snabba ryck!

skriver ett snabbt inlägg innan jag åker!
snart ska jag fara till malå och handla, sen ska jag till stugan! Pappa tror inte att han orkar ta med datonrn! FÅÅÅCCCCK! ;)

men aja, NU ska jag fara! PUSS å GLAD PÅSK =D
-Hultdinar´n-


P Å S K L O V !

[Bilduppladdningen sega så jag palla inte.]
Jag fick påsklov idag & slutade 12.10 fast vi åt lite på skolan oxå. Inte värt.
Sen dess har jag packat och socialat mig med min pojke. Beeptest idag oxå så vi ser hur jag mår imorgon. Ska springa om det efter lovet, kanske, jag är gode missnöjd!

Nu ska jag äta upp Johans påskägg för han drog.. Mohaha. Han får skylla sig själv.. 

Tar med datorn, men vi ser väl. 
GLAD PÅSK ALLIHOP! 


Y E E E E E E E E E E E Y !


GOOGLE
Mohaha! Skellefteå vann för skellefteå är bäst! även om komentatorerna inte tycker det. PÖNAD!
Jag & Johan var hos William och såg. Det var trevligt.
Annars har jag inte gjort något speciellt, sista lektionen blev inställd så vi nörda på MK. Sen for jag hem åt & började på en teckning. Det var hundra år sedan sist med det är roligt.
Däremot undrar jag varför änglar alltid är nakna?

Det blebv babbligt, prutt!
fjällen imorgon.
NORRMAN


..

Jag ska svara på kommentarerna.,.,,,, SNART!!


I´m back again


Ida är, ja som ni säkert har märkt så har jag inte bloggat på ett tag. men jag har faktiskt tänkt göra det ett flertal gånger, men det är ju en fördel om man har någet roligt eller nytt att berätta.

Ikväll så har jag städat mitt rum OCH garderob. Men mitt i min lilla städstund ringde Kevin å fråga om jag ville vara med i bandy, och eftersom att vi bara skulle spela till klockan sju så var jag med, för att jag skulle ändå hinna städa rummet klart, fast jag for ändå inte hem klockan sju för att då hade Annelie bett mej att komma in innan jag gick hem, så det gjorde jag och då fick jag två pressenter (har ju fyllt år). I ett paket var det ett änglaspel fast inte med änglar, utan med gröna träd, skiiitcoolt. och i det andra paketet var det en randig tröja/tunika. =)
Tack.

nu ska jag bara kllicka runt på internet ett tag och sen ska jag sätta mig och se tv. Imorgon är det sista dagen för mig innan påsklovet! Det ska bli sååååååå skönt att slipppa allt som har med skolan att göra! Har gjort bort alla prov och känner inte att jag har nått som ligger och skaver;) + att alla andra ska ha tolkardag på torsdag, och visst, det hade kanske varit kul, men jag tror att jag har roligare i stugan med att åka isbil och tolka med mina kusiner;P Det ska bli roligt att träffa skellefteborna nu till påsk! Det var länge sen vill jag love!

Nej, nu känner jag att om jag skriver mer så kommer ingen att vilja läsa för att det blir så långt ;) meeen, ni får ha det så bra, hoppas att jag hinner uppdatera imorgon innan jag åker till stugan.. jag vet inte om pappa ska ha med sig datorn.. så vi får se hur det blir med uppdateringen under lovet.. eller, jag kommer hem på måndag nästa vecka!! =D

Och med den bilden vill jag säga Gladpåsk!
-Hultdinar´N!-


M Å S T E J A G S K R I K A E L L E R ?


Eller?.. fatta man ändå hur mycket jag vill ha sommar NU! Allvarligt tänkt kunna gå runt i klänning, vara ute halva natten & bada 27 ggr om dagen! Just nu låter det extremt frestande. Istället för mulet och konstant snöande. BAJS på vintern nu då.
Städat, så nu ska jag plugga till provet imorgon. Gissa om jag börjar sista minuten. Tror jag kan det. Kycklingklubba till lunch. Kyss på det.

Jag tror jag gråter en sekund för sommaren innnan jag hitta på något för att slippa plugga.

+ att jag saknar Idas uppdatering


S Ö N D A G .

Eftersom man ställt fram klockan är den ju  e g e n t l i g e n  bara nio, så jag fattar inte varför jag är så trött. Har inte gjort något alls idag, förutom skrattat åt Wipeout & Ballar av stål. humorn är på topp! 
Nu tror jag att jag borstar tänderna och lägger mig framför min tv istället.

