör?
venna

230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns?


231. Hur ofta sitter du vid datorn?
för ofta

232. Har du klippt ditt eget hår?
luggen

233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören?
nopp

234. Favoritöl? 
USCH

235. Vitt eller rött vin?
BLÄ

236. Öl eller vin?
inget

237. Coca Cola eller Red Bull?
COLA

238. Vad ska man blanda vodkan med?
ingenting, vodka smaka äckel

239. Havet eller sjön?
havet

240. Favoritö?
haha,

241. Vem står dig närmast; mammsen eller pappsen?
bådatvå

242. Vad klarar du dig inte utan?
dator

243. Behöver du mer kärlek?
jåå


244. Blir du full varje helg?


245. Är du natt- eller dagmänniska?
NATT

246. Är du vampyr?
Nopaa

247. Har du varit med i något rollspel?
nje

248. Favorit The Sims-spel?
the sims 2 IKEA

249. Festa eller festival?
både och

250. Ska du på Pride?
naae :):)

251. Vill du det då?
det kan ja inte påstå

252. Är du transa?
hahaah nej

253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden?
de jag tänker på nu

254. Vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt?
bakåt, men bara om jag kunde åka tillbaka till den här tiden sen :$

255. Barn eller vuxen?
ungdom

256. När ska du flytta hemifrån?
då jag går ut nian tror jag.

257. Eller har du redan gjort det?
nae

258. Går du i kyrkan varje Söndag?
nope

259. Svävar du på rosa moln varje Fredagkväll?
hur ska jag tolka det där?

260. Har du piercat någon?
nae :p

261. Är du laglig?
mjooo

262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
aldrig

263. Värsta musikstilen?
punk

264. Resesätt du föredrar? (båt, bil osv.)
flyg

265. Är Britney en bra mamma?
vad kom detdär ifrån?

266. Vem är du mest lik i mumintrollet?
mumintrollet

267. Vilken skådespelare är hetast?

Du ;)

268. Tvättbräda eller ölmage?
mangel

269. Vill du ha barn?
ja

270. Har du sjungit singstar nångång?
ja

271. Vilken är din favorit då?
vaa?

272. Favorittparfym?
PUMA flowing.

273. Använder du deodorant?
haha ja

274. Är du beroende av nånting?
typ tuggummin

276. Favoritradio kanal?
Lugna favoriter

277. Favoritbil?
ISBIL :]

278. Vad tycker du om att Helen Sjöholm har legat på Sverigetoppen i över tre år?
bryr mig inte

279. Favoritförfattare?
stephanie mayer, Katarina Won Bredow

280. Vad vill du bli när du blir stor?
venne

281. Favorit modeexpert Olivia eller Sofia båda från aftonbladet?
vem

282. Senaste biofilm du såg?
farsan

283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?
nej?

284. Är du rik eller fattig?
faaaaatttig

285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen?
bryremej?

286. Favoritsport?
hockey ¨

287. Silvertåget eller Kustpilen?
x2000

288. Har du sett filmen Spökhistorier?
nej

289. Var den bra då?
?

290. Vilken historia är läskigast?
historien om mej (A=)

291. Har du långt hår?
nej

292. Vill du ha längre/kortare?
längre

293. Schlagernörd eller?
nej

294. Kungafamilj eller president?
.

295. Sämsta veckodagen?
måndag

296. Har du en dålig hår dag idag?
jepp

297. Tror du på ett liv efter döden?
jag HOPPAS på ett liv efter döden

298. Är du politiskt intresserad?


299. Är du rädd för att dö?
ja

300. Vad är klockan nu då?
12,22 å detta va DRYGT!


-Hultdinar´N-


IMORGON .....

....kommer min nya mobil!
LÄNGTAR!

Jag ha inget kula att berätta, och jag hittade ett "test" på Ninas blogg, det kan jag göra :P

VARFÖR GÅR DET INTE?!?!?!!
nu vart ja sur..................

