ireallyreallydo...


Come home<3


NO, NO, SVENSKA, MUSIK OCH RELIGION. SOMMARLOV TACK.

har lite mycket att göra i skolan. därför ska jag inte vara här. jag ska gå upp och skriva den där matsmältningshistorian för hand för annars går det så segt att skriva direkt på datorn. jag är en sån som måste skriva mina saker minst två gånger innan jag är nöjd. hellst två gånger för hand och en tredje på datorn. fråga mina vänner..
nej, upp var de ja!

glömmer bort att denna blogg existerar.

med tumblr och instagram blir man för lat för att logga in här och skriva ett långt inlägg. En bild säger ju mer än tusen ord!

Här sitter i alla fall jag, hittade just en musikuppgift som ska vara inlämnad imorgon och jag förstår inte vad det är meningen att jag ska göra. Därför väntar jag på att min fina pojkee ska rulla in, för att han är mycket bra på musik, och han hjälpte mig med det förra gången jag hade problem. Hehe!
Nejmen nu börjar ju hockeyn CYAA

Hard work but totally worth it


Jobbat 16 timmar i helgen, känns liiite skönt att det är bortgjort nu!
kommer kännas ännu skönare när lönen kommer, - lagom till göteborgstrippen ock allt!

Iaf så är jag lite avis på alla som har varit på Gamen Games och spelat volleyboll, hade varit roligt det med. Menmen, man kan ju inte få allt här i livet ;)
- Snart är det i alla fall påsklov och det pirrar i magen på mig när jag tänker på att det snart är dags igen, påsk i stugan med tjocka släkten, det är så det ska vara!


RSS 2.0