GOD NATT VÄRLDEN . 
NORRMAN


G O D I S .


Bild:google.



Tucker Hibbert vannn & jag gråter inte. Jag vet inte vad jag ska göra nu då. Min mage häng mig snart. 2 anledningar, jag är mjölkallergiker och kola/choklad missbrukare. Och sen bor det aliens i min mage utrustade med  extremt slöaknivar som dom försöker hugga sig ut med. Intressant information, m ok.

NORRMAN

 


SKOTER SKOTER SKOTER SKOTER !

God Morgon. Ska börja göra mig i ordning innan jag ringer & hör om Johan är vaken, eller vill vakna.
Sen blir det skotrar hela dagen. Och thaimat.

MYSIG DAG & KVÄLL!


TILL FÖDELSEDAGSBARNET!


:Alice Dellal men minst lika fint på Bianca. Jag är lite stolt att jag klarade det. Hon blev iaf nöjd så jag behöver inte ha dåligt samvete för att ha sabbat hennes födelsedag. GRATTIS!
Nu sitter min sociala bror & pojke hoplimmade med ps3et så jag väntar på att mina andra weänner ska komma förbi. Hockey ikväll, sen ser vi.

TrevligKväll!
NORRMAN


Puuuuuss!

Nu mina vänner, ska jag göra nått som jag aldrig gjort förr. Jag ska lägga in bilder på dagens outfit bara för att jag kände för att göra nått nytt i bloggen, eller nått som typ "livar upp" så att det inte bara blir inlägg med svart text typ ;)

Men bered er på sämst kvalla!




T-sch: Gina Tricot
Jeans: Cubus
plus min klocka, pappas malåVM tröja och en läderfläta =)


okej, ni kan ju ignorera den sista också, men ibland måste man bjuda på sig själv!


WITH EVERY MOVE WE DIE .

Koncentrationsvårigheter, överskottsenergi & humörsvängningar.
Det är så det är idag. Det sug om ni inte förstod det. Iallafall delvis. Jag tänkte just på en sak när vi skulle skriva en vintersaga idag. Jag hatar såna sagor. Man får ju inte ut något viktigt, något som betyder något för någon eller mig själv. Men jag brukar lyckas få med något slags mord så jag tror jag blir snäppet ifrån nöjd tillslut.

I alla fall det var då jag tänkte nån minut.
Varje andetag vi tar är ett andetag närmare våran egen död. & varje steg ett steg närmare. Rätt hemskt.


Fååååck.


Hellå!
-Ja, Hellå är mitt sätt att svara i telefonen ;)

Nu så tänkte jag bara köra ett litet livstecken, sen så ska jag utrymma rumme så syrran kan sova sött! Mamma är på föreläsning om socker och energidrycker, nu lär jag inte få äta nått mer gott, ;) Hihi, kanske lika bra de!
Aja, vet inte om jag uppdaterar så mycket mer innan helgen, måste plugga till Kemi prov på tisdag!

Puuuss!

-Hultdinar´N-


NU SKA JAG .


Nu ska jag skriva något vackert: Cassandra.(personen) Det tycker Johan var vackert. Thihi.. det tycker jag var snällt.Han e fin han. Det är iaf superfint väder & jag ska äta plättar till middag.
GOD NATT


Hata prooooooooooov!

speciellt när man blandra ihop allt i huvet. suuuuuck!

Iaf, jag var tvungen att släppa idrotts reglerna ett tag och kände att bloggen behövde utfyllas =) Jag har ju inte varit den bästa på att uppdatera i helgen, men det är ju för att jag har varit i stugan ;) Igår körde jag och Matheus isbol, det var skoj! Fast det blev några skador på bilen också, men det struntar vi i! NU LÄNGTAR JAG TILL PÅSK! då skellefte kusinerna kommer till släppis! det kommer nog att bli roligt, har typ inte sett dom på aslänge..

MEnmen, efter skolan for jag, Nina, Johan och William hem till CAssandra, =) vi åt hamburgare och skratta ;) hahahaah! Johan fick mej å skratta så mycke så det börja rinna tårar! hahaahahah, men varför tänker jag inte berätta! HAHA

Men nu ropar mina papper, INTE KUUUL! Hateeeee.!