Puss
-Hultdinar´N-


B I R D S .


Ska vi sitta på stranden, bara du & jag hela natten ut?
Solen gick i moln, vi skyller det på röken från spånhuset som brann upp. SyndVare.
Ikväll blir det Avatar med några pojkar. Jag ville grilla marshmallows och mysa i kvällssol men jag får väl skippa det med tanke på molnen. . Sommar? Ja Tack!

Nu ska jag tvätta håret. inpackning hade suttit fint.
NORRMAN


F R U K O S T .

Har just ätit min macka klart & skrivit ut papperet.
Nu var det bara fortsätta med diskmaskinen och damsugaren. Hade ju hellre suttit ute och stekt men vi får väl ta det senare. Trevlig onsdag!


M J U K G L A S S .


Årets första mjukglass på frendo med Bianca. Det var trevligt.
Trevlig dag idag också. Trevligast värre. Mycket trevligt. 
Mindre trevligt är att jag och spotify ovänner eftersom "han" inte är innehavare av min beroende låt. Och att Någon hade sänkt ljudet på datorn också så jag hann nästan cutta av handleden innan jag insåg problemet. Nu är det löst. Ska man lix ha sprängda högtalare är det lika bra att göra det ordentligt. Om du frågar mig. 

Nu ska jag göra slut på tårtan & njuta av tanken på sovmorgon imorgon. 
NORRMAN   


L A D Y G A G A

då var det helg igen!

Haft en otroligt lång och seg vecka nu, vill bara gå och lägga mig och sova... ELLER?

Egentligen har jag inget att skriva, är inte taggad för imorron,,


-Hultdinar´N-


H A P P Y F A C E !


Nu känner jag att jag är väldigt glad. Varför får ni  inte veta än! Möjligtvis på torsda! :D Nyfikna ska ni varanu!

Idag har det fakriskt varit en bra dag, Pontus ska bygga en moppe som går på solen typ.. jag tycker de är roligt, tänk när solen går i moln? :D

Nu ska ja fortsätta lära mej Good Riddance.
Wish me luck!

KISS!
-Hultdinar´N-


B I R T H D A Y K I D .


Lillebror fyller 10 år. Tjugo år kvar tills han blir gammal, Mohaha. Vi pratar inte om hur många det är kvar för mig. Fint engelskaprov jag fick tillbak idag också.
Nu är det bara en dag kvar i skolan och till jag ska städa bilen för Haitis befolkning & sen blir det nog skellefteå på fredag.
Födelsedagsfika nu.


B L Ä B Ä R & H A L L O N .


(fin hand, erkänn?)
Har kommit hem, ätit potatisgratäng med sås & lite kött. Mumsigt.
Skola imorgon efter vi grattat lillebror. Vi går bara måndag,tisdag känns lite onödigt att masa sig upp överhuvudtaget då. Tycker i alla fall jag. 

Nu vann Sverige över Norge & jag ska dricka lite blåbär/hallon innan jag kryper i säng. Vi får se hur det lyckas med tanke på min & Idas sovmorgon..

N


L I K E I T , L I K E I T !


Trevlig helg har det allt varit, har inte hunnit med datorn. Har varit med mina fina vänner & haft trevligt i det fina vädret. Mycket fotboll har det blivit också.. Jag tror mitt hat börjar släppa lite granna. Kanske. 
Sov hos Ida igår så nu har jag nyss kommit hem. Jag ska nöta in låten vi ska spela/sjunga på musiken, mitt gitarrspel lär ju bli allt annat än lyckat. Ska be Haiti hålla alla tummar dom har, eftersom jag skänker en hundring för deras välmående alldeles snart. Det tycker jag jag förtjänar.
Det är ljust nästan nätterna igenom nu, Ja blev så lycklig att jag inte kunde somna om på en halvtimme.

TrevligSöndag!
NORRMAN  


G O O D R I D D A N C E

tre tjejer, spotify och en inglasning. Kan det bli mycket bättre?

