SPELAR SAMMA LÅT OM OCH OM IGEN.

Måndag avklarad utan större katastrofer, har mest bakat tårta, ätit tårta & skrattat åt allas favvo Larsson. Underbart. Ska fortsätta med tårtätandet och lyssna sönder öronen med en och samma låt. beso

pluggar körkortsteori.


fick lite panik när de ringde från trafikverket och frågade om körning i dessa dagar.. Fick lempen i brevlådan idag, så nu är det bara till att trigga igång detta så att man får det överstökat!

Helgen har varit ganska lugn med Cassandra och Nina här hemma. Mysigt!
Denna helg lär däremot bli mer fartfylld, kusinerna från göteborg kommer på onsdag och vi målar om mormors hur tors, fre och lördag har mormor och hennes syster kalas och på söndag har jag min konfirmation! Måndag jobbar jag på ICA, tisdag tvättar jag fönster och sedan är det bara ett par friluftsdagar innan skolavslutning! GILLA.

Känner däremot en viss irritation på allting! Ingenting vill gå bra i mitt liv. Det krånglar med papper och test osv.. jobbigt.

Rentjärn bruttor, Vi glassar i regnet


COOKIES


Fredagsmys, ha det grymt!

STORASYSTER OCH LILLEBRORAR


Hemma med mina brorar medan vår moder är och petar på kläder. Åtminstonde en som jag ska dra igång ett bak med inför vår fina mammas födelsedag. Blir kanoners, sen får vi väl spela fotboll eller något. Annars målar jag en clown på temaveckan & sen händer det inte så mycket mer. Bara för att skryta kan jag berätta att jag var ute & sprang igår. Beso

KONFALÄGER


Hemkommen från Jäkkvik. Har haft mycket trevligt om man ser på det helhetligt och med lite tur somnar jag innan jag hunnit landa på kudden senare också, skulle kännas bra att tjäna igen några sömntimmar. Ska fortsätta mitt liv och invänta bion med grabbsen. beso

åker till fjällen!

idag är det torsdag, och klockan fyra i eftermiddag sätter vi oss på en buss upp till Jäkkvik. Om inte jorden går under på lördag så ska jag försöka bli lite bättre på att skriva här! då kommer nog en del bilder också om ni har tur! :)

Trevlig helg!


TE AMO


jag älskar hur du tittar på mig som om jag var det finaste som fanns. jag älskar dig pojke.

JAG ÄR EFFEKTIV IDAG

Hann klart mina tanttrosor idag, avslutade just en artikel om judendomen och ska sätta mobilen på laddning innan jag och mamma åker ner på zumban. Kan bli kul med tanke på min kordination. Ska sen krypa ner i mina tantisar och dricka en kopp te. beso


SKA KÄKA MÜSLI MED GRYMT MÅNGA SOCKERBITAR I OCH SEDAN SOVA SOM EN BEBIS MED GOTT SAMVETE


Rullar på men magen går alltid först.


En röd ballong mot en klarblå himmel, det var Nalle Puh som släppte den.


Lite smått från London som förövrigt var grymt. Har annars skrivit röven av mig & varit med pojkar denna vecka. Ska måla naglarna nu så dom matchar sommaren & se lite hockey. Nu vet ni att jag lever & tänker på Nalle Puh.

money honey

Cassandra är påväg hem igen, det gillas!

Idag har jag suttit på svarta faran (moppe) minst halva dagen. Mätaren är uppe i 6,6 mil och tanken är halv. Ikväll har jag pluggat teori och städat mitt rum! Imorgon blir det skola och sedan skrivar klart lovebook och Ergoomi och sedan lämna in för att sedan välkomna FREEDOM inom en snar framtid.


@ linnéas place!

Här sitter jag, hemma hos Linnéa på Anderstorp. Idag har jag varit på synoptik och kollat synen, det gick inte så bra.. kommer hädanefter att ha glasögon på näsan all the time. Men ingen gråter och vi lever vidare.

Åker hem imorgon, äter palt och provar min nya moppe! (TAGGA)

I'M OFF TO LONDON


Väskan är så gott som packad & imorgon åker jag till London. Blir grymt!
Ska pussa på Johanpoan nu,Fred ut!

saker som jag borde veta


ledsen
är jag över att jag missade sista volleyboll träningen.. tog mig inte till malå-.-

Har haft hemstudie dag denna dag, så jag har gjort halva engelskan, religon uppgiften är klar förutom frågorna som ska besvaras imorgon.
Åker till stan på fredag för att kolla mina ögon och mini-shopping. Kanske en natt i Linnéas lägenhet också!

UTSKRIVET OCH KLART


Skrev just ut & häftade ihop utkastet till boken vi gör på engelskan, Helt om kärlek. Känns bra. Har hemstudiedag imorgon men ska nog kila förbi och lämna in den på väg ner till thaimaten. Ergonomi & So kvar och sen är jag inte långt ifrån ett välförtjänt sommarlov! Ska ta en kopp te nu & njuta av livet eller något annat poetiskt.   


1000 inlägg. duktigt jobbat.

skriver det 1000:de inlägget i denna sekund, samtisigt som jag skrattar åt fem myror är fler än fyra elefanter. haha torr humor eller? hahah...

ska bli bättre på att skriva.. äsch, så säger jag hela tiden.


YOU BETTER STAY YOUNG BABY



FÖRSTA MAJ VÄLKOMMEN

Hade mycket trevligt igår men världensbästa folk och väldigt god mat! Bastade, åt kladdkaka, spelade spel & skrattade gapskratt. Har fördrivit bitvis av dagen med en fotboll på multisporten & nu rullar jag mot gymmet. Synd bara att spotify skulle dö en bit. ses!

RSS 2.0