MEn hare bra:*
-Hultdinar´N-


OH SUNNY SUNDAY .

Har just ätit mig proppmätt med fajitas. Jag tyckte det var gott.
Idag har jag inte gjort så mycket sov så länge så jag hann bara stiga upp, äta lite tacos som jag gjort 3 dagar i rad nu. Sen kom Johan, han ritade åsnor sen spelades lite NHL10. 
Nu ska jag gå ner & städa, sen ikv blir det väl Wipeout & Ballar av stål. Något skratt lär väl leta sig ut. 
 
 
NORRMAN


H A P P Y B I R T H D A Y .



William blir fjortis idag så vi ska väl dit snart och ge honom sin present & få lite fika.
Skolan var väl inte så trevlig men sedan tog vi en fika på dungers, köpte lite puderfoundation till imorgon & ben&Jerry's
Trevligt. Mindre trevligt att stiga upp före röv imorgon. kvart över sju åker vi till skeå & fryser röven av oss.
Låååång dag som vi avslutar med lite slutspel. AIK-FÄRJESTAD, lillebror tippar 4-2 (tvingad att skriva)

Ida är i stugan & kör olagligt, men säg inget till jesus. Mobilladdaren glömde hon oxå. Så ni inte tror hon kört ihjäl sig.

TrevligKväll!
(S)
NORRMAN

Elliot tvinga mig så nu ska jag lägga ut en ful bild på han.


KEMI Lpo.....

....är inte min favorit!

Sitter här och lyssnar på musik och försöker plugga lite Idrott och Kemi. Inte det roligast, men det måste göras! Sen så måste jag packa, för imorgon ska vi till stugan! Hoppas att det blir härligt väder så man kan ligga i solen hela dagen och steeeeka! ;) heheh! Men Matheus skulle tydligen svika mig och dra till NÅDA?! Hm, jusstja,,, nu kom jag på att det är nåda stöten :] :] HAHA, smart Ida.!

Men då kommer jag iaf inte att uppdatera i helgen.. men efter helgen så kommer jag kanske att ha tagit lite bilder, men det beror på vädret. Men vi får väl hoppas! =)

Men ha en bra helg om vi inte hörs mer! ;)

PUSSSSSSS!
-Hultdinar´N-



hahah, de se ut som att jag har världens största hand-....


VAD HÄNDE ?


Vad hände med solen, Det var ju vår för fuff!
Annars såg vi lite fim på skolan idag, Det blev inte så mycket gjort känns det som.

Grymt sugen på kladdkaka, glass & hallon!

NORRMAN


J A G B R Ö T M I T T L Ö F T E .


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄN!
Hon lär ju bli lagomt lycklig nu men man fyller bara år en gång om året, så det är sånt man får leva med!


Annars bröt jag mitt löfte till mig själv & åt choklad, kexchoklad det är mest kex & lite choklad intresseklubben antecknar det är superfantastico. Jag har pratat med Bianca, hon e fin hon. Seriöst tänkande när vi väl är på humör.
SOV GODIS INATT


ja må ja leva ja må ja leva....

hihih, jag är fjorton år nu :] närmare bestämt 10,28 i morse ;)

Nog om det för ett tag.. Nu ha Joel dragit till grancanaria i en vecka, inte snällt av han att lämna oss i sticket, men han var på skolan på Ida´s sag iaf ;);) hahah ne jag skoja!
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, då ska vi baka pizza, och sen får jag resten av mina PAKET :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:!

Typ inget mer att säga!
-Hultdinar´N!-


Det var en NORRMAN en APA och en BELLMAN...

En gång när bellman satt och bajsade på toaletten sa hans papegoja:
-Bellman sitter och skiter, Bellman sitter och skiter.
Då sa Bellman:
-om du säger sådär en gång till så stoppar jag ner dig i toaletten.
MEn papegojan fortsatte iaf:
-Bellman sitter och skiter, Bellman sitter och skiter.
Då stoppade Bellamn ner honom i toaletten, varpå papegojan sjöng:

-Jag segla på en falukorv och vattnet liknar juice!

Äcklig och värdelös!

Idag vare ju skola, roligt å träffa alla, men om någon skulle fråga om jag ville ha lov en vecka till skulle jag inte vara den första att tacka nej!
Sen jag kom hem tio i fyra har jag inte gjort så mycket, glott på film och ätit lasagne. klockan sex ska jag fara och spela bandy, hoppas att det slutar snöaa...!