Vi såg en spindel, började skrika och Melvin blev rädd, meeen han överlevde. Spindeln do¨g av sig själv när den kastades i snön. Det var alltså inte vi som dödade den, för om det skulle varit det så skulle det börja regna imorron..
Fotboll nudå!

Nu lämnar jag över orden till någon annan med mera fantasi....

Jag vill tacka alla för i helgen jag har haft jätteroligt<3
Puss Nina (L)






R A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A W W W W WW W WW W W W W W W R .

HolAAA.

J
a vill till malåååå.
SkjutSa me?

-Hultdinar´N-


Love the way you are.


*Snörvel* Detta är inte ok!
Jag har rinnsnuva och nästappa på samma gång, och då innebär ju det då att man icke kan snyta ut det som rinner, vilket ar MYCKET irriterande! har suttit hela dagen och snörvat. På svenskan var det KNÄPPTYST (?)otroligt.. Men mest troligt var väl det tyst bara för att mitt underbara snor rinner som vatten.

*snörvel, snörvel sbörvel.....OSV.* INTE KUUUL!

Ajaaa, ska kolla om de finns nån som vill snacka med mej på MSN!

 

ATCHO!

-Hultdinar´N-


S U P E R H E R O !


Gjorde just ett nytt recept på superhero macka, det blev rätt awesome det oxå. Rostadmacka med smör, skinkost, fefferoni (stavning?) & vanligost utan på det med lite dollarkrydda. in i micron i 1 min & sen äter man ihjäl sig. MUMS!
Annars har jag räknat ut vad jag ska gå för gymnasium, idrott (innebandy) & psykologi tilsammans med Viktor. Jag är lite lycklig. Iaf nu patar jag med min pojke, han är totalseriös precis som jag. Typ. Vi låtsas.
Nu ska jag iaf städa & göra fin fint. GodNatt gossar.
NORRMAN


WHEN YOU HAVE A BAD DAY .


Bilden har inget med inlägget att göra, det var bara en bra dag.
Den här bajs tisdagen verkar ha allt emot mig. Eftersom jag saknar sudd behövde jag sudda 30 gånger på spanskan & var därför tvungen störa provtystnaden. Störde mig bara på allt och alla & väskan vägde ett ton på vägen hem. Väl hemma fungerade inte spotify som jag planerat förgylla min dag med. Listentoyoutube som Johan så fint förklarade för min trötta hjärna igår ville inte heller sammarbeta denna dag. Fuckface. Sen fick jag överhyra på filmen från igår & var tvungen betala pengar jag kunnat spara till en ny film jag kunnat hyra.

Får väl se om det blir att titta på fotboll ikväll eller. Lika bra det. 
HEJS 


Idrott,

Här sitter jag ensam, för alla andra har idrott. Bad, men jag har ont i halsen så jag kan inte vara med. så nu har jag rast till 10,35 :D

Skriver senare.

-Hultdinar´N-


J U S T N U .


Har min ipod hängt sig igen & det snöar från blå himmel. Måste jag förklara varför stockholm var bättre med grönt gräs, utslagna träd och värme?
Så stockholm var bra. Malå är lite bra eftersom alla braiga bor här. Såg film igår med Pojken & William & åt kladdkaka med glass.

Nu ska jag göra allt klart, bad & spanskaprov idag. jippiekajej!
Trevlig tisdag!
NORRMAN


one night only.

Hmm,, baaad update. Iknoow!

Sorry! Nu ska ja snacka svenska :P I helgen har jag inte gjort mke, typ sovit :]
Cassandra har iaf varit i stockholm, hoppas hon har haft kul iaf! :)
Haha, just nu sitter hon på en buss vetja :]

Meen, ni ser, värt att jag bloggar? ingen läser teep och jag har inte heller något att tala om..
Hare brae!

-Hultdinar´N-


RSS 2.0