Aja, typ allt jag hade att säga för den här gången. Men ni får INTE glömma vad det är för dag imorgon.... ;) haahaaa !

-Hultdinar´N!-


V E M F Å R B E T A L T .

 

 


Måndag idag då, det var faktiskt inte så himla hemskt. Fem minuters raster är favvo, VERKLIGEN! 
Annars undrar jag vem på cheap monday får betalt för att ha gjort den där tröjan? Måste vara ett superjobb! Ta en gammal måttligtful tröja klippa några hål för att göra den rigktigt sunkig & ful påriktigt sen få betalt, Awesome! 500 spänn kostar den för den som är sugen...


Hero. Foo Fighters & middag snart skulle jag tro.
TREVLIG KVÄLL
NORRMAN

 


N U B Ö R J A R W I P E O U T .

Hemma igen, Nu börjar wipeout som jag ska gå och se med resten av familjen.
Sen lär jag inte kunna sova i första minuten ikväll så jag ska roa mig med Ballar av stål. Skrattigt värre.

Skolan får gärna brinna upp till imorgon om ni undrar vad jag tycker.

tyvärr blogg.se kvalla.
NORRMAN


skola imorgon då...


tagga?

Nejmen vi kan ju ta och vara lite possetiv i det hela, man får ju träffa alla kompisar och så... Hoppas att det blir en bra start iaf.....!

Nåja, idag så har jag inte gjort så mycket, städat upp lite och bara chillat. Sista dagen på lovet måste man ju ta vara på! :) Men nu är lovet slut, och imorgon börjar skolan,,., men jag längtar nog mera till på tisdag för då fyller jag ju år xD
Typ allt jag hade att säga, hare braaa!  HEJRÅÅÅ =D

-Hultdinar´N-


FÖR JOHAN ÄR BRA


N O T T I N G H I L L .


Min rygg är blåbärspaj så jag stannar hemma idag (i husvagnen). Ser på Notting Hill för hundrade gången, gillare.
NORRMAN


stugan idag.

kanske skriver ikv, vet inte.. ska vara med kusin Danielle ♥

 

-Hultdinar´N-


J A G S K A K Ö P A L I T E .


Jag ska köpa lite godis eller chips. Fast Anders sitter i våran husvagn nu så jag får väl vänta ett tag, inget akut direkt.
GODKVÄLL!
.N.


grattis till-.....


Kusin Matheus ♥
som fyller 16 år idag, hoppas att du får världens finaste dag! :) puss

Emma Lycksell <3 som fyller 14 år idag, hoppas att du får en toppendag med fina pressenter och tårta! puss

det var nog dom som jag känner som fyller år idag, jag vet inte om det är någon fler, men om det är någon som jag känner så får ni lämna en kommentar och skälla på mej ;P

Som jag sa igår så ska vi ut med skotern idag, och det är typ världens härligaste väder! hoppas att det håller i sig hela dagen och helgen med =) Aja, men nu så ska jag gå upp och käka frukost, för typ halv elva ska vi fara =)

-Hultdinar´N-

Peace out!

hahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!! :D


rubrik

'
Mina slingor i håret blev ju faktiskt bra! nu sitter jag här med fräsch, en aning ljusare hårfärg och inte en liten millimeter till utväxt! det är riktigt NAJS! =)

Imorgon blir det skotertur upp till tallberget! MAmma kör ;) men det ska nog gå bra iaf..
Så det var bara meningen nu att jag skulle visa att jag lever och att jag inte ligger och drar av mitt hår för att det inte blev den färgen som jag ville att det skulle bli, men det blev ju bra, så jag mår priiima ;)

Hörs!

-Hultdinar´N-

F I N T V Ä D E R .




Det blev fint tillslut, bra före ok. Nu ska jag äntligen tvätta håret efter 5 dagar. Inte för att jag är äcklig eller jo det är jag men jag har en anedning. Övertvättat hår vilket gjorde att det blev skitit direkt. Därför har jag haft det på avgiftning. 5dagars rehab typ.

HÖRS!
N o r r m a n


5 days to go

godmorgon
I cant sleep...

Asså hela lovet, sen i fredags, har jag inte sovit längre än till åtta! DET ÄR INTE KUL!

fast jag kan ju glädja mig med att solen skiner lite idag! närjagskavarainneochfärgahåret.... heheh

MEn jag har typ ingen fantasi på morgonen. ge mig ett lycka till för att slingorna blir bra, annars blir jag bruuuunhårig, och jag vet inte om jag vill det ;)

-Hultdinar´N-


S K I L L S !


Jag har skills & Johan säger att jag är bäst,.. på oskillade saker kan tilläggas. 
Jag började med att tappa bort minnekortet ur kameran. Jag tror jag glömde det i sängen & min lilltå blev hungrig och åt upp det. Sen nu när jag skulle värma min O'boy kokade jag över den i mikron. Najs !

Bara för att roa någon, tänkte jag.. HAHA!
N


snart..











 

 

 





Hehe, bara lite bilder för att få in nått fräscht i bloggen!

Dom där vattenbilderna sabbas av blogg.se´s kvalla! :(

 

 


mitt håååår!"

 

Hihihi, jag var INTE fiiin!
Imorgon blire slingor =)

Asså det är inte så kort ^^!


ASBAAALLLT!

cassandra har interneet!

och jag skaaa lägga in en bild SNAAAAART!


Keep on walking!


Sitter här och lyssnar på Salem Al Fakir. Jag har faktiskt träffat hans brorsa! Nazim Al Fakir, förra året när vi flög till göteborg  =)

Mitt hår är nu ungefär 1,5 cm kortare.,. men det behövdes!
Efter att vi hade klippt oss så åt vi pizza på laven och åkte i backen. Men asså det kan inte ha varit min dag idag alltså! jag föll TVÅ GÅNGER i liften, jag brukar aldrig ramla i liften,.. :S men annars så gick det bra =)

Imorgon så ska jag ta risken och slinga håret själv, eller mamma ska göra det på mig.. Hoppas att det går bra, men det borde det iaf göra, för att Carro sa de ;D

-Hultdinar´N!-









Bilden är från google!


I HELA SVERIGE .

Ida hade ju till viss del rätt. Jag har åkt till fjällen men datorn är med, det finns ju faktiskt bredband i hela Sverige iaf om man ska tro på 3. Det blir nog ingen superuppdatering ändå men lite kanske.
Annars tycker jag Ida ska sluta använda min pressent och slå in den istället. Så det så! Sen tycker jag hon kan hålla sitt olovade löfte och lägga in en bild på sin nyklippta skalle. Jag känner att jag låter allt annat än trevlig. Men skenet bedrar idag.

Nu ska jag gå över till mormor&morfar och låna deras tv för våran vägrar fungera.
Jag har fixat trollkarlskompis också.. Han är inte så vacker men det är insidan som räknas!

Todelidålilltå
NORRMAN


6 days to go...

Statistiken har stigit igen! ME LIKE =)

Idag så ska jag klippa mig, vet fortfarande inte om jag ska klippa lugg eller behålla den lång? vi får se..
Efter jag har klippt mej så ska jag till backen. Hoppas jag inte får nt i fötterna..

Ni får väl en bild sen på min nya frilla! 

P.s Cassandra har dragit till fjällen nu tror jag, så hon kommer nog inte att uppdatera, så ni får leva med mig.. jag ska försöka skriva så mycket som möjligt!" =)

-Hultdinar´N-


BUT THEN AGAIN I DON'T REMEMBER YOU .

Jag har vaknat supertidigt ändå sen vi fick sportlov, Det suger men man hinner med dubbelt så mycket har jag märkt. Varit nere på ishallen idag igen av samma anledning som igår kväll. Det gick bättre idag. Det blev en hamburgare där till lunch innan jag for till Johan. Vi såg tv, spela tvspel, åt glass och spela bandy men säg inget till jesus det är hemligt. (Jesus är ett annat ord för hans mamma idag) Det slutade med att jag dog i soffan så vi/mest Johan spillde annanas runt hela sängen. Slappardag.
Snart åker han till Stockholm & jag är avis. Ska försöka få ihop några chokladbollar till fjällen, Sista dagen alltid för mig. Det är lite bara liiite stressigt så jag hinner mest troligt inte ut och träffa folk.

Ska väl packa då. Hörs!
NORRMAN


just ONE WEEK TO GO.


ny duschad och fräsch sitter jag här.
Idag är det bara en vecka kvar innan jag fyller fjorton =)

Imorgon så ska jag klippa mej, men jag vet inte om jag ska klippa lugg eller inte,,, hjälp meeej? =)

Ha en trevlig dag!
-Hultdinar´N!-


K R I M S K R A M S .


ÄR DU COOL IDAG, OK!


Vi är typ cool, iaf Melvin. Nu skippar vi fjortis snacket.
Ja det har varit fin väder idag, mesta dels av tiden. Just nu är det snöstorm och jag börjar undra hur jag ska ta mig ner till kosmos. Nina kommer & vi måste tydligen leka superfilmare i ishallen för alla tycker bestämt att Elliot ska dra zorrostraff för någon tävling. Kul jul, Stockholmsresa är aldrig fel jag klagar inte. Eller jo just nu men.

Nu ska jag försöka hålla andra lillebroren vaken till middagen. God lunch förresten. Kycklingspett :)

Trevlig Kväll!
NORRMAN


M O R G O N !

God Morgon, Fint väder idag med men det blåser sate. Vi/Jag, William & Elliot ska snart gå ner på Dungers och äta. Vi får väl se om vi lyckas utan att blåsa bort. Sen blir det massage och en sväng till ishallen tror jag. Nina kommer nog ikväll också.

Ha en bra dag!
NORRMAN


M I N T B L Å P Å H M .


Fin fint nagellack på HM typ 40 kr.

Jag har haft tråkigt, men jag fick roligt efter jag smeta allt smink jag hitta i min lämpligt stora väska i fejjset. Mindre roligt att ta bort dock. Är läppstift vattenfast eller vad?

William kommer kl 10 imorgon, Kul Kul jag tänker snarka!

N


M I N N E S F Ö R L U S T .

Okej, jag kommer inte ihåg vad jag har gjort idag. Det är lite läskigt men det kan ju inte ha varit speciellt intressant så. Har iaf hunnit städat, baka och gått på träningsmakapären nu. så nu ska jag smaka och se om jag hittar något som roar.

NORRMAN.


Y E S T E R D A Y .


Det händer inte mycket här idag kan jag lova! Hade det varit lika fint väder som igår hade man iaf kunnat sola.
Annars var det mys med Ida i skeå igår. Pengarna tog nästan slut och jag fick med mig en fin fin klänning, ett par byxor, ett linne och en tshirt & lite små saker,bla. väskan. Det blev hälsosamt oxå med lunch på Frasses & middag på Max.

Sen blev det film med Johan. Mysigt.

Ha en bra dag!
NORRMAN


Backen idag.

Det blir en dag med snowboarden idag =)
Hoppas att solen tittar fram lite idag också! tänkte bara uppdatera lite innan så att ni vet ;) Men nu ska jag gå och göra mig klar =)

 

-Hultdinar´N-


NOT LUCK JUST SKILLS .


Todeedolido.
Funny bunny, jag tror jag tror jag tror ingenting tror jag.
Varit i Nyhamn och ätit tacos & kladdkaka, efter Ida farit hem och jag, William & Elliot spelat bandy. Det där blev oordning i världsklass!

Jag tror, eh fortfarande ingenting. Mamma skrattar åt min stavning och min skalle är tom så jag ger upp det här. 
Skellefteå imorgon, Sov Godis! 

Norrman 


på after workkk

nu så är jag på after work, men jag tänkte bara skriva ett kortkort inlägg för imorgon ska jag och cassandra till staan ;)

-hultdinar´N-


Tisadag? Onsdag? Kanske torsdag?


Jag har tappat kollen på dagarna totalt kom jag just på. Det blev inget kosmos tog en långdusch istället efter jag lyckats söva ner lillebroren jag var hemma med och röjt upp mitt rum. Mest garderoben då men det var roligast. Nu är det fint & jag hittade massa kläder jag haft borta.

Nu ser vi hockey, 4-3 till Skeå.


backen idag

idag så har jag vart i backen hela dagen ! det var ju kanonväder och jätteskönt!! men det kommer nog att kännas i mina stackars fötter imorgon.. aja, men jag hade ju roligt idag iaf =)

jag och Cassandra ääääägde på snowboard/pulka. hon blev liiiite blöt och kall, men det funka! ;P

fredag imorgon!

-hultdinar´N-


V I N T E R S P E L E N .

 
Funny Bunny, Ändå perfekt dag för vinterspelen idag, strålande sol & -6 i skuggan. Ännu perfektare att Malå äg!
Tagit tid på simningen, stört mig på flickor med 5 kg foundation i fejjset med Patrik, sett lite handboll, åkt i backen utan tillbehör och sett rinkbandyn. Stekar dag! Nu sitter jag & äter maräng och dricker festis. Barnvakt ikväll. Kanske kosmos, vi får se.

TREVLIG DAAAG!

Norrman.


I S H A L L E N .


Tjosan Hejsan, eh skippa det där..
Kommit hem till mormor nu från ishallen. Vi ska äta här eftersom mamma är och ger blod.

Innebandy på gympan idag, Det lär kännas ikväll även om jag knarka innan. sprang som ett tok hela lektionen bara för att slippa bli förbannad på alla som vägra röra på sig. Vilket jag blev ändå men, jag överlever. Kan hända att jag skrek lite och att dom blev lite sura på mig men ärligt så bryr jag mig inte.
En fällning på Patrik (som jag INTE hatar!, även om han tror det) och lite slag över benen på Johan vilket resulterade i en sur pojke, men det gick över fort. 

Annars har vi förlorat humorn i ishallen och skrattat konstant i några timmar. Det är gött! 

Rockkonsert ikväll, ses. 

NORRMAN  .


UPPVÄRMNINGSEXPERT . . .

Ja precis så var det ju, eller så är det ungefär lika sant som att jag är stålmannen och räddar kissekatter ur träd om nätterna. Ni får läsa meningen igen och bilda egen uppfattning om Cassandra Norrmans hemliga dubbel liv.

Nu är uppvärmningen äntligen klar och jag öppnade inte ens en enda av alla böcker mamma lastade på mig om fotboll. Nuturbegåvning kallas det. Om ni inte redan räknat ut det så måste jag passa på att skryta upp mig själv innan jag får tillbaka den med två trevliga ord plus utropstecken GÖR OM! Än så länge är det gött. Nu blir det tio minuters spanska plugg innan House. 

 


T I S D A G O C H F O R T F A R A N D E S N Ö .


Längdskidor i 2 decci snö är ingen höjdare. Det gled lixom inte även om det var världens nedförsbacke.
Det slutar allvarligt aldrig att snöa! Lite irriterande är det.
Annars snurrar jorden på som vanligt och jag vill ha lov. Lärare är inte gulliga ibland. 

Jag funderar på att baka, skriva innebandy uppvärmningen och sen plugga glosor. Roligt att jag alltid gör allting kvällen innan det verkligen Måste vara klart. Det går inte annars, om jag försöker göra det i god tid kan jag inte ta det seriöst. "Inte bara ett fel varv i skallen" som Emelie säger. 

Trevlig Kväll. 
NORRMAN  


Jag är en festis...

jag har inget att skriva så jag kan säga allt dåligt idag =)

1, vädret SUGER!
2, Jag har TRÅKIGT.
3, Alla tkr att jag är dum å min humor suger taack
4, Det är onsdag torsdag och fredag kvar till sportlove.

Nu känner jag att det börjar bli lite negativt så vi tar nåra possetiva saker åxå.

1, Backen på torsda med Anna =)
2, Innebandy på gympan imorrn.
3, kortdag imorgon.
4, skellefte på lördag med Cassndra? :*




YOU MEAN THE WORLD .


Jag tänkte på en sak. Hur kan vissa personer betyda så mycket för en medan man inte ens lägger märke till andra. Även om två personer är identiska i sitt beteénde så är det oftast bara en som man verkligen trivs med. Ingen av mina kompisar är ens lite lika varandra, alla är bara bra på sitt eget sätt. Och jag trivs aldrig bättre än med dom. Jag tycker det är onödigt att slösa tid på folk jag inte trivs med och gillar till 100%. Jag kom inte fram till så mycket med det här men jag fick iaf säga vad jag tycker & tänker.

Min mage är ond & försöker äta upp mig innifrån men jag tror jag kommer överleva ett tag till.
Norrman


länge sedan, men jag har inte haft lust.

Hallåja!

Har inte skrivit något i helgen,men jag orkade inteoch hade inte lust heller.

Jag är inte lite taggad för lov nästa vecka! behöver det verkligen! och det är såå skänt, vi har inga provnu innan lovet! SÅ SKÖNT. och SO provet idag gick finemang!! =D

Nu så ska jag svara på kommentarer och äta =)

//hultdinar´N!


RSS 2.0